Börjes barnbarn

föralltid

Vib-träning

image112


Då har man varit iväg och kört vibrationsträning. Imorse närmare bestämt tillsammans med min anit-grupptränings mamma. Jag förstår henne, så då tvingade jag iväg henne på vib-träning. Dit vi var finns det ju bara två maskiner och man kör ju på egen hand. Dessutom sägs det ju att vib-träning är till för ALLA. Oavsett tidigare träningsstatus, ålder, vikt osv. Först fick vi lite information av instruktören. Sen körde vi igång. Morsan och jag turades om på en maskin. Det var väldigt intressant. Under första övningen så kändes lite konstigt. Det var ju inte likt någonting annat (mer än att borsta tänderna med el-tandborste enlitg mamma). Hela ansiktet vibrerade och det var lite creepy och bekvämt först. Vi hade totalt 5 övningar. Ben övningarna skulle vi vibrera med i 40 s. 3 gånger och arm övningarna 20 s. 3 gånger. När jag väl kommit in i grejen, så var det riktigt skönt skulle jag vilja säga. Vissa övningar var rena rama massagen tyckte jag. Det var någon övning bara som jag tyckte att det kändes på fel ställe =/ Gjorde nog fel eller så var jag bara dyng spänd på det område där vibrationen skakade loss som mest. För vibrationerna söker tydligen upp det områden som är spända. Ska man träna vaderna så ska man spänna dom. Smart va? =P Så det var därför kanske. Jag vet inte. Sammanfattningsvis kan jag säga att jag vill nog fortsätta. Definitivt. Jag tror stenhårt på att den här träningsformen fungerar. Dessutom vill jag iväg för mammas skull, framförallt. För jag tror faktiskt att hon gillade det. Och om mamma gillar en träningsform - då är grejer alltså.

Efter vib-träningen åkte vi hem och jag fick i mig lite mellanmål (frukost), sen skulle vi iväg igen. Jag, älsklingen och Nettz. Och eftersom jag hade jobbat med min muskler på vib-träningen så fick jag inte (rekommenderades att inte) köra styrketräning, utan hålla mig på löpbandet, cykla eller pusha de andra =) Det blev löpbandet för min del eftersom cykla suger. Cykel går bra utomhus eller i spinnig form med bra musik och en riktigt bra instruktör, men icke annars. Dock kände jag att en kommande skovskav var på g. Blev inte direkt peppad, men slet av mig skorna och gick i strumporna på bandet. Hellre det än skoskav. Lite svårt att hålla ett högt tempo utan skor tyvärr, men jag kom upp i 60 minuters promenad. Kom hem och tanken gick åt att göra cous-cous och nå kött, men det slutade med pizza. Och jag ångrar det lite nu =/ Efter maten la vi oss i sängen och gosade lite. Jag låg kvar när simon stack till jobbet, och jag slumrade i 4 timmar(!) Det tog visst lite på krafterna att köra vib. och gå på löpband. Kom tillslut upp och tog lite risgrynsgröt och kollade på cops och Du är vad du äter. Börjar känna mig lite smått desperat. Varje gång när jag har börjat träna så går jag UPP i vikt. Folk säger att det är helt i sin ordning eftersom man bygger muskler, och att man så småningom börjar gå ner. Det där "så småningom" händer aldrig här. Jag går upp lite i vikt och sen stannar jag där. Det börjar faktiskt blir skit jobbigt. Snart ringer jag Anna Skipper. Jag fattar inte vad jag gör för fel? För nu har vi faktiskt varit duktiga. Nettz kan intyga åt mig. Och vi har ätit bra. Och då menar jag betyligt bättre än vad vi har ätit. Men det räcker kanske inte. Nu blir det hårdhandskarna (eller Anna Skipper?? Det är ju typ samma sak. Bara det att Anna är hårdare.)

Kommentarer

  • Karolina säger:

    Hej! Kul att du hittade till min blogg! Tack för ett superfint inlägg! Japp, jag går på högskolan och vet faktiskt inte var de andra två tog vägen. Men det enda får de göra individuellt. Det andra ska vi redovisa nästa vecka, så de får ju helt enkelt hänga på. Så är det ju ;)

    2007-10-25 | 22:05:58
    Bloggadress: http://www.xarro.com
  • Karolina säger:

    Ja smart! Jag brukar dock alltid skriva i stress ;) Men när jag har tid så kollar jag kanske 10 stycken bloggar då. Så det kanske går på ett ut :D Men ska försöka göra som du, måste ju vara bättre :D

    2007-10-25 | 22:21:12
    Bloggadress: http://www.xarro.com
  • Blue säger:

    Ja för mig funkar det inte med vibben som sagt... eller visst... men jag känner mer för att köra "the real thing" liksom. Och eftersom den skakar igång där det behövs så skakas även serotoninhalten och den skakas ner... tyvärr... Orkar inte må sämre just nu än vad jag redan gör mellan varven.

    För övrigt så gäller väl tesen... ät av allt du vill äta av men ät mindre.
    Det gäller att äta mindre än vad man gör av med för att kunna minska i vikt.
    Inga dåliga samveten heller... de hjälper inte.. personligen tror jag att de sätter sig som vikt... bättre att äta lite av det goda och verkligen njuta och sen ta nya tag än att sitta och grubbla över VARFÖR man åt det och det.

    För tillfället tränar jag boxning och gymstick och så rider jag. Promenerar vid lust och ork.

    2007-10-26 | 10:37:08
    Bloggadress: http://himmelellerhelvete.blogg.se
  • Karolina säger:

    Hehe, men jag ska göra som du ;)

    2007-10-26 | 15:02:02
    Bloggadress: http://www.xarro.com

Kommentera inlägget här: