Börjes barnbarn

föralltid

Båt & blåbär

image45

Min solstråle var uppe tidigt, tidigt för att vara han. Men det handlade om en teknisk pryl. Viktigt. Vi åkte in till Örebro för att han skulle lämna in sin mobil på service. Styrmanicken har varit putt ett tag nu. Knallade en stund på stan och sen drog vi till Marieberg. Inne i stan köpte snutten lite smink åt mig. Ögonskuggor på Cubus. Själv är man ju dyng pank (som vanligt). Käkade sen på Max, en lite nyttigare variant, och det var riktigt gott. Jag välkomnar Max till Karlskoga...

Efter Örebro fick jag agera lite barnvakt när syrran och gubben hennes skulle handla i Kristinehamn. Wille och jag käkade glass på McD under tiden och lekte i en lekpark. Vi fick oss även en titt på deras båt (och det är ingen mesig båt, som den på bilden. Den där bilden tog jag mest bara för att båten heter Anna *ler*). Lite lagomt smått avundsjuk bara. Sen plockade vi blåbär hemma i skogen och åt grillat.

Kommentarer

  • SysterYster säger:

    *hihi* Vilken gullig liten bild på "Anna" :P Vi ska allt se till att ni kan komma med på en åktur med vår lilla pärla här snart... Om vädret bara kunde bli sådär kanonkalas också, så blir det trevligare!
    *kram*

    2007-06-27 | 08:36:40

Kommentera inlägget här: