Börjes barnbarn

föralltid

FEL!

Jisses vad man kan prata i telefonen. Mamma ringde för ett bra tag sen nu, och vi har pratat fram till nu. Blev en rejäl pratstund. Hon hade läst en bok som hon behövde berätta lite om =) Jag har ju också läst som sagt, men dessvärre behöver jag be om ursäkt för ett litet.. nej... stort fel (beroende på hur man ser det) i tidigare inlägg när jag berättat om min läsning.

Jag läser som tidigare sagt en bok av Sten-Sture Skaldeman. Men INTE GI-noll. Nej nej. Det var den boken vi letade efter först på biblioteket, men den fanns inte. Så vi lånade en annan bok av samma författare nämligen Ät dig ner i vikt. Jag ber er läsare och framförallt Sten-Sture, om ursäkt, men kan även tillägga att Ät dig ner i vikt är en riktigt bra bok och jag kan nästan lova att GI-noll är minst lika bra (även om jag inte läst den än)


         


Haha ojsan hoppsan. Berättar om att man läser en bok, när man egentligen läser en annan. Tur att det var samma författare iallafall. Annars hade det varit betydligt mer fel. Men författarens namn glömmer jag inte i första taget. Nu börjar det bli dags att käka lite här. Ska äta laxen från igår med någon potatis och kanske morötter =P Jag har fastnat totalt för finrivna morötter. Blir så saftigt och gott.

Kommentarer

  • Sandra säger:

    (Svar): Ja det är mysigt : )! Jo det är jättegott men papaya däremot är inget jag tycker om direkt :P.

    Jag tror nog att han förlåter dig ; D!

    2008-08-15 | 16:21:20
    Bloggadress: http://kristallicierad.blogg.se/
  • Linda säger:

    Ja men visst är de gnälliga då... Blir totalt trött på honom

    2008-08-15 | 21:30:16
    Bloggadress: http://treunderbaraungar.blogspot.com/
  • Asall säger:

    sv: Tack! :D



    Kan inte logga in på min blogg eftersom det har uppstått något fel så om ni inte hör från mig på några dagar vet ni det! :D

    2008-08-16 | 15:25:19
    Bloggadress: http://taslimi.blogg.se/

Kommentera inlägget här: