Börjes barnbarn

föralltid

I miss

Sista dagen på vecka nummer 6. Söndag med andra ord. Vaknade med min älskling som är så underbar, så underbar. Vi var lite smått sega på morgonen och det tog ett tag innan vi kom upp ur sängen för frukost. Efter frukosten segade vi lite till. "Efter en dag med hårt slappande, kan det vara skönt att koppla av" Hux-flux blev det lunch dax. Latmaskarna orkade som vanligt inte laga mat, så det blev pizza... (Lite dåligt samvete) Men det får jag dras med! Skäms på mig!

Badhus i vanlig ordning. Pappa hämtade mig och jag hakade på hem till huset där det bjussades på varma mackor =P Chillade lite där med sudoku och kisse-katt-klappning och prat innan det var time to go to Träningslagret. Shake some as på Body Jam =D Emma är massa glad. Tyckte det var lite tomt på folk, jag som tyckte att jag var lite sen. Ytterst få själar, men sen insåg jag vad felet var. Felet kallas filmkamera! Det var instruktören som skulle filmas visserligen, hon hade förvarnat oss förra gången (vilket jag hade glömt bort). Filmkameran resulterade i lite färre folk i lokalen, men det gjorde inte mig nått. Större utrymme åt mig =P *flin*

Klockan tickar på. Jag är lite sugen på en film så här på kvällen innan läggdags. Fårgan är bara vad jag ska titta på. Har spanat lite på Ellos hemsida och snackat  kläder med Nettan. Är ganska impressed att det fanns en hel del bra grejer på underklädes fronten. Ska beställa imorgon tror jag.... får se.

Det finns nånting i min vardag som jag saknar... <3

Kommentarer

  • Nettan säger:

    Ellos is the good shit

    2007-02-11 | 23:00:01
    Bloggadress: http://kinkykitten.blogg.se
  • Liza säger:

    Hej!
    Bullen är en Engelsk springer spaniel - en riktig go´bit!
    Ser att du är från Kga och är på Träningslagret, kul! Ha det gôtt!

    2007-02-12 | 18:54:42
    Bloggadress: http://lizelus.blogg.se

Kommentera inlägget här: