Börjes barnbarn

föralltid

JÄVLIGT svinig

(Delar av hela det här inlägget har jag velat publicera sen i torsdags!!)

Det känns lite svinigt att blogg har legat ner, och man inte kunnat skriva. Nej... Det som är det sviniga är att man HAR kunnat skriva, men inläggen har inte publicerats, och är numera borta i tomma intet, men men... det är väl bara att börja om??

Torsdagen var jag fortfarande halvtaskig i halsen, men det var bara att ge sig iväg till skolan ändå. Hade kommunikation som första lektion. Det var trevligt, kul och intressant tills jag blev irriterad på läraren. Dagen fortsatte med att jag höll i en egen lektion i simning. Hela 5 tappra själar var med i bassängen. Det var lite pirrigt i början eftersom jag kvällen innan kommit på 1000 olika sätt att lägga upp lektionen på. Det slutade med mestadels improvisation. Men det var kul. Kvällen innebar vila och besök hos sjuk pojkvän.

Fredag(!!) var det lite segt att gå upp, men det gick vägen. På första lektion diskuterade vi jämställdhet, vilket var givetvis intressant. Kunde ha fortsatt i evighet. Därefter hade vi Human Biologi och jag kände att jag fick glänsa lite =P Läraren lyssnade till och med på mig (det här inte till vanligheten att just den här läraren gör det). Två 1,5 h pass med Human Biologi är dock alldeles för mycket. Jag lyckades hålla ut till, men när det var 30 min kvar kom gäspningarna. Lektionen och skoldagen tog slut (äntligen!) Dock stannade jag kvar och skulle hjälpa en kompis med ett arbete, men det gick ju som det gick. En lärare hade loggat ut henne, och som grädde på moset, så var disketten helt plötsligt trasig, och vi kom inte åt arbetet. Humor.

Nu är det lördag och IDAG publicerades inlägget...
"Dagens" är från fredagen... och låten heter San Francisco med Scott McKenzie

Dagens:
Humör:
San Francisco
Klädsel: Lovely tröja från generationer bakåt i tiden
Frisyr: Bort med luggen i silverspänne
Dryck: Vatten
Mat: Paj med äckliga tomater (har alla tomater blivit äckliga nu eller??)
Träning: Framför TV:n
Väder: Jävla slask
Låt: Någon där de sjunger om San Fransisco, som jag ska leta upp nu
Pryl: Diskett helvete
Längtan: Efter mat (hungrig som fan!)
Saknad: Vänligheten
Önskan: Att pappa kommer med pizzan snart
Kan-jag-vara-utan: ...kylskåp i en vecka (det går, men det suger)
Vill ha: Pizzan!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: