Börjes barnbarn

föralltid

Projekt och Hockey

Kategori: Dagbok

7-2 blev det i matchen. Grattis ÖSK Vipers, men jag måste säga att jag skämdes lite smått för eran klack... Men det var en bra match. De var heta på plan. Värsta slagsmålet och två stycken åkte ut för "game misconduct" typ 5 min + 10 min + 20 min (och allt vad de nu sa) Om jag fattade rätt så fick de avstängning. En för matchen och en för en längre tid. Härligt jobbat pojkar!

Jobbade med projektet idag. Omkring 13.00 var jag i skolan och stannade var till bortåt 17. Knallade sen upp på stan för att gå en shopping-rond, som slutade med ett simpelt rött linne från HM. Det var ju liksom ingen idé för mig att åka hem, eftersom vi skulle samlas 18.30 och matchen började 19.00.

Kom hem runt 22.00 och då var det bara att sätta igång att finputsa på min del av projektet. Jag börjar bli nervös inför redovisningen. Jag har ritat några töntiga bilder som jag funderar på att visa upp. För jag tänkte att det lär ju liksom vara roligare än att bara rapa upp information. Fast bilderna blev ju verkligen töntiga, så frågan är ju om jag vågar visa upp dom. Jag kanske kommer skämma ut mig själv om jag gör det?! De får bära eller brista.

Nu blir det sängen! Natti natti...

Brännskador

Kategori: Dagbok

Iallafall en brännskada. Jävla spis. Brände mig på handen juh! Dumma dumma spis *morr* =P

Upp tidigt idag. Till skolan för att träffa resten av min projektgrupp för att reda ut lite problem. Skriva syfte/frågeställning, bakgrund och skapa lite klarhet i vårt projekt. Feels good now, men jag är emot hjälp från lärare. Seriöst? Ja, det är seriöst. Mentorn var med oss i början då vi skulle få lite klarhet i projektet, jag tyckte bara att det blev raka motsatsen. Det känns mer som att hon gjorde en svår uppknuten knut, som vi sen själva fick kämpa med att lösa upp.

Idag blir det rå-plugg som gäller. Funderar på att skippa träningen med simmarna idag. Det är ju liksom hela 3 timmar jag "missar" om jag åker till badhuset, och jag tror att jag behöver dom timmarna. För även om jag INTE skulle åka till badhuset, så kommer jag nog sitta upp halva natten. Och OM jag nu skulle åka till badhuset, så hinner det nog bli gryning innan jag blir klar. Tricky!! (som Bridget Jones skulle säga)

Nej, nu blir det käk snart och sen plugga.
Have fun! (Jo fan, klart som korvspa´ att jag ska ha kul när jag pluggar)

Sexii mowglii

Kategori: Dagbok

Idag var jag och Fredrik på besök på Brickebackeskolan. Skulle intervjua idrottslärare och elever. Vi hade ett himla flyt på det där alltså. Dessutom så intervjuade vi 2 idrottslärare (hade tänkt 1 först). Både lärarnas och barnens svar på våra frågor var mycket bra och givande för vårt projekt. Vi sammanställade allt och gick skilda vägar.

Hemma så försöker jag låtsas plugga, men det går inte så bra. Så jag åker till Kristinehamn med mah babe för shopping (eller inte) på Ica Maxi. Det visade sig att jag tydligen bara har 50,87 kronor kvar på mitt konto. Vilket innebär att jag är jävligt pank till på torsdag (Holy smoke! how am I going to survive?) Jag handlade alltså ingenting, men det gjorde pojken. Fast han köpte otecknade djungelboken åt mig. Man har ju sett två otecknade och jag hoppades på den bättre varianten (men ack så fel det var) Men det gör ingenting =) Jag ska försöka mig på att leta på den andra när jag får ork.

Hemma igen, så kommer jag till slut igång med pluggandet, och fy vad tungt det är, men det går ganska bra ändå måste jag säga. Ska ju tillägga också att Fredriks och min kära tredje part i projektarbetet hörde av sig idag, och ville joina oss. Hurray! Så nu är vi en ordentlig grupp. Det var dock lite svårt att sätta honom i arbete, eftersom jag och Fredrik redan var igång, så han får vänta till imorgon då alla vi ska träffas tillsammans med en mentor för en liten check. Fredrik eller om det var Ryan, kom på den bra idén om att Ryan kanske kan skriva om barnidrott i föreningslivet (bättre idé kunde man inte komma på!!!) och då får jag reda på att mentorn pratat med Fredrik och hon tyckte att det INTE var en bra idé eftersom det skulle bli för mycket(?!) Hur fasen skulle det kunna bli för mycket? Känns som att hon bara motarbetar oss istället för att stötta oss. Klappa händer för mentorn!

Yo, nu kollar man på filmen då. Väntar på fruktsallad som pojken fixar. Gotti gott gott!

PS. Jag är då bäst på skriva (onödigt?) långa och meningslösa(?) blogg-inlägg...

Glitter...

Kategori: Dagbok

Fredag: Klassfest med start hemma hos Elin. Det var allt skoj tills vissa personer anlände. Man kan ju inte tycka om alla om man säger så. Sen skulle vi ut på Klaras. Några idioter hade tog "VIP-vägen" in och somliga stod i kö i cirka 2 timmar innan man kom in. Kom in rint 1.00. Om det är vettigt? Nah, det vet jag faktiskt inte. Jag gick dit alla andra gick... Där inne får man ju en smäll direkt av en kaxig typ som körde "VIP-vägen". Lite smått krut blev man då kan man säga. Sen var det väl okej. Glas ÖVERALLT på golvet. Och en söt liten glasbit, letade sig genom min sko och satt sedan fast i sulan - vilket innebar att jag gick och trampade på den - vilket i sin tur ledde till att jag inte tyckte det var så där jätte roligt längre - eftersom jag inte kunde dansa och släppa loss som jag är van vid.  En annan sak som tar ner på stämningen är ju när vissa dömmer ut en det första de gör.

Lördag: Utgång igen. Denna gång var det fest hos mig. Nettan, Andreas, Simon och jag =) Sen tillkom det typ 9 till eller hur många de nu var. Det var kalas. Nettan och jag hade glitter i skallen =D Om man ska göra en trevlig kväll kort, så var det roligt. Pojken blev liiiite för full och jag blev frustrerad. Eftersom jag själv var full och han ännu fullare och jag inte är van vid att hantera en full Simon, samtidigt som jag själv är lite full, så blev det kaos. Det som blev mest jobbigt var att jag skämdes i hans ställe. Lite pinsamt när man trodde/kände på sig att andra tyckte att han var jobbig. Så jag skämdes nästan åt honom, fast samtidigt visst jag inte om jag borde skämmas eller inte. Hm, blev kanske lite rörigt nu, men jag kan säga att det var rörigt iallafall. En lite rörig, men mycket kul kväll. Simon och jag ska satsa på att komma ut tillsammans snart igen och han ska försöka undvika att bli så full igen =)

Söndag: Trött!!! Inte så konstigt att förstå kanske. Var i badhuset och det gick bättre än vad jag trodde. Hade ju bättre hjälp den här gången än vad jag hade förra gången. Himla tur det eftersom man själv mådde som man förtjänade. (Fast jag inte mådde inte så dåligt ändå) Börjar bli lite nervöst inför Luciadoppet kan man säga. Men det kommer förhoppningsvis gå bra. Det enda som känns som ett problem är att jag inte har någon röd/julig överdel(!) Fanns ju inte ett piss varken i stan hemma eller i örebro.

Idag: Skulle börja med projektarbetet idag. Förra veckan var ju inte mina gruppmedlemar i skolan. De skulle komma idag. Bara en dök upp, men det känns som att det inte gjorde nånting eftersom det var den bättre halvan som kom. Och i o med detta, så gick det bättre än vad jag nånsin kunnat hoppas på. Så projektveckan är nu igång för min del.

Shit pommes frites. Det här blev ett riktigt långt inlägg. Nu är jag hemma och passar lillebroder. Fast just nu är det tv-spelet som är barnvakt en stund. Så man får chilla vid datorn en stund och skriva ett långt blogg-inlägg *flin*

Projektarbete

Kategori: Dagbok

Vad innebär ett projektarbete? Man jobbar i grupp. Strukturerar upp hur man ska jobba. Man har en frågeformulering som man ska senare besvara i slutsatsen. Man jobbar efter det man är intresserad av. Och så nånting om motivation(!) Aha, jo men aa tjena okej... om du vill det.

Jaha, nu är det då dags att välja grupper. (Man kanske ska välja ämne, hallå. Det är en jävla skillnad på välja ämne och grupper, yo) "Ja, men man får ju ta och vara lite fexiiibel" Jaha okej?? Så det handlar inte om motivation och intresse längre??!!! Typ det som du nämnde bara för några få minuter sen. Näää, nu ska man vara flexiiiiibel. Jo men visst för fan. Klar vi ska vara flexiiiibla. Up yours!

Jag hatar sytembolaget. Jag VILLE och SKULLE  ha Hannas Black Lime. "Näää, den har vi slutat sälja för lääänge sen" Jaha okej? Hur kommer det då sig att den finns kvar på hemsidan?? (Hata ouppdaterade hemsidor) Ett litet sms.... jah??!! Så då har den iallafall??!! Eller liksom råkade(?) ni få hem en hel drös precis dagen efter. Up yours!

Klassfest imorgon. Inte lika inställd på det idag, som jag var igår. Får hoppas på att det blir bättre imorgon. Men jag oroar mig. Parantes, vi ska redovisa den underbara paruppgiften imorgon, slut parantes.

När jag kommer hem... sitter i skolan nu alltså... när jag kommer hem, så ska jag.... hämta ut mina kläder som kommit och hoppas på att de passar och är så fina som de såg ut på bilderna och att de gör mig mer gladare än vad jag är nu.

Tack och hej, det var länge sen jag åt leverpastej!

Summery

Kategori: Dagbok

Salsan var kul igår. Engelska redovisningen gick riktigt bra. Paruppgiften var så blaha som jag hade väntat mig och partnern var inte så mycker bättre. Storhandlade med pojken. Lagade käk. Sen badhus - älskar mina gullungar. Nu - hungrig som en varg och lite trötter, men hur redo som helst för klassfest på fredag!

Shake it!

Kategori: Dagbok

Snart dags för salsa! Hell yeah! Hoppas det blir kul. Det känns som att det blir kul. Det måste bli kul. Det kan inte bli annat än kul. Efter salsan blir det styrketräning.

Redovisningen idag är jag inte helt nöjd med, men publiken såg ut att vara nöjda. So I´m cool. Redovisning imorgon med. Måste kolla igenom det i eftermiddag sen. Vet inte alls om jag är klar eller inte. Nåja...

Men kul! Jobba ihop med någon som man kanske inte vill jobba ihop med. Först tänkte man okej, det funkar nog. Så illa är det nog inte. Men vad tänkte jag med då egentligen??

Projektarbetet börjar närma sig, och jag vet inte riktigt vad jag vill göra. Vännerna inbjuder ju mig till att vara med de och deras projekt. Men jag känner att Extrem sporter inte riktigt är min grej. Snarare absolut inte. Jag som är så feg av mig. Försiktig kanske.

Nej, nu måste jag gå och byta om till softisch kläder inför salsan.
Shake it babe!!

Ingenting

Kategori: Dagbok

Det händer ju för fan ingenting! Jag blir så jävla trött på´t!! Måtte det hända NÅNTING snart iallafall.... Pallar inte att knalla runt hur länge som helst utan resultat. Blir ju lessen i ögat då juh.

Söndag nu alltså. Inleder med att ligga kvar liite för länge sängen. Vilket resulterar i att jag måste vara duktigare imorgon. Åt pannkakor till lunch. Parantes utrupstecken, för er som känner mig. Emma äter pannkakor, tjolahopp tjolahej. Sen bar det iväg till badhuset. Åh mina simmare. Utan dom vet jag inte vad jag skulle göra eller vara. Inte samma Emma iallafall. Garanterat.

