Börjes barnbarn

föralltid

Slow

Kategori: Dagbok

Det har varit en ganska slow dag idag med tanke på gårdagens kaos. Hade bara en lektion. Engelska, då vi tittade på resten av filmen och började skriva en recension på den. Under lektionen passade jag också på att ringa till blodcentralen. De har ju försökt nå mig x antal gånger, men jag har lyckats missa de samtalen varenda gång, så det var på tiden att jag ringde tillbaka (de har ju ringt från okänt nummer, så jag har ju inte kunnat ringa upp direkt). Efter lektionen blev det en snabb lunch och leta skidor till imorgon. Sen bar det iväg till Friskis & Svettis. Såg inte skymten av någon Susanne eller Fia. Fick slutligen tag på Susanne och jag tackade o bockade för mig. Behöver ju inte vara där mer. Det kommer ju förmodligen inte ge nånting vettigt iallafall. Den bussen jag hade velat åka med, missa jag.... och fick knalla lite på stan en stund. Väl hemma är det chill som gäller samt mat. Därefter badhus. Gick betydligt bättre den här onsdagen jämfört med förra ondagen. Hade syra med gruppen och det gick galant bortsett från den lilla lorten, men jag ska stå på mig. Direkt efter badhuset blev det till att handla på konsum, eftersom det saknades lite saker i kylskåpet samt diverse detajler som behövs för morgondagens friluftsdag. Which me luck, nu när jag ska ut i skidspåren! =P Sleep tight!

PS. Min älskling är hemma! Jag hann njuta några korta minuter i hans famn, innan han skulle iväg igen, men dom minutrarna var underbara - bloody fantastic!

Huvudvärk

Kategori: Dagbok

Japp, det var precis vad jag fick efter ett tag. Vilken jäkla dag det har varit so far. I fredags gick vi till läraren, igår hölls diskussionen och idag blev det kalabalik. Mer kan jag inte säga. Det skulle stanna mellan rummets deltagare. Men jag vet inte vad jag säga heller. Totalt kaos.

Friluftsdagen är flyttade från fredag till torsdag, så jag kommer inte få hålla i min lektion på torsdag heller. Det gör ju visserligen inte mig så mycket heller. Mer tid till förberedelser. På friluftsdagen har jag tänkt att åka längdskidor och pulka. Eftersom jag inte kan åka längdskidor, så vet jag inte om jag orkar åka hur länge som helst, men det får bli pulka också. Önskar att jag vore bättre på att åka längd och slalom. Jag hoppas att jag lär mig att åka ordentligt på Vinterutbildningen (PS. En viss person ska fan i mig inte få följa med! då blir jag grymt förbannad om så blir fallet.)

Ska försöka lugna ner mig efter den annorlunda och galna dagen. Hade tänkt springa ner och kolla om det är ledigt i tvättstugan. Sen ska jag laga spaghetti och köttfärssås =) Och sen hoppas på att tiden går fort och att älsklingen ringer.

Bye bye!

I hate Monday

Kategori: Dagbok

Kanske inte jag, men Katten Gustav hatar måndagar. Fast måndagen är ju inte min favorit dag heller precis. Igår hade vi också utbildning. Under förmiddagen hade vi livräddning i bassängen. Var lite orolig eftersom det var ett tag sen som jag visade mig offentligt i så pass lite kläder som en baddräkt. Men oron försvann, och det var riktigt roligt och givande. Eftermiddagen blev otroligt mycket segare. Jag blev jätte trött och jättre seg, och pallade inte med att lyssna på allt (i och med att en hel del var repetition för mig). Utbildningen nådde sitt slut tillsist, och vi kunde åka hem. Väl hemma var jag hungrig som en varg och behövde käk, men det fanns inget hemma, och jag ville absolut inte köpa nått onyttigt. Vi käkade pizza lunch och det var nog första gången jag fick dåligt samvete för att jag åt en pizza. Letade genom simon kokbok och hittade en fisksoppa som jag ville prova. Den blev helt okej. Det sämre var att den just nu ser ut som spya i bunken jag sparade resten i.

Idag är det måndag alltså och jag har som vanligt bara en lektion. Sen ska jag hem, käka och sen blir det badhus. Efter det har jag ingen aning. Ska väl försöka plugga lite engelska glosor och försöka fixa lite i lägenheten (som ser ut som ett bombnedslag igen/fortfarande)

Utbildning

Kategori: Dagbok

Det känns fortfarande lite smått underligt att jag vaknade typ 3-4 på natten, pigg, och helt inställd på att börja göra mig iordning och käka frukost, FAST jag visste att klockan var jätte tidigt. Det tog ett tag innan jag insåg att det var dumt att gå upp så pass tidigt. Visserligen skulle jag upp tidigt, men inte så tidigt. Hade satt väckarklockan på 6 *ler*

Vi fick skjuts in iallafall. Var ju lite oro kring det där hos mig. Men tydligen så skulle vi åka buss hem idag! Pappa som skulle skjutsa. Det blev ju inte bättre av att bussen inte gick förän 18.05 och kursen slutade 16.30. Kom hem för kanske en halvtimme sen. Får se hur det blir med skjutsen in imorgon. Hoppas och tror att den ska lösa sig den också. Pappa fick ställa upp och hämta imorgon istället för idag iallafall.

Kursen var helt okej iallafall. Var lite orolig över åldersskillnaderna när jag blickade ut över de övriga kursdeltagarna, men åldern spelade inte så stor roll sen efter ett tag. Det blev ju aningens mycket repetition för min del, men det skadar ju inte. Lite töligt kanske eftersom jag mest ville ha teknikskola och hamnade på massa repetition. Men men.... jag får stå ut, och hoppas hamna på en sån utbildning senare.

Nu funderar jag på hurvida jag ska köpa något gott till ikväll eller inte. Med tanke på vikten och magen, så är det ju absolut inte, men det är ju så himla gott juh!! Godis till Sing-a-long med Thomas Järvheden och Ragge =P Kan inte bli annat än bra. Chips vore gott.... sån här lantchips =P Japp, det får det bli. Ha en trevlig kväll allihopa!

Crimson Tide

Kategori: Dagbok

Känner som det var evigheter sen jag skrev i bloggen. Det känns också som att det är mycket som har hänt, fast ändå inte. Kan ju börja med att säga att jag hade gruppen själv första gången i onsdags, och då var det hela 14 st där, jämfört med måndagens och tisdagens 4 tappra. Utan knyssel, så kan jag säga att det gick åt helvete. Klen som man är, så kan man inte ta kritik... Speciellt från ett håll man inte hade räknat med att få kritik ifrån. Jag försökte stå på mig och köra mitt race, men innerst inne ville jag bara böla. Fy fan vad arg jag var efter det passet. Tanken var: NU LÄGGER JAG AV DIREKT!! Fuck HLR-utbildning och fuck helgens utbildning! Men efter att jag lugnat ner mig och grubbel-smurfat lite, så ändrade jag min mening i frågan och jag tänker ge det några chanser till. Efter helgens utbildning kommer jag kanske med nya krafter och nya kunskaper och kan göra ett nytt tappert försök. GO! för nytänkade

Blev godkänd på HLR-utbildning i torsdags. Det var trevligt. Ganska kul var det faktiskt också. Givande. Är ju aningens mognare nu än vad jag var sist. I skolan genomförde vi våra mini-gympa pass. Det var riktigt kul och alla var för bannat duktiga, och hade super bra musik (se längst ner på blogg inlägget). Och idag är det fredag, och skolan var himla seg i början. På human biologin fick vi dock vara test-personer åt HP eleverna. Vi skulle få genomföra ett sub-maximal (tror jag att det hette) test på cykel. Det var riktigt skoj. När jag först fick reda på att vi skulle jobba ihop med HP blev jag sur och tvär eftersom jag inte är så förtjust i dom. Men de var riktigt trevliga. Iallafall hon jag fick jobba ihop med. Jag var ju självklart lite nervig inför resultatet eftersom min kondition inte är den bästa just nu, utan snarare den sämsta. Men jag blev positivt överraskad. Fick full pott på syreupptagningsförmåga. Det andra resultatet, som jag inte riktigt fattade vad det visade, var ju aningens sämre och det berodde ju helt på min satans vikt.

När det gäller vikten, så händer det fan inte mycket alltså. Jag måste måste måste måste få ordning på maten och träningen. Träningen går ju helt klart dugligt. Men maten är ju inte den bästa. Bortsett från det mår jag riktigt bra =D Snutt åkte till Sälen för ett par timmar sen med en polare, så jag är ensam fram till onsdag typ. Kommer sakna honom, men det kommer bli skönt också. Vi behövde lite space nu. Föresten så ska han och jag bli blodgivare *stolt* Dock har jag missat varenda samtal, som kan vara från dom där människorna =( Det är dåligt... Hoppas att jag lyckas ha mobilen i närheten nästa gång. Tycker du som läser kan ta och bli blodgivare du också! =)

Btw, så har jag kört fast på några låtar. I´m totally crazy. Det är låtarna också, så dissa mig nu inte för att jag har lite weird smak när det gäller musik =D På våra mini-gympa pass så spelade några i klassen värsta bra låtarna. Är numera helt galen i:

Kobojsarna - Sång om ingenting (så fjantig så den blir bra)
Holly Dolly - Dolly song/Levas polka (ytterligare en fjantig låt, men ack så rolig och den gör mig glad)
Fanclub - Henrik Larsson (jag vet att jag den är gammal, men jag är lite efter när det gäller musik)
Nightwish - Crimson Tide (jag känner mig som en uppåt tjackad hippie när jag hör den här)
och självklart hänger denna låt med fortfarande:
Pink - U and Ur hand (min girlpower låt som ger mig energi)

Grubbel-Smurfen

Kategori: Dagbok

That´s me.
Sitter i skolan och segar på håltimme. Håltimmar är seeegt. Då har man tid att grubbla. Mycket tid. Min längsta skoldag idag och jag brukar komma hem vi 17.30-18. Klockan 18 är det insim på simtävlingen. Hur fasen ska man hinna det?? Jag ska ringa pappa så småningom och kolla när han ska åka hem från jobbet. Så kanske jag kan åka med honom och eventuellt komma hem lite tidigare, eller åka med honom direkt till badhuset. Den jobbiga utbildningen i helgen...... vad ska jag göra?? Blir galen på det. Jag vill inte ha hela paketet. Pallar inte med att vara borta både lördagen och söndagen från halv 9 till halv 5...!! I Örebro dessutom! Bläää... Nej nu ska jag ta och spela lite spel eller nått =)
pussa*

Första träningen

Kategori: Dagbok

Första träningen med ny grupp. B-gruppen. Det gick bra, men har man hela 4 st simmare, så är det inte så konstigt. 3 från min förra grupp och en som jag haft för ett tag sen. Imorgon blir det hemmatävling. Får se hur många det är som kommer på den. Onsdagen har jag gruppen själv. Till helgen är det utbildning =/ Vet inte vad jag ska tycka om det än. Det är en kombination av kul och katastrof. Jag som ville ha mer utbildning i simteknik, får ett helt utbildnings paket med ledarskap, kommunikation, organisation- och föreningskunskap, livräddning.... hela kittet liksom - både lördag och söndag nu till helgen samt 2 dagar i mars. Vill/Orkar inte gå på allt! (=Beslutsångest)

Hemma nu och ska få mig något i magen, försöka vara duktig och plugga engelska läxan samt städa/diska. Måste försöka komma i säng tidigt idag. Den lilla huvudvärken (känns som jag är på väg på att bli sjuk) som försöker smyga sig på vill jag inte ha. Lets get it started! Sweet dreams...

Sista träningen

Kategori: Dagbok

Hade sista träningen med c-gruppen idag. Imorgon ska jag ha b för första gången. Ska bli intressant och spännande. Hoppas att det går bra. Efter badhuset var jag hemma i huset en stund, sen hade jag Body Jam. Lika roligt idag som förra gången, fast aningens lättare. Nu kunde man ju stegen någorlunda =) Direkt efter det åkte jag med pappa in till Kristinehamn för att titta lite smått efter så kallade vinterskor åt mig. Jag har ett par, men dom är det klack på, och är mer lämpade för utgång, inte till vardags. Det blev inget fynd - vilket var väntat, men det var ett tappert försök. Åkte hem med en påse nötter och limpa, och skit trött! Därför ska jag hoppa ner i sängen och mysa =) *kram

Ladies

Kategori: Dagbok

Slow start på dagen, men det var bara skönt. Dagen fortsatte slow tills jag bestämde mig för att åka på simträffen iallafall. Ska man vara ärlig, så visste jag inte om jag skulle åka dit eller inte. Jag ångrar absolut inte att jag åkte dit. Tackar flickorna för en trevlig kväll <3 Kan också ärligt säga att jag ångrade att jag inte badade och hade snökrig med er =*( Tittade på sing-a-long och senare på en film. Väldigt bra. Lite scary... för min smak. Jag som är lite skraj av mig, men den här var en sån här bra film med en vettig historia. Just nu längtar jag tills Simon ska komma hem från jobbet. Vill inte lägga mig själv efter att jag sett den där filmen =) Vem vet, jag kanske kan se vålnader i spegeln, eller någon kanske vill komma och ta över min kropp/byta kropp med mig?! =P

Imorgon, som egentligen är idag, om man ska vara petig, så är det badhus. Orka? Jo, man måste ju. Efter badhuset blir det käk och sen Body Jam =D Wiiie!

Sleep tight och tro inte på hoodo!

When something goes up

Kategori: Dagbok

,something has to come down... typ på ett ungefär cirka.....

