Börjes barnbarn

föralltid

Stockholm


Jag fick äran att packa rubb och stubb innan vi skulle åka eftersom Simon jobbade. Vi skulle åka så fort han kom hem eftersom vi skulle hinna stanna till i Örebro för att hämta hans mobil. Vi stannade även där och åt på Max (snälla kom till Karlskoga snart!). Stötte på en gammal klasskompis där. Trevligt trevligt. Det hade man verkligen inte räknat med. Visserligen hennes hemstad, but still. Mätta och belåtna åkte vi vidare. Kom fram på kvällen. Strosade lite i området där vi skulle bo och inhandlade frulle. Tittade på Million Dollar Baby innan vi sov gott.


Upp tidigt på tisdagen. Fixade så vi kunde transporteras hur vi ville och hur mycket vi ville genom Stockholm stad. Det första bestämda målet var Naturhistoriska riksmuseét och Cosmonova. Där fastade vi i bortåt 6 timmar. Åt även mat där. Åkte sen hem för middag och därefter bestämde vi oss för att titta/lyssna Allsång på Skansen. Mycket, mycket, mycket folk var det där, så vi såg inte mycket, men det kvittade. Tog spårvagn hem. Hyrde film på vägen och väldigt passade så tog vi Night at the Museum. Slockade och sov gott.


Nästan lite för gott, för vi "försov" oss lite grann på onsdags morgonen. Vi hade tänkt komma upp ganska tidigt. På schemat hade vi nämligen planerat in Vasamuseét och att hinna med en tur på stan efter det. Men vi hann allt med det utan större problem. Handlade två tröjor, underkläder och ett par byxor stan. Vill ju inte göra av med alla pengar på en gång. Dessutom skulle vi (traditionsenligt?!) äta på Hardrock Café på kvällen. Underbart! <3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: