Börjes barnbarn

föralltid

På universitetet

Dagen efter kursstart. Och allt gick riktigt bra. Jag hann med bussen. Även om det uppenbarligen var fel buss! Blev lite nervös när jag stod när själv och väntade. Några puckon har som vanligt haft sönder busskuren, så det fanns inga busslistor heller. Tillslut kom det en annan tjej. Ett tecken på att det kommer iallafall en buss. Då kunde jag äntligen slappna av och se fram emot en skön bussresa. Det är faktiskt skönt att åka buss en längre bit. Bara att plugga in musik och sen sitta och halv sov och segla iväg i tankarna. Men tji fick jag. När jag kommer till Kristinehamn kläcker busschaffören ur sig "bussbyte för er som ska vidare till Karlstad". Jaha. Tack för den. Jag hade gosat ner mig och satt själv på ett säte. Nu fick jag gå på en buss som redan var fullsmockad, och sitta längst ut på ett säte. Skit!

När bussen svängde upp mot universitetet började jag spana efter ingången på den nya byggnaden. Den var lätt att hitta iallafall. Tack för det. Går bortåt och ska börja leta efter salen. Inga skyltar där inte. Byggnanden är ju inte invigd än och inte helt klar. Men jag hittade några som läser samma program, så jag slöt upp med dem. Hittade salen. Och sen drog det igång. Kursledaren verkade helt okej. Förmiddagen flöt på riktigt bra. Sen blev det lunch och det som varit min största oro nästan. I och med den kosten jag äter nu. Tog en kebabsallad, och den borde vara hyfsat okej. Mätt blev jag iallafall, och det var väl det viktigaste just då. Efter lunch blev den en föreläsning. Mycket intressant och en bra föreläsare. Ibland började han kanske prata lite för tyst. Sen följde lite mer information om kursen av kursledaren, och det var lite segt.

Överlag en bra dag. Inspirerande. Jag var ju nog mest orolig för maten, och så kallade mellanmål. I vanliga fall brukar jag ju bli "sugen" och vilja ha frukt eller en macka när det blir sånna här långa och intensiva dagar. Och med den här kosten är varken frukt eller macka acceptabelt. Så vad skulle jag göra OM jag blev sugen??? Men, jag blev inte sugen! Det kändes jätte bra. Dessutom kände jag mig pigg och vaken hela tiden. Lite segt på slutet, men ändå inte stendöd.

Dagen på universitetet var slut och jag väntade på bussen hem. Ringde älsklingen för att prata lite. (Trist att vänta på buss!) Han bestämde sig för att komma in och så skulle vi ta en sväng på Bergvik. Man har ju fått pengar nu liksom =P Det började bli dags att äta också och vi bestämde oss för Max. Man kan ju äta ute med den här kosten, bara man tänker sig lite för vad man stoppar i sig. Ibörjan kändes det bra, men när vi väl stod utanför och kollade på vad som fanns, så kändes det fel. Jag kände mig inte redo. Svårt att förklara och det blev missförstånd =( Vi åkte hem och fick i oss lite kött och provade en b-sås (inte god). Köpte inget btw. Men det kanske blir en till, lite större beställning från Ellos eventuellt, efter att jag betalat räkningar osv.

Idag kändes det betydligt bättre med kursstarten. Tillbaka in i rutinerna, and I like it..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: