Börjes barnbarn

föralltid

Ärligt fusk

Nu är jag äntligen hemma! Känns lite så faktiskt. Idag gick jag upp med Simon. Han började 8 och jag hade telebild 8.30.. Jag hann med att förbereda lite innan de andra kom och telebilden började. Insåg att jag missat läsa lite litteratur! Illa. Mycket illa. Men tur i oturen så hade inte de andra läst allt heller, och vi är långt ifrån klara med uppgiften, så vi ska ses igen på måndag. Hinner läsa ikapp i helgen.

Otroligt seg telebild, men den hade sina ljusa stunder när det blev lite diskussion. Sen blev det lunch. My oh my. Jag har haft många funderingar på hur jag ska göra. Under telebildsfredagar har vi så gott som alltid gått ut och ätit. Jävla dumt ekonomiskt och kroppsligt sett. I know. Men det var då. Nu är nu. Och nu äter jag den här speciella kosten och jag har gett mig fan på att fixa det här. Man kan äta ute, men jag känner mig inte redo för det än. Det är lite lagomt svårt ändå att veta vad man ska äta och inte. Äter man ute blir det ännu svårare eftersom man inte vet vad man får. Valet blev lätt för mina kamrater - kinamat. Skulle jag med eller inte?? Jag har grubblat och grubblat. Kom fram till att jag följer med. Skippade dock riset och drickan. Höll mig lite kycklingen och räkorna. Såsen är högst troligt inte okej, men den var jag bara tvungen att ha. Några gurkskivor till det.


Det blev ett ärligt fusk idag alltså. Men det är också det enda fusket. Kommer inte bli något mer. Hädanefter är det matlåda som gäller. Otroligt dumt att fuska, men jag har inte tappat kontrollen. Jag har mitt mål. Det var ett kontrollerat avsteg. Känns riktigt bra. Jag känner ingen vilja till att fuska igen. Huvudsaken låg kanske mest egentligen i att följa med tjejerna ut och äta iallafall första gången. Jag ska klara kosten! Så är det bara.. Finns inget annat.

Nu är jag iallafall hemma. Och har huvudvärk. Om det beror på maten eller en aktiv dag (jämfört med annars) vet jag inte...

Kommentarer

  • SysterYster säger:

    haha, då syns vi på måndag på LC då :P för jag kommer vara nere för första telebilden på måndag! :)

    2008-08-29 | 16:47:46
  • SysterYster säger:

    ja, då är det verkligen bra med veckoschema!! hoppas svampplockningen blev lyckad!?



    Kram.

    2008-08-30 | 18:41:56

Kommentera inlägget här: