Börjes barnbarn

föralltid

Fly high

Kategori: Dagbok

Jag gjorde allt utom att städa. Och som ett litet tillägg så kan jag säga att det har jag fortfarande inte gjort. Blommorna är otroligt vackra i fönstren och jag är så stolt så. Svepte en flaska vin igår kväll, en cider och massvis med nötter, som senare inte ville stanna kvar och lämnde min kropp. Kanske var lika bra, för jag mådde hyfsat bra imorse och har även fortsatt må bra. Dock har jag det varit en otroligt seg dag som bara har flugit iväg. Har sysselsatt mig med att sträckläsa en bok, äta och gått en promenad. Har varit ensam med mina tankar hela dagen och promenaden fick tankarna att skingras och sorteras någorlunda iallafall. Det är redan kvällen och jag har inte beslutat mig för om jag ska lägga mig tidigt och riskera att tankarna håller mig vaken eller om jag ska hålla mig själv vaken med att göra ett tappert försök att städa lite?


Mina fina blommor (klick)
 

Löööööööön

Kategori: Dagbok

Fy i helvete vad underbart! Jag kallar det här för min första seriösa lön och det är så jävla underbart så jag nästan skrek av glädje när jag fick mitt löne.spec. WOW! Känner mig helt otroligt rik och lycklig. Me och pojken tog helgen i torsdags med lite bio och gottgott. Dock inget återfall eller snedsteg, måste påpekas. I´m still on the right track. Vi såg äntligen den efterlängtade 3:an i Pirates serien. Love lovi love lovely!!! Av den lika efterlängtade lönen så har jag inhandlat lite fina blomster som ska stå och stråla i fönstren. Höll på förfullt med att fixa & trixa när jag avbröts av en utsökt måltid bestående av korv i ugn m.m *harkel* Blev mer än mätt! Nu är tanken att jag ska fortsätta med blommorna, städa lite, gå promenaden, ta en dusch och sen festa loss hos mah baby...

 

On my way

Kategori: Dagbok

Kom ganska nyligen hem från jobbet. Jobbade eftermiddag idag och var lite nervös till en början, men det gick faktiskt riktigt bra och det är jag otroligt nöjd med. Kunde ju ha blivit helt åt skogen i värsta fall. Har varit duktig med promenader nu. Körde även igenom mag dvdn idag. Min plan är att köra den 3x/v *ler* Ätit bra har jag också gjort. Damned I´m good! And my Nettz is good too! Ska jobba förmiddag imorgon. Börjar 7 =/ Men jag ska banne mig se So you think you can dance iallafall, även om det är sent. Måste kirra ihop en matlåda till imorgon också. Och slänga ihop något som liknar kvällsmat, för jag är hungrig!


Phil Collins - On my way

Planerna

Kategori: Dagbok

Angående dagens planer blev endast promenaden av. Jag och pojken gick en timmes promenix genom bullerdalen, mellanlandade på prix för att handla lite. Gick hem, fixade käk och duschade. I love makaronipudding. Efter maten hade jag tänkt åka med Simon då han skulle till jobbet, så jag kunde ta en sväng på stan, men sa att jag skulle cykla istället och det slutade med att jag inte åkte alls. Stannade hemma med en bok och lite sömn (var tydligen lite trött?) Gick hem till huset för att titta till kissekatterna. Nu har jag tittat på galna Ace Ventura och underbara So you think you can dance! ---> Tisdagar och onsdagar klockan 22.25 på kanal 5

    Favoriterna från ett annat år                                              Men han var absolut bäst,
                                                                                                 snyggast och min favorit!
                             

Yesterday & Today

Kategori: Dagbok

Nu har jag jobbat under helgen och igår. Jag blir trött. Riktigt trött. Höll på att somna igår hemma hos mor o far dit jag blev bjuden på tårta och mat. Det var ju sjävklart tårtan jag var ute efter. Hade faktiskt namnsdag igår! =) Igår bestämde jag mig också för att ta igen efter helgens miss. Men jag fastnade hemma i huset. Tog iallafall en omväg hem som var på 30 min. Idag ska jag försöka bättra på det med en längre sträcka. Ska även försöka putsa och feja här hemma. Eventuellt en sväng på stan också för att unna mig lite nytt i smink- och klädväg. Framförallt kläder och då helst byxor om jag hittar några...

  

Bara måste

Kategori: Dagbok

SMINK
[x] använder mascara
[x] använder kajal
[ ] använder brunkräm
[ ] använder foundation
[ ] använder läppstift
[/] använder läppglans.
[ ] använder dipliner.
[ ] plattar håret varje dag.
[x] använder parfym.

HUMÖR
[/] blir sur för ingenting.
[x] har starka känslor.
[ ] skär dig.
[x] skrattar åt ingenting.
[ ]brukar gråta minst en gång i veckan.

HUMOR
[/] har sär humor.
[/] skrattar när någon ramlar.
[x] brukar skratta så tårarna rinner
[x] är flummig

KOMPISAR
[x] har kompisar som betyder mer än livet.
[/] har kompisar som sviker.
[x] har kompisar som är lika i sättet som du själv.
[x] har killkompisar.
[x] har tjejkompisar.

SKADOR
[ ] har brutit ett ben.
[ ] har brutit en arm.
[ ] har brutit nacken,
[ ] har brutit lilltån.
[ ] har blivit nerslagen.

INTERNET
[x] har msn.
[x] har lunarstorm.
[x] har bilddaboken
[x] har kamrat.
[/] är medlem på hemsidor man har glömt bort.

Motvind

Kategori: Dagbok

Det blev inget utav dom två alternativen jag hade tänkt mig igår. Istället fick jag skjuts till banken. Ärendet var gjort på ett litet kick, sen följde jag med till stugan istället. Solade, badade och bara njöt. Var kvar till sent och åkte med Simon på mc:n hem. Blev alltså ingen längre promenad. Endast till stranden och klipporna. Det får vara en duglig bortförklaring, även om jag gärna hade gått en promenix.

Idag var jag uppe långt före tuppen. Började jobba klockan 7 och slutade 21. Tre timmars rast. Det tär på kroppen och psyket kan jag lova. Hade tänkt att ta en promenad direkt efter jobbet, men psyket sa ifrån. Jag har inte haft mycket på min sida idag. Motvind, all the way through. Ett under att jag tog mig i mål. Resultatet blev dock inte som väntat. Det får man väl leva med.

Jag har varit värdelös på det vi kom fram till. Jag hoppas, tror och vet att det har gått bättre för dig, och jag är glad i mängder för din skull! <3 (Jag ska skärpa mig!)

Inte helt

Kategori: Dagbok

Helt bortkastad var inte dagen igår. Jag och Nettan lyckades sparka ut oss själva på en långpromenad i skogen, och det var helt underbart. Vi ska banne mig klara det den här gången. Inga bortförklaringar för min del. Jag startar upp den här dagen med att komma upp tidigare än det andra dagarna. Har redan duschat och ska bege mig till den där banken och få det gjort. Resten av dagen har jag inte bestämt än. Alternativen är: att stanna på stan och shoppa lite eller att lägga mig och gassa i solen nånstans. Promenad ska ju ut på iallafall. Den saken är glasklar!

Bortkastad

Kategori: Dagbok

Fy fan vad jag hatar sånna här dagar. Kanske inte hatar, men när jag kommer till det läget då jag inte vad jag ska göra, ta mig för eller hitta på. Kommer inte på någonting vettigt. Det där ordet vettigt stör jag mig på som fan också. Varför ska det vara vettigt det man gör. Kan man inte få ha en eller två dagar då man kan göra massa ovettigt istället. Typ spendera hela dagen med att göra absolut ingenting, absolut inte träna, absolut inte äta nyttigt, absolut inte göra några viktiga ärenden... Utan bara vara absolut ovettig.

DaVinci i farten

Kategori: Dagbok

Hans avkomma är i farten igen. Jag följde med ut till stugan igår. Jag ville ut och plocka svamp eller blådär, men mamma plockade fram färgburken och jag var fast. Vi målade, jag vet inte vad det kallas, men det som är runt dörren och under tak =P falurött. Så att folk ska slippa fundera på vad det ska bli för färg på det f.d missionshuset =P Fast vi målade ju även där för att se hur det gick ihop med den ursnygga blåa dörren. Det blir sååå snyggt! Älsklingen kom ut på mc:n och jag åkte med på den hem. Sova. Och jag sov lite för länge idag igen. ingen större skada skedd, men under den förlorade tiden kunde jag ha gjort nått vettigt istället. Typ gått promenad. Gått till banken - som jag tyvärr måste jag göra. Och jag verkligen hatar, hatar, hatar, hatar att göra sånna där ärenden. Det jag fruktar bara är ifall jag skulle vara försent ute... då blir det inte råligt...

Ger mig inte

Kategori: Dagbok

Blev en mc-tur till stugan och tillbaka igår. Vi stannade bara till en kort stund för att ta det lugnt och grilla. Vi åkte ju iväg så sent också. Ska iväg och jobba idag igen. Eftermiddag denna gång. Ska dra iväg på min ädla cykel snart. Imorgon är det skärpning som gäller, igen. Jag ger mig inte. Jag ska klara det.

Moment of Peace

Kategori: Dagbok

Har ganska nyss kommit hem från jobbet. Det kändes toppen bra idag. Inte riktigt 100% när jag var där, men sen när jag cyklade hem, så insåg jag att det var inte lång ifrån 100 som jag trodde. Det var bara vissa bitar som gjorde att det kändes lite sämre. Men vad jag trivs. Faktiskt. Allt börjar dra sig åt rätt håll nu känner jag. Det som fattas för att jag ska bli nöjd för stunden är lite klarhet om framtiden, som jag skrev lite hafs om i senaste inlägget. Mötte Bosse påvägen hem, så vi pratade lite. Han gav mig lite klarhet kan man säga.

Dagen kommer väl fortsätta med lite middag. Kanske en mc-tur med pojken till något trevligt ställe. Gärna där vi kan bada. Måste ju passa nu när solen äntligen kände för att behaga oss med sin närvaro. Kan eventuellt även bli till stugan där familjen befinner sig.


En underbar låt...
Gregorian - Moment of Peace

Kort dag

Kategori: Dagbok

Det här har blivit en riktigt kort dag eftersom jag vaknade så sent. Har hittills bara ätit frukost och tittat på en film och flertalet Sing-a-long avsnitt på nätet. Frågan jag ställer mig är om jag ska orka gå ut på en promenad, vad jag ska välja att äta och sen så finns det ju massa andra tankar i bakhuvudet om framtiden osv, men sånt får gärna stanna kvar. Orkar inte tänka på sånt nu. Även om man gärna skulle vilja komma fram till ett vettigt svar. Tacka ja eller nej till att plugga i ett år, ta studielån på en utbildning som jag inte riktigt vet vad jag egentligen ska ha den till, för att sedan bli skyldig massa pengar som ska betalas tillbaka?

Oskulden

Kategori: Dagbok

Har förlorat oskulden, som det tydligen kallas. Var på min första raggarfest igår. Angelica fyllde 20 och hade förfest innan hemma hos sig. Och det var trevligt. Drack inte allt för mycket eftersom jag inte ätit så bra + att jag drack i fredags också. Då blev jag bjuden till att sällskapa över någon grogg med singstar hos Nettan. Och det tackade jag inte nej till. Tänkte att det kunde ju bli trevligt, och det blev det. Börjar känna mig lite som en alkis. Har druckit många helger nu för att vara jag. Och om jag skulle känna för det, så ryktas det om att Takida kommer till Karlskoga nästa helg och helgen där på är det kanske fest hos Nettan. (Alkis-döden-dö?) Nu blev jag sugen på att titta på Pippi Långstrump...

Har vaknat nyss. Det är helt sick. Jag vet inte när jag kom hem, men trött var jag. Vaknade någongång vid 11 kanske för att inse att jag var så trött så att jag t.o.m glömt släcka lampan. Gick upp på toa, tvättade bort sminket, gick och la mig igen för att vakna för 45 min sen. Så länge har jag aldrig sovit hittills. Nu ska jag få i mig någonting som kallas frukost såhär på eftermiddagskvisten för att må lite bättre...

Stockholm

Kategori: Dagbok


Jag fick äran att packa rubb och stubb innan vi skulle åka eftersom Simon jobbade. Vi skulle åka så fort han kom hem eftersom vi skulle hinna stanna till i Örebro för att hämta hans mobil. Vi stannade även där och åt på Max (snälla kom till Karlskoga snart!). Stötte på en gammal klasskompis där. Trevligt trevligt. Det hade man verkligen inte räknat med. Visserligen hennes hemstad, but still. Mätta och belåtna åkte vi vidare. Kom fram på kvällen. Strosade lite i området där vi skulle bo och inhandlade frulle. Tittade på Million Dollar Baby innan vi sov gott.


Upp tidigt på tisdagen. Fixade så vi kunde transporteras hur vi ville och hur mycket vi ville genom Stockholm stad. Det första bestämda målet var Naturhistoriska riksmuseét och Cosmonova. Där fastade vi i bortåt 6 timmar. Åt även mat där. Åkte sen hem för middag och därefter bestämde vi oss för att titta/lyssna Allsång på Skansen. Mycket, mycket, mycket folk var det där, så vi såg inte mycket, men det kvittade. Tog spårvagn hem. Hyrde film på vägen och väldigt passade så tog vi Night at the Museum. Slockade och sov gott.


Nästan lite för gott, för vi "försov" oss lite grann på onsdags morgonen. Vi hade tänkt komma upp ganska tidigt. På schemat hade vi nämligen planerat in Vasamuseét och att hinna med en tur på stan efter det. Men vi hann allt med det utan större problem. Handlade två tröjor, underkläder och ett par byxor stan. Vill ju inte göra av med alla pengar på en gång. Dessutom skulle vi (traditionsenligt?!) äta på Hardrock Café på kvällen. Underbart! <3

Det är sant!

Kategori: Dagbok

Vi ska åka till Stockholm idag!
Så häääär glad...
 (sträcker ut armarna så långt det går)

image60

Bakfylledag

Kategori: Dagbok

Igår var det inflyttningsfest hos Nettz. Jag hade trevligt sällskap, lakritsshot (m.m) och singstar. Saken var biff. Full, tondöv och överkänslig (lite mindre bra), men annars - en kalas trevlig kväll!

"Dagen efter" kör jag mitt eget knep. Upp klockan 6.00 på morgonen för att spy lite grann *harkel* Borstade tänderna, gick och la mig igen. Sen mådde jag kalas resten av dagen. Efter frukosten förstås. Den måste jag ha. Var riktigt hurtig och kom upp ganska tidigt trots gårdagen för att handla frulle. Äggmackor och Lejonkungen 3. Åkte sen ut till familjen i stugan. Vi skulle plocka smultron. När vi letade som bäst såg jag något gult i skogen. Kantareller! Sen blev det mer kantarell plockande än smultron. Hittade även lite hallon påvägen tillbaka. Efter fikat drog vi ut igen för att leta efter mer kantareller, men med lite sämre resultat. Hittade även lite blåbär. Fick med mig lite kantareller hem som jag ska fixa ihop till frukostmackan imorgon =) Yummie! En helt okej bakfylledag ute i stugan/skogen....

image59

The Rose

Kategori: Dagbok


Some day love it is river
That drowns the tender reed
Some say love it is a razor
That leaves your soul to bleed

Some say love it is a hunger
An endless aching need
I say love it is a flower
And you it´s only seed

It´s the heart afraid of breaking
That never learns to dance
It´s the dream afraid of waking
That never takes the chance
It´s the one who won´t be taken
Who cannot seem to give
And the soul afraid of dying
That never learns to live

When the night has been too lonely
And the road has been too long
And you think that love is only
For the lucky and the strong

Just remember in the winter
Far beneath the bitter snows
Lies the seed
Thatwith the sun´s love
In the spring
Becomes the Rose

Leonardo DaVinci

Kategori: Dagbok

Det gick bra att jobba, men lite sämre att komma upp på morgonen. Kom ju upp, men vaknade redan 4 på natten och var klarvaken(!) Inte bra. Då trodde jag att det skulle vara kört för mig sen när jag väl skulle upp. Men det gick bra. Slutade 14.00 och blev upp plockad av pappsen. Familjen var påväg till stugan, så jag tog den snabbaste duschen i jordens historia och hakade på. Solade lite, åt mat och bara njöt, som man alltid gör där. Sen fick jag vara lite aktiv och skrapa & måla dörren. Jag ÄR släkt med Leonaro DaVinci =D Vilket mästerverk!

PS. I give up! Huset får bli falurött med blå knutar (och självklart en jättesnygg blå dörr =P)

image58

Haha!

Kategori: Dagbok

Hahaha!
Den gick ni allt på!

Det blev räkor med bröd och Good Morning Vietnam!
Imorgon ska jag jobba. Kul att få jobba lite förmiddag också. Jobbigt att behöva gå upp tidigt imorgon bara.

Jag är på gång!

Kategori: Dagbok

Sliten som jag var igår, poppade jag massvis med popcorn till mig själv och drog på en klassiker - allas våran underbara Bridget Jones. Efter filmen var jag dock inte trött, konstigt nog, så jag plockade en bok ur hyllan och läste halva. Då kom älsklingen hem och jag kunde somna i hans famn.

Idag: Upp, käkar frulle och ger mig ut på en timmes promenad. Skönt! En sväng förbi huset och det beslutas att jag ska följa med mamma och Wille på några ärenden i stan. Drar hem till mig först för att köra igenom Platt Mage dvd:n och ta en dusch/göra mig ordning. Vi tar bussen in till stan. Gör det vi ska och går sen till Mem & Zin där vi käkade lite. Ingen skada skedd, även om jag faktiskt(!) hellre ville laga egen mat, men men... Får bli till middagen istället.

Inte långt kvar nu

Kategori: Dagbok

image56Vet inte om det var en vettig rubrik, men orkar inte tänka ut något bättre. Utan att det ska låta allt för deppigt, så är det faktiskt inte långt kvar tills hösten är här. Jag ser det positivt. Dock är det ju tråkigt att sol & bad & ledigt säsongen kommer vara föbi, men med hösten tänker jag nystart. En nystart skulle sitta fint och gärna med lite förändringar. sveps bort i mina egna tankar...

Tiden flög inte iväg som jag hade tänkt igår när jag jobbade. Första timmen gick otroligt långsamt. Jag vet inte om det berodde på att jag behövde kolla på klockan ganska ofta eller om det berodde på något annat. Jag tror på bådadera med framförallt på "något annat". Lite funderingar tog jag med mig hem och även en French Hot Dog från Sibylla. Det blev jordgubbar till efterrätt med Jumanji i videon.

Vaknade, men somnade dessvärre om, så planerna sprack. Lagade med lite lim och vi åt frulle och drog iväg på en kort men mysig mc-tur. Hämtade Wille som skulle underhållas. Han fick åka lite inlines runt kvarteret innan regnet kom. Sen blev det tv-spel, spaghetti & köttfärssås och lite mer tv-spel samt kortspel. Kom nyss hem från sista passet i badhuset, innan ett alldeles för kort sommar uppehåll. Känner mig helt utpumpad på energi, men det är förmodligen bara... en ren.. utandning... kroppen känner av att det är över.... bara... pjjjuuuhhh....

Is it right?

Kategori: Dagbok

Jodå, det gick ganska bra. Men det kunde självklart gått både bättre och sämre. Lite putt blir jag på mig själv när jag vet att jag kan göra bättre, men men... ska inte deppa. Jag är glad över att jag ens fick komma dit överhuvudtaget.

Kom upp tidigt tack vare det också. Därefter ska jag försöka hinna med så mycket som möjligt nu på förmiddagen och kring lunch. De ringde från jobbet nyss, så jag ska jobba idag igen. Lika bra att tacka ja, för imorgon kan jag inte på eftermiddagen. Sen så var det faktiskt inte alltför jobbigt igår. Det är ju bara fyra timmar också. Håller man igång som kommer tiden bara flyga iväg.

Takida - Is it right

image55

Helt slut!

Kategori: Dagbok

Jag är helt slut! De ringde från jobbet idag igen och den här gången både hörde jag singalen och hann svara. Så jag tackade ja till att jobba. Det var ett tag sen nu. Och pengar är ju inte fel. Det var till och med skönt att jobba lite. Det var verkligen inte så illa som jag trodde att det skulle vara att jobba där. Långt ifrån den första tanken jag hade om ett sånt jobb. Jaja. Nog om det. Nu har jag fått mig en svettig cykeltur till och från jobbet + lite extra klirr i kassan. Dock missade jag en underbar grillkväll med två puddingar. Hoppas verkligen att det blir kommer fler tillfällen. Blev himla sugen på att grilla i helgen, så när puddingen frågade blev jag =D

Angående dessa listor alltså. Måste lägga av med det. Kanske inte helt, men inte lägga in flera på rad sådär. Speciellt inte då jag borde göra vettigare saker som att städa och diska. Me and loverboy körde ju ett race i torsdags och fredags, och det började ju faktiskt se ut som en lägenhet och inte ett förråd. Får se vad jag ska ta mig för ikväll, om jag kanske orkar fortsätta städa eller om jag ska ta en chill kväll framför tv:n. Duscha är iallafall prio 1.

Och imorgon hörre ni.....!!!

MyPlaylist-artist

Kategori: Dagbok

Vilken MyPlaylist-artist är du mest lik?
(klicka på bilden, så kommer du till testet)

Jimmy Jansson. Foto: SVT

Du = Jimmy Jansson
Om du skulle lista dina bästa egenskap skulle "charmig" komma etta och "glad" tvåa. Eller "glad" som etta och "charmig" som tvåa. Eller tvärtom. Hm... svårt att bestämma sig. Annars så gillar du mysiga hemmakvällar och att hänga med familjen.

What am I?

Kategori: Dagbok

Hittad, snodd, gjord...

ROCKER
[x] You have long hair?
[/] You like Beer?
[ ] You have been in a Mosh pit?
[/] You dont believe in God.
[ ] You have a pentagon not pentacle on some clothing
[ ] You own some spikes?
[ ] You can play guitar
[x] Do you own Boots?
[x] Do you rock out?
Total: 4

DRAMA KID
[x] Ever been in a play?
[x] Have you ever seen a theater show?
[ ] More than 10 West End shows?
[ ] Does your current job involve theater in some way?
[ ] Want to end up working in/for theater?
[ ] Can you recite all of the lyrics to your favorite play/musical?
[x] Do you break out into random songs whenever/wherever?
[x]Do you like the Sound of Music??
[ ] Did you like the Broadway show you saw?
Total: 4

REDNECK
[ ] Do you have a couch in your front yard or porch?
[ ] Do you drive a truck?
[ ] Do you like four-wheelers?
[ ] Do you like to get dirty?
[x] Do you like country music?
[ ] Do you have a broken car in your back yard?
[x] Do you own a cowboy hat?
[ ] Do you have more than 4 different animals at your home?
[ ] Do you watch Larry the Cable Guy videos?
Total: 2

GOTH
[/] Do you wear black eyeliner?
[x] Is most of your clothing dark?
[ ] Do you think about death often?
[ ] Do you want to die?
[ ] Are you a social outcast?
[ ] You like Hot Topic?
[ ] Do you enjoy Tim Burton movies?
[ ] Are you mean?
Total: 1,5

SCENE KID
[ ] Do you own band shirts?
[ ] Is a bandanna part of your everyday outfit?
[ ] Do you wear tight pants?
[ ] Is there "Xs" or the word "MOSH" in your screen-name?
[ ] Does your myspace profile play a song?
[ ] You have been called "scene"?
[x] Do you like cartoons?
[ ] Do you like hello kitty
Total: 1

SKATER/PUNK
[ ] Do you skateboard?
[x] Do/did you wear skateboarding shoes?
[ ] Do you do stupid stuff with your friends?
[ ] Have you gotten in trouble with the Cops
[ ] Do/did you have/want any piercings other than ears?
[ ] Do you wear Band t-shirts?
[ ] Have you called someone a poser recently?
Total: 1

PREP
[ ] Do you say the word "like" a lot?
[ ] Do you shop at Hollister/ Abercrombie&Fitch/ AE/ Aero?
[x] Do you laugh a lot when youre with your friends?
[ ] Have/do you watch(ed) Laguna Beach?
[x] Do you like pop music?
[ ] Do you want/have a little dog?
[/] Do you laugh a lot?
Total: 2,5

HIPPIE
[x] Is your hair long?
[ ] Do you own a tye-dye shirt?
[x] Do you want to save the animals?
[x] Do you think war is unnecessary?
[x] Do you like folk music?
[ ] Have you ever participated in a protest?
[x] Have you ever been overcome with a desire to hug a tree?
[x] Is your idea of fun sitting around one person playing a guitar and singing along?
[/] Do you see someone playing frisbee and automatically ask to play?
Total: 6,5

CHRONIC
[ ] Do you enjoy reggae music?
[ ] Do you love Bob Marley?
[x] Do you like the colors red, yellow, and green?
[ ] Do you smoke ganja more than once a week?
[ ] Have you ever been in an argument with somebody about how weed is better than alcohol?
[ ] Do you make wishes at 4:20?
Total: 1

GHETTO
[ ] Do you wear do-rags?
[ ] Do you like hip-hop?
[ ] Was Tupac truly the greatest rapper in the world?
[ ] Do you believe hes alive?
[ ] Do you like afros?
[ ] Have you ever said "Fo Sho"?
Total: 0

EMO
[x] Do you cry often?
[x] Do you wear hoodie sweatshirts?
[x] Do you like soft music?
[/] Do people not understand you?
[ ] Do you write your own poems/songs?
[ ] Do you die your hair red, black, or any dark color?
[ ] Do you cut your own hair? -
[x] Do you sometimes feel very lonely?
[ ] Is "Ohio is for lovers" by Hawthorne Heights a good song?
Total: 4,5

SURFER
[ ] Do you surf?
[ ] Do you wear flip flops all year around?
[ ] Do you wake up before 6 every morning?
[ ] Do you own any pairs of shorts?
[x] Do you tan in the summer?
[x] Do you want to be at the beach right now?
[ ] Do you hate/"dislike" tourists?
Total: 2

GEEK
[ ] Do you wear glasses?
[x] Do you get good grades?
[ ] Do you use an inhaler?
[ ] Do you stick calculators and pens into your shirt pockets?
[x] Are you on the computer often?
[/] Do you look forward to going to school?
[/] Are you shy around the opposite sex?
[x] Do you play video games?
Total: 4

INDIE
[/] Do you never follow fashion?
[ ] Are The Libertines one of your favorite bands?
[ ] Do you like Starbucks?
[ ] Has a band "lost their touch" if they get into the charts?
[ ] Do you stick out from all your friends?
[ ] Do you own a purple hoodie?
[/] Do you not care what other people think?
[ ] Do you wear clothes you cant get where you live?
Total: 1

I am:
6,5 - HIPPIE
4,5 - EMO
4 - GEEK + ROCKER + DRAMA KID
2,5 - PREP
2 - SURFER + REDNECK
1,5 - GOTH
1 - INDIE + CHRONIC + SKATER/PUNK + SCENE KID
0 - GHETTO

Grease

Kategori: Dagbok


Det blev Grease igår, pizza från Skrantapizzeria och godis som vi hade kvar från Örebro. Man köpte ju en hel del när det fanns 450 sorter och det kostade 5,50kr/hg eller så. Billigare om man jämför med Kronhallens 6,90. But I will always remember godisbutiken i Varberg som hade godis för 4,90. Plockade ihop en ganska stor påse. Tänkte att: Nu räcker det! När jag fick reda på priset, så... "Jag ska bara plocka lite till" =P (Jag är inte alls en godisgris)

Idag är jag trött igen. Kom upp för inte alltför länge sen. Visserligen är man ledig, men det är skönt att komma upp någorlunda tidigt. Så jag hinner göra något innan det blir badhus.... Får se vad det blir.