Börjes barnbarn

föralltid

3x

3 x 25 meter simmade Wille i badhuset idag när vi var där. Jag hämtade honom från skolan och vi passade på att besöka moder jord på närmare håll, båda två. Först trampar jag snett på en sten och lägger mig på rygg. När jag kommit på benen igen, och gått fyra steg, så lägger sig Wille på mage. Måste sett kul ut, om någon hade sett det. Vi tog bussen direkt till badhuset. Fikade där. Åt lunch på Mc Donalds. Buss hem.

3 x 4 minuter körde jag på "skate" maskinen idag. Det var jobbigt! Jag blev så trött att jag knappt orkade köra fler övningar på träningen idag. Köpte månadskort den här gången eftersom jag och Nettan ska träna...

3 (+2) x i veckan och vara riktigt hurtiga brudar. Det är 100% som gäller nu. Ska kanske prova på box också. Kommer bli intressant. Roligare att vara två. Käkade nyss ris och stekta fiskbitar. Gott blev det. Har tittat på Du är vad du äter och sneglar lite smått på Efterlyst.

(Det är inte populärt att "knapparna" är borta. Speciellt inte då jag är halv beroende av dessa när jag skriver blogg inlägg)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: