Börjes barnbarn

föralltid

Body Jam

Jag ska inte skriva ett så långt inlägg igen =)

Det gick bra i badhuset igår. Tiden gick dock väldigt fort. Idag är det en vecka kvar, sen blir det förändringar i grupperna och bland tränarna. Hoppas att det går vägen. Sen åkte jag med pappa hem till huset och fick käk där. Torrt ris och torra revbensspjäll, som inte var rebensspjäll.... =) Sen hem till mig och hämta kläder och vidare till Träningslagret. Fjärilar i magen! 25 pers. var det där. Ganska bra blandning på folk. Av erfarnhet från dansen så ställde jag mig ju lagomt långt fram, lagomt långt bak, typ mitten alltså =) Oh holy smoke! Vilket tempo det var!! Vi var ca 5 st som var helt nya som körde Body Jam för första gången. Bl.a jag och en liten äldre till åren kommen dam... Vi var helt lost! Tills jag kom in i´t. Jag har dansen att tacka för det. Hade jag inte dansat, så hade jag varit mer lost än nånsin. Tyckte lite smått synd om tanten, men hon kämpade på iallafall. Och jag mena... vem bryr sig om vi gör fel liksom? =) Ingen! HAHAHAHA =P Sofitsch... Lätt att jag ska dit nästa gång också.

Jaao. Ska väl gå ut till bussen snart, så jag kommer iväg till skolan. En föreläsning om humor. En tant eller gubbe bortåt 60-70 kanske =) Ska blir intressant och roligt om inte annat. Det var ju om humor så att säga =P Sen ska jag på ett möte med bruttan på Friskis & Svettis.... finally! Har försökt att få tag på dom under hela förra terminen. NU ska jag dit =)
Ha en fortsatt trevlig dag på er allihopa!

Kommentarer

  • Silverscreen säger:

    haha, jag är den värsta godisgrisen men det ska få ett slut nu! :D Tackar tackar. Jag msåte säga att det är duktigt av dig att testa något som Body Jam, jag skulle vara helt lost inte bara en gång utan många. Sånt är ju svårt :D

    2007-01-15 | 08:33:32
    Bloggadress: http://silverscreen.blogg.se
  • Nettan säger:

    Va bra att du gillade det :D Själv ska jag dit imorgon och träna lite ^^

    2007-01-15 | 16:34:42
    Bloggadress: http://kinkykitten.blogg.se

Kommentera inlägget här: