Börjes barnbarn

föralltid

2008

Kategori: Dagbok

Januari: Jag började plugga distans mot Karlstads universitet.

Februari: Jag var på release party för ett band i Hallsberg med delar av familjen, jag fyllde 21år, jag hejade på Tina som en tok i Let´s Dance, jag tittade på melodifestivalen


Mars:
Jag hade min första VFU-period, köpte underbara mobilen, mina tre favoriter gick vidare till Let´s Dance, det var final i melodifestivalen, jag drömde att jag vann 250 000 kr på postkodlotteriet, jag fick besök av påskgubbe (jag trodde det var inbrott)

April: gick på cirkus

Maj: Jag åkte till Stockholm med min älskling och firade hans födelsedag och tittade på KISS

Juni: Cyklade Möckeln runt på nationaldagen (3,2 mil), rensade i min röra med hjälp av feng shui, MAX öppnar i Karlskoga, pappa fyllde 50, spenderade sommaren med familjen och Simon, följde med lillebror på simskola, såg Mora Träsk på Karlskoga-festen, jag blev besatt av journeyman.

Juli: jag och älsklingen tältade i Halvarsnoren, jag tog tag i mitt gymnasie projekt --> Överkokerskan, åkte på kort mc semester, såg fantastiska Mamma Mia! på bio, 6 år sen jag och Simon träffades, åkte båt på Vänern.


Augusti:
jobbade på PIP, provade stenålderskost, började med LCHF, småsyskonen börjar 1:an respektive 7:an (vart tar tiden vägen!)

September: sambo tänket kommer igång på allvar

Oktober: Jag fick sminka sötaste Halloween monstret

November: jag var på tränarkonferens i Loka, var på en föreläsning Jonas Hassen Khemiri, trevlig fest hos Jani, Smulan kom till oss, började renovera, tränar på colluseum med Angelique, var på föreläsning med Bengt-Åke Gustavsson och Tony Gustavsson, bloggen fyller 2 år

December: julfest, mysiga luciadoppet ägde rum där jag är ansvarig för både luciatåget och en vattenbalett, vi målar väggar i lägenheten, har en underbar julhelg.





Tillsammans med ovanstående har jag tränat mina gosiga simmare, dansat med Funky Kidz, tittat på massa tv och då Hell´s Kitchen, So you think you can dance i synnerhet, festat med järngänget, mumsat på mitt nya godis babybel och brieost, och som ovan nämnt: börjat med en ny kost och gått ner 8 kg på kuppen..

Nyårsdoppet

Kategori: Dagbok

         

Börjar dagen med sista träningen med gruppen för i år. Första träningen för 2009 blir på lördag och då blir det tufft. 50 x 100 meter. Det kommer de klara galant! Sista träningen för året vill man ju ha lite kul. Iaf simmarna tycker det. Så vi körde lite tävlingar. Avslutade med det traditionella nyårsdoppet ute i sjön för dom som ville. Det var några modiga från A och B gruppen som vågade sig i. Det ser skönt ut va?? =P

Rastamutta

Kategori: Dagbok

Jag tog mig en titt på Armageddon. Jag gillar den filmen skarpt. Gosch. Jag kan inte låta bli att grina. Inga störtfloder kanske, men allt några snyft och snörvel. Nu ska jag dra mig till sängen och tänkte sammanfatta hur det ser ut när jag och älsklingen sover med hjälp av ett utdrag ur Rastamutta av Sandra Gustafsson:

"Lillebror: Du smiter bara iväg varje natt till din säng, då kommer jag efter.
Mamma: Men vi behöver varsin säng, det blir så trångt annars.
Lillebror: Nej då! Jag (Simon) ligger i mitten och du (Emma) ligger på kanten."

Protest

Kategori: Dagbok

Vad roligt med lite kommentarer och ökat antal besökare när man kommer hem. Mindre kul är det när länkarna "hoppar upp" och gör att inläggen ser helt mongo ut. Gjort sen sist då? Jo, jag har varit iväg hos en mycket engagerad person i vår förening. Vi och tre till har försökt komponera ihop ett protest brev angående en enligt oss, felaktig avvisning. Inte det lättaste kan jag lova. Nu är jag lite sliten och tänkte  slänga mig i soffan med lite brie och någon bra film. Koppla bort den satans verkligheten en stund.

Man förstår inte...
Vi i det skyddade Sverige ska vara tacksamma för den trygghet vi har här...

Bra blogg

Kategori: Dagbok

Sjukling

Kategori: Dagbok

I lördags vaknade jag upp med svullen hals. Jippi eller nått. Hela min omgivning har varit sjuka i kortare eller längre perioder nu, men jag har klarat mig. Tills i lördags. Inte kul. Som sjukling har jag spenderat min tid med att göra ingenting alls. Har haft träning med mina simmare lördag, söndag och måndag. Annars har jag slappat i soffan med satc. Igår kollade jag klart på serien. Det är både kul och lite trist. Vad ska jag kolla på nu då?? Simon propsar på Heroes givetvis. 

Igår var vi iväg till IKEA och köpte tv-möblen =D Samt datorbordet och en liten hylla. Gick in på hemtex också och dregglade, försökte få lite inspiration och leta efter vad vi ska köpa där. Fick ju presentkort där av Simons. Mycket välkommet måste jag säga.

Idag blev det inget badhus. Vi hade träning, men sjukling som jag är så behövde jag sova ut. Senare åkte jag och Simon och köpte in det som behövs för nyårsafton (jag har inte riktigt fattat att det är imorgon!) Köpte även nässpray och halstabletter som behövs till sjuklingar. Åt lite mat innan vi slängde upp sista väven. Gött!! Nu är det bara målning kvar.

Juldagen och annandagen

Kategori: Dagbok

Mamma bjöd på kalkon hemma i huset på juldagen. Mumsigt värre. Matte kom med sin tjej Lina, och Anna kom med sin sambo Jarmo also known as Blyger (se bild) =P Efter maten kopplade vi in lillebrors Guitar hero i vardagsrummet och lirade på. Senare på kvällen åkte jag och Simon hem Angelique och Andreas. Angelique fick sina klappar av mig, och jag tror hon blev glad =D

         


På annandagen bjöd mamma på mat igen. Denna gång var det revbensspjäll. Återigen otroligt gott. Mamma är mästerkocken! Den här dagen kopplade vi in minsta lillebroderns Wii och lirade det =P Körde många rutor bowling och det blev en och annan strike, både för mig, lillebröderna, Simon, mamma och pappa. Vi testade även de andra sporterna: baseball, golf, tennis och boxningen stod Wille för.

Julafton

Kategori: Dagbok

Julaftonsmorgon börjar traditionsenligt med frukost uppe i huset hos mamma och pappa. Icke enligt tradition så försov vi oss, och det var mindre kul. Men ganska snart blev vi klara så vi kunde åka upp. Mumsiga skinkmacka! Mamma hade dessutom varit duktig och gjort världens godaste senap!! Det blev en mycket bra start på julafton tycker jag =D

Dagen fortsatte med julklappsutdelning. Först tog vi klapparna som var från oss vuxna barn samt mamma och pappa, till varandra. Vi hade lottat i år. Brorsan fick ett presentkort av mig. Mitt bästiga rim kompenserade den annars lite trista klappen =P Av syrran fick jag boken Maskrosungen + presentkort på adlibris. Då var litteraturen för nästa kurs löst. Thanks sis! Sen tog vi klapparna under granen. Wille fick ett Wii och Julle fick Guitar hero, så det blev till att testa dem kort senare. Himla roligt båda grejerna!

         


Framåt lunch åkte vi hem till farmor för att äta mumsig julmat. Hennes fantastiska svampomelett. Provade själv en gång och det blev långt ifrån bra. Efter maten blev det dags för Kalle Anka m.fl. Därefter blev det klapputdelning. Fick en mysig filt som kommer passa perfekt i vardagsrummet när det är klart. Fick även en bodybutter och ansiktsvatten. Samtliga fick även en varsin lott och det blev totalt 3 vinster för familjerna Forsberg och Kanervisto.

Vi åkte hem från farmor, och då tog jag mig bort till Simons far med familj. Jag hann vara med på fikat där en stund innan vi skulle dra vidare till Simons mor med familj. Där avslutade vi kvällen med risgrynsgryt, och därmed var magen så full den kunde bli. En fantastisk julafton =D

         

Fler bilder finns här: lillblixten

Da´n före dopparedagen

Kategori: Dagbok

I tisdags med andra ord. Traditionsenligt så klär vi granen denna dag. Det fanns inga bra tvättider hos mig, så jag bytte lite tjäster med mor min. Jag fick tvätta hemma hos dem, och så hjälpte jag till att städa lite och passa Wille. När tvätten var klar åkte jag hem en sväng och fräschade till mig innan jag gick upp till huset igen. Kvällen startade vi upp med mat och sen in till vardagsrummet för att klä granen och dricka lite glögg.


         

Kanon

Kategori: Dagbok

ONSDAG 24 DECEMBER:
Julafton: umgänge med nära och kära 7.00-24.00.

Tv-avbrott: Kalle Anka SVT 15.00.
Besök: en äldre orakad rödklädd karl kan dyka upp någon gång under dagen.

(Läst på kanon.se. En bättre sida på nätet.)

Layer two

Kategori: Dagbok

Gruppträff idag. Jobbade med instuderingsfrågorna. Hem. Och nu ska vi fortsätta med lägenheten och måla lager 2. Det kommer bli så bra när det är klart!

KM

Kategori: Dagbok

KM gick jätte bra, men det är ju lite trist när det är så få som hejar. Spelar ingen roll vilken grupp man tillhör, så ska man heja tycker jag. Efter tävlingen hämtade vi upp syrran och åkte till mamma och sällskapade lite. Farmor var där. Även brorsan som kommit hem från Australien/Thailand. Fick titta på lite bilder, och det är ju givet att man börjar längta sig bort lite grann. Nu har vi käkat, kollat ett avsnitt satc, och nu ska det målas.

Peel me

Kategori: Dagbok

Jag satte mig med recept bloggen nu istället. Ta en titt vettja! Det får duga så länge iaf. Sen tog jag en underbar dusch med med nivea peelingen. I love it! Använde också peelingen som jag köpte av Alexandra som är värdinna för PartyLite. Bra grejer där.

Recept bloggen

Kategori: Dagbok

Tillslut insåg jag vad jag ville göra igår kväll. Jag tänkte att jag skulle göra om min recept blogg, som jag inte har rört på ett bra tag nu. Tack vare några designbloggar så har jag lite bättre koll på hur jag ska göra. Men igår kväll ville uppenbarligen inte blogg fungera för mig. Irriterande. Så jag gick och la mig. Trist att jag ska ha sabbat mina inlägg så de hoppar snett och grejer.

Dagen ser ut enligt följande: KM i badhuset och mamma fyller år.

Gimme

Kategori: Dagbok

Om jag har tråkigt? Mja, det kan man väl säga. Jag har fått nån slags inrednings-influensa eller nått. Helt plötsligt sitter jag och googlar kuddfodral och läser inredningsbloggar så jag storknar. Jag funderar till och med på att ringa och störa mina föräldrar pga en symaskin. Kan jag få en diagnos?

Köttfärslimpa

Kategori: Dagbok

Då var säsong 5 klar på ett litet kick.
Det var länge sen jag höll i en köttfärslimpa



/satc-beroende


Uppdatering

Kategori: Dagbok

Nu sitter väven uppe på två väggar till. Det känns riktigt skönt nu när man ser lite resultat. Blir att eventuellt måla imorgon om väven hinner torka ordentligt. Sen har vi "bara" väggen med fönstret kvar. Det kan ju bli lite tuffare. Vi får se. I övrigt så har jag kollat klart på säsong 4 också =P Haha. Nu är det dag för nån form av föda.

Fortsättning följer..

Kategori: Dagbok

Jag kollade självklart på SATC tills Simon kom hem. När han kom hem så åt vi lite mat för att ladda upp. Sen när vi skulle sätta igång så insåg vi att det inte fanns mycket till vävlim kvar. Inte bra! Framförallt var det inte motiverande att köra igång när man kort efter måste bryta för att vävlimmet inte räcker till. Not my style! När det gäller renoveringen så vill jag bara köra på och hålla på så länge jag orkar. Simon provade slipa lite i dörrposten och målade för att se om det kommer se bra ut. It did. Vi satte oss i soffan med SATC istället och bestämde oss att vi jobbar stenhårt idag istället. Han är iväg och köper vävlim i detta nu. Så nu vet ni vad jag kommer göra idag. Vad ska ni göra?

Tack för bilderna

Kategori: Dagbok

Tjing! Kom ganska nyligen hem från lärcentrum där jag har haft sista telebilden för i år. Jag var lite trött imorse, men piggnade till efter ett tag, så det har gått bra. Vi tog lunch och jobbade lite med instuderingsfrågorna. Fortsätter med det på måndag igen. När Simon kommer hem så ska vi ta tag i lägenheten har vi tänkt. Vad ska jag göra fram tills dess då tro?

Syster-yster hade hittat en blogg med en bild från Luciadoppet. Bilderna var på de programpunkter som jag var ansvarig för i år. Tackar, den duktiga fotografen som tog bilderna, för lånet av bilden. Besök gärna hennes blogg, som innehåller massvis med fina bilder.

Julklappar, check!

Kategori: Dagbok

Det blev allt en kalas bra julshopping igår. Fick alla klappar fixade. Ska eventuellt göra ett tillägg på en klapp, men annars är det klappat och klart =D Känns riktigt bra eftersom det inte kommer hinnas med annars. I helgen ska vi fixa med lägenheten och på måndag är det gruppträff och sen är det dagen före jul. Vi tog en sväng in på IKEA också och trånade efter tv-bänken. Det kommer bli sååå snyggt! Hemma blev det till att göra det sista på den enskilda uppgiften. Så den skickades in igår. Bra bra. Sen blev det final med dubbla avsnitt av Hell´s Kitchen. Jag satt hel taggad under hela programmet.

Julklapps fix

Kategori: Dagbok

Igår träffades vi i studiegruppen för att göra en gruppuppgift. På morgonen när jag vaknade kändes det helt okej, men kort senare så sjönk jag. Jag var långt ifrån på topp och lång ifrån 100% Emma. Så seg och så off. Inte bra! Det var verkligen inte min dag. När jag kom hem var tanken att göra klart den enskilda uppgiften, men det gick bara inte. På kvällen åkte jag till badhuset och det funkade iaf.

Det fanns ju en tanke bakom om att få uppgiften klar idag. Idag ska jag och älsklingen iväg och julhandla. Köpa alla julklappar. Finns inte mycket tid kvar till det annars. Ska slänga i oss lite frukost och sen bär det iväg till Örebro.

Avslutar med ett stort tack till två bloggare som hjälper till med bloggdesign:
Mimmis Design & Designa din blogg

Hänt senast

Kategori: Dagbok

Jag har varit i Kopparberg och träffat gruppen.
Tittat på Sex and the city.
Kollar just nu sista avsnittet av säsong 3.
Jag har gett fan i att plugga.

Where did it go?

Kategori: Dagbok

En helt vanlig dag. Jag gör allting utom det jag borde göra. I säng lite för sent igår, men inte jätte sent. Sov alldeles för länge. Blev väckt av mamma. Lillebror har feber, så jag fick handla lite åt mamma. Väl uppe i huset så sitter jag ju gärna kvar där och pratar med mamma och spelar kort med Wille än går hem igen och pluggar något som just nu känns helt meningslöst för min utbildning. Vart tog den där positiva energin vägen som jag kände för några dagar sen?

Allt jag vill göra är träna med lovely, mysa med älsklingen eller ha tjejkväll med Smulan och kolla SATC. Och just nu är det senaste alternativet det mest lockande.

Enkelheten

Kategori: Dagbok

Jag var duktig och började plugga. Nu har jag läst två kapitel om jävla fysiker och om deras jäkla kvarkar, protoner, leptoner, neutroner, bosoner och hur det försöker ta reda på hur gammal jorden är. Och det har fel varje gång. Hur de lägger 2 miljarder dollar på en 22 km grop, som de sedan inte ska använda.

Författaren till den här jäkla boken jag läser har dock lite humor. Hade han inte det så skulle jag fan i mig inte palla att läsa den. Jag förstår verkligen inte syftet med att läsa den här boken. Den känns helt meningslös för mig som lärare.

Jag tänkte skriva med författarens sammanfattning av ett kapitel för det är så klockrent: Summan av allt detta är att vi lever i ett universum vars ålder vi inte riktigt kan beräkna, vars omgivande stjärnor vi inte med säkerhet vet hur långt de är ifrån oss eller varandra, och vars materia vi inte kan identifiera med som fungerar i enlighet med naturlagar vilkas egenskaper vi inte förstår på djupet. Och med den ganska oroande sammanfattningen tar vi och återvänder till planeten jorden för att begrunda något vi faktiskt förstår - även om du vid det här laget kanske inte bli förvånad över att höra att vi inte förstår allt fullt ut och att det vi förstår har vi inte förstått särskilt länge.

Dessutom skrev han: Fysik är egentligen inget annat än ett sökande efter den slutgiltiga enkelheten, men hittills är det enda vi lyckats skapa är ett slags elegant röra.

Också klockrent. Men jag blir så irriterad. Irriterad irriterad irriterad. Så nu tänker jag sätta mig i soffan. Invänta maten. Kolla SATC och njuta av enkelheten med min älskade brieost.

Jag är fast

Kategori: Dagbok

Jag trodde jag kom på en smart lösning. Jag tänkte att jag kollar på SATC till maten och sen pluggar jag lite innan jag tittar lite till. Men nu är jag helt fast! Nu sitter jag bara och längtar efter en brieost eller något annat mumsigt som jag kan smaska på när jag sitter i soffan framför SATC och myser med Smulan...

Btw. Klicka HÄR så kommer du till en av de bättre ramsorna om julen.

Plugga eller SATC?

Kategori: Dagbok

    


Vi gick över till dem igår. Alltid lika trevligt. Det är så underbart att bara sitta med den bästaste och prata allt och ingenting. Love you girl <3 Jag var skapligt glad när jag gick och la mig sen bortåt 3.00 eller vad klockan nu visade. Sov gott, men blev lite putt när Smulan kom och väckte mig imorse. Idag hade hon dock vett i sig och inte väcka mig klockan 5. Så jag kunde förlåta henne ganska fort. Jag höll mig i sängen ganska länge. Åkte sen till badhuset och hade hela en simmare. Övriga är sjuka och har tagit jullov lite väl tidigt kanske? Nu är jag hemma och funderar på om jag ska vara hurtig och plugga undan lite. Till veckan blir det fullt upp, så det kan ju vara ett smart drag, men samtidigt så lockar soffan och SATC... What to do?

NRJ

Kategori: Dagbok

Sammanställningen gick bra idag. Jag är otroligt nöjd. Syrran var snäll och slängde ett öga över uppgiften och det är ganska stor skillnad på hur jag formulerade mig ibörjan av studierna och nu. Gosch. Haha.

Simon kom hem och vi började riva tapeter på två väggar. Äntligen. Renoveringen har stått stilla alldeles för länge nu. Man blir ju galen när det inte händer nånting. Jag poppade Mamma Mia i bakgrunden =P (Varför hamnar datum, tid och länkarna vid sidan om bilden???) Spelade även lite NRJ =P

I helgen har jag planer på att plugga. Lite grann iaf. Måste ju passa på när jag har lite positiv energi. Har badhus som vanligt också förstås. Och ikväll ska vi högst troligt över till Angelique och Andreas.

Knarr

Kategori: Dagbok

Jag känner att positiv energi börjar strömma genom mig. Imorse hann jag med att ringa ett samtal innan jag åkte iväg till telebilden. Visserligen kom jag någon minut försent, men det finns ju en anledning till att jag kallas lillblixten.

Tog bussen hem och började sedan gå från hållplatsen till min lya. Och det knarrade under fötterna på mig när jag gick. Vilket underbart ljud! Ett annat underbart ljud är den manliga radioprataren på Lugna Favoriter som jag nu har i bakgrunden när jag ska sammanställa vår gruppuppgift.

Det känns bra.

My favourite

Kategori: Dagbok

It´s kom tillbaka och jag har pluggat kätte duktigt sen dess =D Bortsett från att jag åt lunch också. Bloggat duktigt har jag gjort också, så nu är det er tur att kommentera duktigt =P

Nu blir det tacogratäng, Hell´s Kitchen och brieost med älsklingen. Kan det bli bättre??

Ikapp

Kategori: Dagbok

I måndags hade vi gruppträff och fixade den där lite mindre roligare uppgiften där vi skulle glo på gravstenar. Ja, precis - en skit tråkig uppgift. Den blev slutligen klar. Nu är det "bara" frågor kvar på den som vi ska svara på ihop med några andra lärcentra. Får se hur det går.



Tisdagen började jag med att sova längre. Nörda lite. Var hurtig och tvättade lite också. Duschdraperiet behövde sig en rejäl omgång. Avslutade med en tjejkväll med Smulan. Vi påbörjade SATC boxen som jag fått låna av lovely Angelique.


I onsdags var det tänkt att vi skulle ha gruppträff men det blev ingenting. Feber, host och snörvel som härjar nu. Min älskling har dragit på sig lite sjuka. Hursom. Jag åkte och biffade med Angelique. Super skönt naturligtvid. Därefter försökte jag plugga lite. På kvällen blev det badhus med tre tappra brudar.

Nu är det torsdag och har bestämt mig för plugg hela dagen. Ska jag vara ärlig har det inte blivit mycket av den varan veckorna före luciadoppet, som har innehållit lite stress. Har legat lite efter, så nu håller jag på att pluggar ikapp. Försöker även blogga ikapp eftersom jag inte skrivit på ett tag. Passade på lite nu eftersom it´s sidan är fucked up igen. Inte bra. Jag hoppas den kommer tillbaka snart så jag inte tappar. Jag är ju på hugget nu! =P

Luciadoppet <3

Kategori: Dagbok



Luciadoppet är en helt underbar och magisk helg. Det blir inget riktig jul utan Luciadoppet. I år var jag ansvarig för luciatåget och för alla mina gosiga simmare, som bildade den coola vattenbaletten, även kallat (H)julens ljus. Detta gjorde jag ihop med en underbar tjej --> Hanna. Utan henne hade det garanterat inte blivit lika bra. Är glad att jag hade henne vid min sida. På lördagen när vi var där lite tidigare för att öva en sista gång, blev jag riktigt nervös! Hur skulle detta gå?

Det gick helt fantastiskt bra! Mina gosiga simmare var super duktiga på alla fyra föreställningar. Det var bara ljuset som krånglade lite, men det var aldrig skit dåligt eller super bra. Det var helt okej tyckte jag. Framförallt när mina simmare gjorde så otroligt bra ifrån sig. Man blir så stolt! Luciatåget gick galant också. Det var tur att Hanna var med i tåget och stöttade. Toppen bra jobb! På söndagen kunde jag åka hem och verkligen vara nöjd över vårt jobb. Det blev så underbart bra.

(Blev inte världens bästa bild på mina gosingar eftersom jag har tagit kort på ett kort. I verkligheten var det så vackert)

Fullspäckad fredag

Kategori: Dagbok

Fredagen inleddes med telebild och gruppträff. Telebilden var okej. Lite seg kanske. Har ju varit lite dåligt med sömn dagarna innan. Gruppuppgiften kom vi inte särskilt långt med. Vi skickades från den ena stället till det andra. Åkte hem och där lyckades jag somna bredvid Gos-mästaren herself - Smulan. Vaknade trots allt i tid. Hade beställt skjuts av far min till badhuset. Genrep inför Luciadoppet.

När jag vaknade var jag inte på humör. Tror på fan att gud (om han eller hon nu finns) hade jävlats med mig? Jag hade fått en jäkla vagel eller "bara" en svullnad på ögonlocket, såjag såg ut som ett monster. Ett monster! Jag som skulle på fest på kvällen och passa tomtebarn och tärnor under helgen. Illa! Lite ledsen i ögat fick jag bege mig till badhuset med badkläderna och de snygga badmössorna, som jag lyckades fjäska till mig i tid. Jag höll mig undan folk , utom mina simmare, så länge jag kunde. Underbart nog så försvann svullnaden efter bara 1-3 timmar. Skönt!

Jag kom ifrån badhuset senare än vad jag hade tänkt, men det fanns inte mycket jag kunde göra åt det. Var ju tvungen att fixa ljuset till baletten. När det äntligen var kirrat så kom Simon och hämtade mig och vi gjorde oss i ordning i ilfart för att komma iväg till efterlängtade julfesten hos lovely. Fy fan vilken underbar kväll!

Rätt inställning

Kategori: Dagbok

Definera tidigt. Sov inte bra alls natten mellan onsdag och torsdag. Vaknade omkring 4 och kunde inte somna om =/ Låg en timme först, men sen gick jag upp till datorn och pratade lite med Smulans ägare. Hon är i Australien, så det är därför jag får ha en sån sötsak som Smulan hos mig ett tag. Smulan var ju givetvis med vid datorn och skrev några rader =P Kunde iaf somna om tillslut, men sen skulle man ju upp. In till Örebro i ärenden. Jag åkte dit med den absolut positivaste inställningen jag kunde hitta, och hör och häpna, det var den jag åkte hem med också. Aningens tröttare dock. Jag har mycket att tacka min älskling för det. Han var med och stötta mig hela dagen igenom. Kärlek <3

Meningen var att jag skulle plugga när jag kom hem. Haha eh? Troligt! Det orkade jag verkligen inte. Verksamheten var totalt av typ en-två timmar. Sen tonade älsklingen håret på mig framför Hell´s Kitchen. Gött att fanskapet åkte ut! Det var ta mig fan på tiden. Så jag var nöjd. Med fräscht hår gick jag och la mig för att ladda upp för denna dag.

* Lärcentrum
* Genrep
* Fest

I will make it

Kategori: Dagbok

Plugg blev det inte värst mycket av igår. På kvällen hade vi sista träningen med vattenbaletten innan genrepet på fredag. De fick prova de läckra badmössorna också. Snyggt värre. Jag vet inte hur det är med mina gosiga simmare, men jag började blir nervös igår. Det var ju sista träningen! Men men... det går nog bra...
Idag var tanken att komma upp tidigt. Har jag massvis som behöver läsas. Läsa har jag gjort, men jag kom inte upp i den tiden som jag hade tänkt. Fortfarande massvis kvar att läsa, men jag pallar inte mer just nu. Får se till att komma iväg till Örebro tidigt och få alla ärenden gjorda så kanske jag hinner läsa majoriteten av det som är kvar. Man kanske rent av orkar komma upp tidigt imorgon, men det återstår att se...


I will make it through...
..och hitta den sköna attityden jag hade när jag var liten

Verksamheten går på högvarv

Kategori: Dagbok

Kaos kaos kaos... Inte riktigt kaos kanske, men massvis att göra den här veckan. I söndags körde vi vattenbalett med simmarna. Tredje sista träningen innan föreställningen i helgen (börjar bli nervös). Vi lyckades få ihop planering, mål och kriterier i efter träningen också. Tur var väl det, eftersom det skulle lämnas in den dagen. Well done.

Igår satt jag med min individuella uppgift som gått skit dåligt. Det bara gick inte (som man kan uppfatta i tidigare inlägg när jag jobbade med skiten) Med stöttning från bästaste storasyster, så fick jag den klar till slut. Så skönt har det nog aldrig varit att lämna in (bli av med!) en uppgift. Eftermiddagen ägnades åt ärenden runt om i stan med blandat resultat. Jag kom hem med julgardiner och en ny julstjärna, så det är jag mycket nöjd och glad över. På kvällen blev det badhus igen och träna vattenbaletten. Näst sista träningen och vi körde med musik första gången (mer nervös).

Försökte komma upp tidigt med Simon idag, men det gick sådär. Åkte och tränade med Angelique. Gött att köra skiten ur sig och framförallt stänga av verksamheten för en stund. Helt jävla underbart att krossa målet som sattes upp och skulle nås om två månader. Vi är så jävla bra!! Nu är jag hemma och har precis ätit mumsig tacogratäng. Tanken är att komma igång med plugget eftersom det är en hel del som ska göras där också.


Den bjuder jag på.
Många timmars väntan på Moskva flygplats.
Så här lär jag se ut när den här veckan är slut.