Sammanställde den jobbiga "anteckna allt du äter och dricker under en hel vecka" veckan.... i ett dataprogram. Kost koll... Det var faktiskt kul. Jag äter nog inte så illa som jag trodde. Lite för mycket protein(?) överraskande nog och lite för lite kolhydrater. *hm*

Badhuset var jobbigt idag. Hänvisar till rubiken och inledningen på bloggen. When something goes up, something has to come down.... and down var det verkligen efter det. Uscha mig. Inte kul.

Har nyss kollat på Lucky number Slevin... Riktigt bra film! Morgan Freeman, Bruice Willis, Josh Hartnett och Lucy Lu. Det är klass.

Nu blir det sängen och där har jag planerat att stanna (målet är att sova ut ordentligt)
Good night and sleep tight!

Sång om ingenting!

Kategori: Dagbok

Faan vilken grym låt! *asg* Sån här låt som Emma blir glad av.

Seg start på dagen, men i övrigt var det en kul skoldag. Hade kommunikation med Maggan the student slayer =) Nejdå... men hon är grym. Komma sent till hennes lektioner vill man inte göra. Och kommunikation är ju intressant. (Lämnat in Human bilogin har jag gjort idag också) Lunch. Sen skulle vi ha praktiskt ledarskap. Har delats in i grupper och ska göra ett mini-grympa pass. Min grupp är 3 stycken, så vi väljer varsin låt. Danne ska ha styrka med Opus eller... en annan låt.... Ryan ska ha uppvärmning med, förmodligen, sång om ingenting! =) Jag ska ha konidition med Born to be Alive!! =P

Är hemma nu. Har nyss försökt mig på att äta och ska iväg på spinning sen klockan 18.00. Kommer bli svettigt... tror jag. Kul hoppas jag på iallafall. Är lite så här halvnervös. Annars händer det fan inte mycket i mitt liv just nu. Tragglar i skolan på dagarna, är i badhuset eller tränar på eftermiddagarna... och sover på nätterna =P hehe... jaaaja.... På måndag smäller det i badhuset iallafall. Ska nog bli skönt med lite förändringar. Tror jag(?)

Det här är en sång om ingenting
Så alla Bratz kan gå omkring
Vi är på klubben å dricker skumpa
Alla brudar vill ta på min rumpa

Det här är en sång om ingenting
Så alla Bratz kan gå omkring
Å i baren shottar vi Jäger
För att visa vem som äger

Det här är en sång om ingenting
Så alla Bratz kan gå omkring
Har du svårt att sitta still
Då är det dags att ta en till

I feel good

Kategori: Dagbok

Yes I do. Nu är jag på gång alltså. Med träningen. Lördagen hade vi badminton turnering. Söndagen var jag på Body Jam. Igår gick jag promenix med morsan och idag körde jag styrka i skolan och ska spela med badminton med my lover ikväll. Bokat spinning till på torsdag också =) Me and Nettan are Beach Babes 2007!

Nått som går lite sämre, om man ska passa på att ta död på glädjen, är att jag inte är klar med human biologin ÄN. Den som skulle ha varit inne i fredags. Mitt mål var att lämna in den igår eller idag, men det ser inte ut att bli så. Ska göra mitt bästa för att bli klar till imorgon iallafall.

Men som pappa och instruktörerna på Body Jam sa... Vem bryr sig om du/ni gör fel? Inte en jävel! *asg* För det ÄR tillåtet att göra fel och misslyckas lite ibland. Sug på den ni!! HAHAH =D

Need changes

Kategori: Dagbok

I´m tired of being ugly...

Förläsningen om humor var inte så humoristisk. Lite kanske, men jag var inte föreläsarens typ av publik. Hon pratar nog hellre och bättre för lite äldre människor. Sen skulle vi tydligen ha mentorsträff, som var så seg. Pratade om specialarbeten. Blää... Hatar när det blir så där utdraget. Blev att stressa i sig maten och skynda till Friskis & Svettis där jag skulle träffa Susanne. Det som finnas att göra där för mig är att vara/hjälpa en värd. Jiiiihaa... eller... kanske inte.... Hade jag kommit igång med det där förra året/terminen, så hade jag kanske haft en bättre inställningen, men nu när inställningen är totalt kass även till själva skolan, så blir ju inte den saken så mycket bättre.

Ikväll blir det plugg. Måste göra klart den där satans inlämningsuppgiften som skulle ha varit inne i fredags egentligen.

Dreamer who´s always looking for changes.
Why?

Body Jam

Kategori: Dagbok

Jag ska inte skriva ett så långt inlägg igen =)

Det gick bra i badhuset igår. Tiden gick dock väldigt fort. Idag är det en vecka kvar, sen blir det förändringar i grupperna och bland tränarna. Hoppas att det går vägen. Sen åkte jag med pappa hem till huset och fick käk där. Torrt ris och torra revbensspjäll, som inte var rebensspjäll.... =) Sen hem till mig och hämta kläder och vidare till Träningslagret. Fjärilar i magen! 25 pers. var det där. Ganska bra blandning på folk. Av erfarnhet från dansen så ställde jag mig ju lagomt långt fram, lagomt långt bak, typ mitten alltså =) Oh holy smoke! Vilket tempo det var!! Vi var ca 5 st som var helt nya som körde Body Jam för första gången. Bl.a jag och en liten äldre till åren kommen dam... Vi var helt lost! Tills jag kom in i´t. Jag har dansen att tacka för det. Hade jag inte dansat, så hade jag varit mer lost än nånsin. Tyckte lite smått synd om tanten, men hon kämpade på iallafall. Och jag mena... vem bryr sig om vi gör fel liksom? =) Ingen! HAHAHAHA =P Sofitsch... Lätt att jag ska dit nästa gång också.

Jaao. Ska väl gå ut till bussen snart, så jag kommer iväg till skolan. En föreläsning om humor. En tant eller gubbe bortåt 60-70 kanske =) Ska blir intressant och roligt om inte annat. Det var ju om humor så att säga =P Sen ska jag på ett möte med bruttan på Friskis & Svettis.... finally! Har försökt att få tag på dom under hela förra terminen. NU ska jag dit =)
Ha en fortsatt trevlig dag på er allihopa!

Första spyan

Kategori: Dagbok

En hyllning till långa inlägg =0) Tänkte skriva senare idag då helgen är närmare sitt slut, men då kommer det säkert bli jäääätte långt om jag skulle skriva med alla detaljer. Vilket jag inte har bestämt mig om jag ska göra en. Har inge bättre för mig just nu, så då kan jag lika gärna börja skriva på bloggen.

Fredag: En lektion och ett besök på idrottsmuseét. Får också reda på att jorden inte går under om man lämnade in inlämningsuppgiften just den dagen. Utan vi kan lämna in den nästa vecka. Emma --> Glad. Efter skolan åkte jag hem och tog hand om lägenheten... städade med andra ord eftersom jag skulle få hit lite folk. De kom, då såg och de drack. Paaarty =) Nettan, Andreas och Alexandra... Vi hade skojigt här hos mig tills vi skulle ut och ta en buss. Trodde vi. Den sega buss-fan komma aldrig och 3 av 4 i sällskapet höll på att pissa ner sig. Somliga som kan stå när de pissar har det lättare, men de valde ju det framför en hjäna. Nettan och jag däremot fick kämpa. Det höll inte, så vi fick gå iväg och kissa. Buss-fan kom inte iallafall, meeen när Alexandra gick iväg (dock inte för att kissa, utan för att kolla vart bussen var nånstan) DÅ kom bussen. Destination: Wickan. Vi var typ de första besökarna. Det var inte mycket folk där inte.  Startade med en lakritsshot självlart. Sen en isbjörn (God drink. Nettans drink var dock mucho mycket godare). Skämde lite smått ut mig för bartendern. Han var ju för jävla snygg, samt hans tröja.... vilket jag påpekade för honom. Han trodde säkert att jag stötte på honom. Inte bra! Pinsamt värre. Hade ju tänkt att fråga om bartender jobbet =( Men det vågade jag inte, för då skulle han kanske tro att jag stöter på honom ännu mer. Anyway. Lakrtisshot nummer 2 intogs utan några större problem. Därefter tillkom en Smirnoff och då började Emma bli lite.... mådde lite sådär. Så det blev inget mer drickbart som innehöll alkohol utan ett glas vatten. I wan´t the only one. Bortsett från att jag mådde lite dåligt ,så var det riktigt skojigt. Dansa, prata, lakrtisshot och trevligt sällskap är allt som krävs. Klockan tickade och vi drog till pizzerian. Viking heter den ja. Nettan och Andreas skulle ha pizza. Jag är inte så mycket för sånt där jag. Gick på toa och upptäckte Robin. Han skulle också åka med i Simons bil. 6 st i en bil. Lite trångt. Alexandra satt i rutan =) Dumpade av Robin hemma hos sig och sen åkte vi längs med E18 och där lämnade jag en present till alla trafikanter. Jätte spya. Jag räknade inte. Men det var inte bara en gång. Snarare minst åtta. Sen mådde jag kalas =D Eller ja... bättre än innan. Släppte av Alexandra och sen Nettan och Andreas. Ps. De hade byggt den snyggaste och största snögubben. ds. Simon tyckte nog att kvällen var skit kul eftersom jag var jätte full och spydde (första gången på en fylla).

Hm, det var fredagen det. Jätte mega inlägg.
Lördag: Emma mår kalas bra och klockan 12.00 skulle jag och Simon infinna oss i Stråhallen för en badmintonturnering med hans familj. Vi var lag öst. Jag spelade faktiskt helt okej med tanke på gårdagen. Våra motspelade var lag syd, nord och väst =) Vi kom på tredje plats. Lite surt tycker jag. Men jag får väl skylla på gårdagen. Det var kul iallafall. Riktigt kul. Sen följde vi med familjen hem för käk. Potatis och kotletter. Det satt fint efter turneringen. Sen högg vi tag i mikrofonen och körde kareoke. Emma --> Panik. Jag som är as-kass på att sjunga - offentligt alltså. I duschen och i ensamt sällskap och på fyllan är jag dock bättre än bäst! Vi drog av flertalet låtar, tills det faktiskt blev aningens för mycket. Jag och Simon drog hem. Chillade, köpta pizza och tittade på Sing-a-long. Kim Sulokki eller hur han nu stavas var hur skön som helst. Han säkert bög. Killar som brukar vara snygga, roliga och söta på det där sättet brukar vara för bra för att vara sant, vilket är sant, eftersom det visar sig att de är bögar. Jag kan säga att jag har sovit gott i natt.

Jaha ni.... gott folk. Kära blogg läsare. Det var bara fredagen och lördagen. Söndagen kommer se ut på följande sätt: badhus och därefter ska jag äntligen prova på Body jam =D Hoppas att det blir kul. Är aningens nervös, spänd. Hoppas att det är trevligt folk där också. Nej, nu ska jag ta och käka frukost som pojken kom med. Varm choklad utan choklad. Snacka om att jag blev irriterad. Beställde från Mac Donalds alltså. Fick bara varmt vatten och inget pulver. God frukost. Pojken sprang ner till kronhallen och ska köpa pulver åt mig. Känns egentligen lite onödigt, men kul att få varmt vatten då man ville ha varm choklad.... Nej, nu måste jag äta. Undrar om ni orkade hela vägen hit =) Bye bye!

En utmaning

Kategori: Dagbok

Jag antog en utmaning...

Om att skriva en "Vad kommer hända under året 2007- lista?"

Jag önskar att folk skulle bry sig om miljön och varandra mer
Jag tror att det skulle vara bra för oss alla
Jag vill gå ner i vikt till sommaren
Jag ska ha ett annat sommarjobb i år
Jag lovar att jag ska fortsätta utveckla mig själv

Anta utmaningen du med! och skriv en sån här lista...
Den kommer ursprungligen från junitjej.blogg.se

Skogen

Kategori: Dagbok

Idag har jag varit i skogen. Från kl 9.00 till omkring lite innan 13. En grej med skolan. Det var några gubbar som skulle hitta på grejer med oss. 4 tappra elever anlände... Vi fick gå en tipspromenad, med frågor om skog och allemansrätten och bajs *asg* Vi fick gissa från vilket djur spillingen kom ifrån =P Det var vi inte så jävla bra på. 3 rätt av 9. Sen skulle vi försöka få igång en brasa.. och det var inte så jävla lätt som det låter. Det var ju pissblött ute! Ingen brasa, ingen mat... sa gubbarna.. Så det blev lite svettigt. Men tillslut, så liknande det en brasa och vi fick gå in i tältet/kåtan eller vad det nu hette där det fanns en färdig brasa. Gjorde en wok med kebab och grönsaker och la det i pitabröd. Jävligt gott! Vi gjorde egentligen inte så mycket mer. Satt och snackade djur och natur =) Riktigt mysigt o trevligt faktiskt.

Hade en tanke om att vara duktig nu. Plugga, fixa i lägenheten och kanske (snarare måste) tvätta jackan som luktar brasa nu. Hoppas bara på att det finns en tvättid. Nej.... rörelse... måste ju komma igång med där nu, så jag kan lägga mig tidigt. Ska bli skönt att sova sen =)

Rutiner

Kategori: Dagbok

Jag är en tjej som tycker om rutiner. Men inte i för höga doser självklart. Under lov försvinner rutinerna och efter loven är det dags att ta tag i dom igen och eventuellt göra lite förändringar. Det tar på energin må jag säga! Jag är helt slut. Trött så jag blir galen. Jag som inte brukar vara trött. Jag är så trött att jag känner mig sjuk. Om jag inte är trött för att jag är sjuk?! =/ I don´t know...

Jag önskar mig en almanacka... Nu tack... Okej... Jag köper en egen... När jag typ.... får tid till att ta mig till stan...

Förövrigt så hatar jag den satans jävla human biologi uppgiften fortfarande. Jag som hade tänkt spinna på torsdag. Glömde bort att ringa o boka plats eftersom jag var så trött. Men det var nog lika bra eftersom jag annars inte kommer hinna klart med den dumma uppgiften. Jag pissar på den! Jag får nog ta tag i träningen nästa vecka istället. Bortsett från söndagen då.. för då SKA jag på Body Jam =D

Helgen blir kul =) På fredag blir det dillchips och lakritsshot =D =D
På lördag är det badminton turnering med simons familj (jag bakfull?!)
Och söndagen ska jag förhoppningsvis på Body Jam, om det inte blir några fula ändringar...

Positivt vs Negativt

Kategori: Dagbok

Jahopp, nu har skolan börjat igen. Ser mer positivt på det än förut. Ska nog ta mig igenom sista terminen. Sista halvåret. Det är nog inte själva halvåret som är det jobbiga, utan snarare frågan om vad jag ska göra efter det. Börjar liksom bli dags att komma på det redan nu, vilket skapar stress och gör mig lite deprimerad. Man måste ju se positivt på saker och ting för att palla med, men det är inte alltid så lätt kan man ju säga.... fy fan...

Positivt vs Negativt
Vinterutbildning med skolan i Sälen.
P: Kommer säker bli skit kul
N: Är rädd för att det kommer bli som sist när jag var i Sälen *harkel* (håller inne med lite info)

Föränringar i badhuset
P: Ska bli skönt med lite förändring. Börjar bli dags för det.
N: Osäker på om jag verkligen kommer klara av det samt fler tävlingar som jag inte vill åka på

Framtiden
P: Kul att starta upp med nått nytt. Nystart liksom. Det är ju bara så skönt.
N: VAD ska jag göra i framtiden? Massa känslor men inga resultat = stress

I could go on like this like... 4-ävá.... Grejen är ju den liksom... att det positiva måste väga tyngre än det negativa samt att det inte får bli för mycket av det goda. För mycket iallafall. Pallar inte ett plattfall igen. Nu ska jag försöka radera lite negativt och kanske se på en film.

Hammerfall - Always will be
Scorpions - Send me an angel
Scorpions - Still loving you
Rednex - Wish you were here
etc etc.

Hockey

Kategori: Dagbok

Jag har blivit ett hockeyfreak!

Dagen började segt. Inte så konstigt med tanke på hur sent jag gått upp de senaste dagarna. Frukost, lunch och sen badhus. Det var kul, som det oftast brukar vara. Ska bli lite kul med förändring. Såg också att jag hade fått badhus lönen. Mycket glad nyhet =D

Efter badhuset blev det stress till hockeyn. Men vi kom i tid. Vill ju liksom se introt jag. I love it! Värsta feeelingen. Fan vilken match. De första två minutrarna var hur sköna som helst. Sen tog tempot ut, men uhhh så spännande. Tredje perioden toh kål på mig. Vilke match! Vilken sämst domare som missade klockrena utvisningar. Vilka chanser Bofors hade. Så jävla synd att de inte blev mål på någon utav dom... Matchen slutade 1-1

Käk hos Simons päron. Fira David. Mucho god mat och tårta. Nu är jag hemma och var bara tvungen att skriva ett blogg inlägg. Annars kommer det bli jätte långt nästa gång jag skriver. Brukar bli så. Skit långt inlägg om jag inte skriver på några dagar.

Puss på rumpan!

Larm

Kategori: Dagbok

Emma sätter på larm som inte är på. Hm... Tål att tänkas på. Träning med simmarna igår och det var dyng stängt i badhuset. Larmar av, fast jag inte larmade av, det som egentligen inte var larmat, går in, efter ett tag går larmet, där det inte var larmat, men larmet gick ändå, där det var låst och inlåst.... Anyway, Bosse kom, två poliser kom och slutligen en securitas vakt. Summerar: Pulsen var hög och jag var smått förvirrad. Bosse är snäll och poliser är för jävla sexigt!

Idag har jag iallafall lugnat ner mig. Gick som vanligt inte upp då jag hade tänkt. Men tidigare än de tidigare dagarna. Pappa kom förbi och ringde på dörren och väckte mig. Jag berättade om incidenten igår och vi snackade lite om lägenheten. (Den kanske kan tänkas bli klar snart?! *glad*) Pappa gick och jag tog en dusch, och knallade så småningom upp till huset för lite lunch och pussel byggande. Morsan hade ju köpt ett 1000-bitars omkring jul. Jag vet inte hur jag lyckades.... men jag satt i 5 timmar(!)

Pojken kom hem från jobbet och vi åkte iväg och käkade helgens pizza. Jag tänker under inga omständigheter undvika min pizza, inte ens om jag intar den under vapenhot (=tvång att skriva ner allt jag äter i detalj). Den var mycket god. Även godiset som intogs under säsongsstarten av Sing-a-long. Hm, Sing-a-long borde stå med under listan "About 2006" som årets tv-program (eller vad det nu stod)

Och jag har inte börjat med läxan än!!! *panik + några andra hemska känslor*

Still dreaming

Kategori: Dagbok

And always will be.

Dag nummer 2 under med matintag under vapenhot (ironi). Det är inte så kul som man kanske skulle tro. Som jag trodde, rättare sagt. Fuskat har jag ju också gjort. But I do not care.... I think.... *hm*

Så här boring har jag inte haft på länge. Alldeles för mycket tid till att tänka/drömma. Det är inriktat på Stockholm just nu. Hur fasen det nu gick till? Och en hund och/eller katt. Det är fortfarande förändringar som står högst på listan. Men resultaten är få. Vikten står still (om den inte har ökat) som aldrig förr.. med all rätt dessvärre. Mitt eget fel givetvis. Lägenheten står också still (=har inte förändrats nånting på väldigt länge). Framtiden står också still. Alldeles för stilla.

Det går på tok för långsamt för mig!!
...men ändå för snabbt

About 2006

Kategori: Dagbok

Emma´s 2006.

Årets festival: Inte varit på någon 

Årets premiär: Pirates of the Carribean 2 (var dock inte på den) =(

Årets förändring: Mig själv tror jag?

Årets kärlekshistoria: Vet icke 

Årets misstag: Som det känns i nuläget = Började plugga 

Årets vän: Kan inte välja

Årets artist: Justin Timberlake kanske? (Jag lyssnar inte på artister, jag lyssnar på låtar)

Årets band: Takida kanske? (Jag lyssnar heller inte på band, utan på låtar)

Årets låt: Sandi Thom - I wish I was a punkrocker + 73832 stycken till (Jag lyssnar alltså på många låtar)

Årets café: Nää.... går inte på caféer tillräckligt ofta 

Årets album: Album? (Jag lyssnar som sagt inte på album, artister eller grupper. Låtar!)

Årets spelning: Diggiloo!

Årets sport: Badminton

Årets resa: Stockholm och Sälen med älsklingen 

Årets tv-program: Tittar in på tv, men får väl säga Top Model och Du är vad du äter

Årets längtan: Studenten!!!

Årets saknad: Farfar Börje (Borjesbarnbarn yao!) 

Årets brev:  ..som sa att jag inte kom in på de utbildningar jag hade sökt

Årets sms: ...de som skickades till min numera föredetta vän

Årets julafton: Mycket trevlig 

Årets födelsedag: Min egen! Tror ni jag tänker glädjas åt någon annans födelsedag lika mycket som min egen??

Årets skolavslutning: Underbara studenten! 

Årets sommar: Lite boring, lite fattig och mycket älskling

Årets arbete: Alla de som jag inte fick...

Årests fester: Roliga, men roligast när Nettan och jag har glitter i huvudet =)

Årets plugg: Öhh... (konflikt med mig själv)

PS. Jag snor aaaaaallting från Nettan =P

2007

Kategori: Dagbok

Nu är 2007 här. Gårdagen blev lyckad trots ovetskapen som fanns innan. Vi hamnade på festen tillslut. Höjdpunkten där var Singstar =) Fy fasen vad kass jag var! Hehe, jag var helt värdelös. Men oj vad kul det var! Vi funderar på att köpa ett sånt eller kareoke. Jag röstar på kareoke, för då behöver man ju inte sjunga tonerna rätt. För det var himla svårt, men roligt. Så egentligen... det spelar inte så stor roll vad det blir. Kul var det iallafall! På tolvslaget hade vi tagit oss ut till nobelparkeringen, där vi skålade med skumpa och sköt raketer. Måste komma ihåg ---> Asti nånting. (Skit go´ skumpa. Inte riktig, men för jävla god!)

Efter tovlslaget drack vi lite till i huset, sen bar det av till Wickan. Hade inte en tanke på att bege oss dit och av den anledningen hade jag inte plånbok/leg med mig =/ Kom självklart inte in utan, så vi fick åka och hämta det. Guldvärt att Ninas mamma skjutsade! Wickan var inga fel alls. Jävligt mycket folk. Lite för trångt för mig på dansgolvet. Vill ju ha space när jag ska dansa =P Två lakrtisshot där inne och jag var lycklig... ;-) Sen blev det promenad hem till lägenheten, några klunkar vatten och rakt i säng.

Gott Nytt År på er allihopa!