Träning inför Luciadoppet efter det. Är ju liksom ansvarig för Luciatåget, som det är tänkt ska bli det största i badhuset på länge. Jag har hjälp, hrm. Jag vet inte hur mycket hjälp man får då rå, men det får väl duga. Som tur var får jag nog iallafall hjälp med det som jag ansåg vara tyngst. Blir bara lite smått irriterad när ungarna får helt åt skogen fel och de som ska "hjälpa till" lyckades att... inte hjälpa till alls. De stod bara där och, det blev fel iallafall. Jo men tjena, bra annars? Tack så mycket för hjälpen jag inte fick.

Nu är det kvällen. Ska försöka orka plocka undan lite i lägenheten igen. Eftersom jag har lyckats stöka till den lite för mycket, IGEN. Sen måste jag slänga mig i säng för att palla med morgondagen. En hel lektion =P Det är fan tufft alltså att ha en hel lektion....

Godnatt!

Lördag den 18:de

Kategori: Dagbok

Gissa vem som såg Pirates 2 igår?! =D Simons friend hade den på datorn, och han brände ut den åt mig och Simon! Schysst kille det där. Stooort tack!

Fast i och med att jag såg 2:an, så längtar jag ju bara mer till 3:an kommer. Om det nu kommer en sådan. Vilket det måste göra. Annars blir jag seriöst tokig.

Snart jul för i helvete! Vet inte vad man ska köpa i julklapp till nån heller. Måste börja ta tag i det där snart alltså. Vet knappt vad jag önskar till mig själv. Var inte det där största lögnen idag? =P Klart jag vet. Finns mycket jag vill, men det är ju dyrt. Tänk liksom när man var liten. Kommer typ ihåg en önskelista som jag skrev. Ville ha massa pennor och målarblock =D Jiiiha!

Hopp, idag låg man kvar länge i sängen, och guud vad skönt det var. Sen åkte Simon och jag till, öhm, pingstkyrkans sån här, billigt ställe *flin* Hittade en tavla som jag blev förtjust i. (Vill ha!) Nej, jag SKA ha. Ska kanske iväg och köpa den nästa helg. Kändes lite tufft, eftersom man redan köpte en liten (som är stor) affisch som jag tänkt att rama in. Så hittar man den där.... Vettigt.

Snart jul! Fan vad mys... jag vill ha massa julmusik, massa julpynt. Simon vill ha en gran... Hehe, min lilla gran duger visst inte =P

Promenad sen med mamma. Laga mat efter det. Sen blir det väl en soft lördag med min vanliga hederliga lördags-tv-race.....

Bye for now!

Bekräftelse

Kategori: Dagbok

Jag kan bekräfta nu idag att jag var riktigt trött igår. För det slutade med att jag försov mig riktigt ordentligt imorse. Jag hann med bussen dock. Till en början visste jag inte ens om jag skulle vara glad över att jag hann med bussen, för jag hade fruktansvärt gärna legat kvar i sängen några timmar till. Men nu sådär på eftermiddagen så ser jag ju det med helt andra ögon.

Ingen utgång ikväll, så det blir badhuset som vanligt. Skadar inte med ytterligare en soft helg, för jag har haft full sjå hela veckan känns det som. Nånting att göra varje eftermiddag. My, oh my....

Fan vad snygg Johnny Depp är som pirat! Han kan gärna få kidnappa mig om han vill. Åhh, jag vill såå gärna se Pirates nummer 2 igen. Dead man's cheat. Damned good!

Nej, nu ska jag fortsätta tugga på mitt, eh, godis och fortsätta att låtsas som att det vore mat en stund till =P

Trötter

Kategori: Dagbok

Hemma från Örebro nu. Ball konsert. No shots tomorrow. Skjuter upp det lite. Nu ska jag typ slänga mig i sängen för jag är såååååååååååå trött... Natti natti!!

Hel dag i Örebro

Kategori: Dagbok

Hejsan hallå. Sitter i skolan nu har har typ, håltimme. Lunch om 20 minuter. Idag har jag provat på pilates =) Styrka på sånna här stooora rund goa bollar =D Det var riktigt skoj. Blev lite krut på mitt hår dock, eftersom det hängde ner i ansiktet och klibbade fast på mig. Jag kom ju aldrig iväg till frissan igår =(

Efter lunchen har jag en lektion. En redovisning om danshistoria. (Hoppas jag kan visa skivan jag fixade igår med danser, som rumpedarra, gubbstöten, sexdansen =P och givetvis de mer vanligare som schottis och polka.) Inte fan visste jag att det fanns en dans som hette rumpedarra! www.folkdans.se

Sen slutar jag... och då ska jag knalla på stan i Örebro med pojken. Kanske shoppa lite om jag hitta nånting. Mappar måste jag definitivt inhandla. Jag blir TOKIG på mina skolpapper som ligger hullerombuller i lägenheten.

Efter stan så blir det konsert på Konserthuset 19.00. Kommer kanske hålla på till omkring 21.30 (!!!) Hoppas på lite innan det, för det går en buss precis 21.30... Och därefter går det en 22.30 och SÅ sent vill jag inte åka hem. Då är jag ju inte hemma förän runt 23.30! Självklart ska man ju upp tidigt imorgon också. Jaja, det är väl bara att bita ihop.

Har shoppat på ellos också på tal om ingenting www.ellos.se Mucho fina kläder! =D Helt nöjd! Två tröjor, ett linne, ett par byxor och 2-set sängkläder för 555,50 kronor (frakten inräknad).... Det tycker jag är ett bra pris! Hoppas de kommer fram fort som attan. Vill ju ha de NU!

Fest och lakrisshots imorgon ffs!!! =P

Nuuuu fattar jag...

Kategori: Dagbok

Tjing! Nu tror jag faktiskt att jag förstår bloggen lite mera nu än sist. Iallafall det här med kategorier. Vilken grej. Hur som helst så var jag nog inte på humör för att pillra med bloggen igår. Är på bättre humör idag.

Idag fick vi information om konserten som vi ska på med skolan på torsdag (eftermiddag!) (obligatoriskt!).  Och ärligt talat så lät det faktiskt lite intressant. Han var ganska bra på att prata den där gubben.

Efter informationen var det dags för.... HOCKEY. Jiiiiha! Eller kanske inte. Bambi på hal is. Japp. Slutade tidigare än vad jag brukar göra på tisdagar, och hade som vanligt tänkt att vara duktig och plugga och pyssla i lägenheten när jag kommer hem (som jag alltid brukar tänka att jag ska göra när jag slutar tidigt). Jag sa TÄNKA. Slutade med att jag hittills inte gjort något vettigt alls. Bortsett från att jag har badat i badkaret, om någon nu tycker att det är vettigt. Vad vet jag =)

Nu ska jag väl satsa på att fixa käk. Blev lite senare än tänkt eftersom jag låg i badet, så det får bli typ... nu istället. Sen blir det väl promenix med morsan och sen hoppas jag på mys =)

Etta kluddare

Kategori: Dagbok

Jag känner mig som en jäkla etta-kluddare, fast i bloggarnas värld.

Har fan inget tålamod kvar, så nu går jag och käkar istället. Jag tänker bojkotta makaronerna och äta fet tacogratäng istället - så det så!

Testing testing...

Kategori: Dagbok

Hallå!
Nu ska jag testa på detta med blogg, så får vi se här det går. Jag tycker ju om att skriva har jag upptäckt och blogg på lunarstorm är ju bara så.... Nej, jag säger inte mer =)

Idag är det ju fars-dag. Var så snäll och köpte en trisslott till pappsen. Jag har inte hört nått om det blev någon vinst än. Jag hade ju badhus då som vanligt. Det som var ovanligt var träning inför Luciadoppet. Mycket intressant må jag säga ;-)

Dagen fortsatte med fars-dag middag hos pojkvännens pappa/familj.

Nu blir det sängen!