Börjes barnbarn

föralltid

Halvarsnoren



Tältp placeringen blev Halvarsnoren. Fanns inte en själ där förutom knotten. Och om den det döda djuret hade haft ett, så hoppades jag på att den hade gett sig av för länge sen. Vi satte upp tältet så snabbt det gick och sen nere i sjön. Och varför ska man ha badkläder när det inte finns någon där och risken att någon dyker upp är minimala?

Efter badet började grillade vi korv och pinnbröden (som förövrigt blev jätte bra) Med maten i magen kröp vi in i tältet. Knotten tog över en hel del och sabbade stämningen de jävlarna! Fast det var ju förstås mysigt i tältet också. Låg lite på halvspänn pga diverse ljud utanför tältet och kylan, men snart sov jag.

På morgonen här jag plötsligt dova steg. Tanke nr 1: Jahapp, nu står det en stor älg jävel utanför tältet! Sen smäller det i en bildörr! Tanke nr 2: Vad i helvete! Älgen börjar sakta men säkert bli utesluten och tankarna går mer åt att det kan vara familjen som tänkte överraska oss.

Det var en gubbe som skulle fiska. Jag och älsklingen går upp och käkar jordgubbs-frulle =D Solen sken dessvärre inte, så vi packar ihop och tar oss till badplatsen. Blev inga badkläder där heller. Ett kort dopp, men desto längre tid för bärplockning. Först och främst smultronen, som det fanns av i mängder, men ett och annat blåbär slank ner.

  
 

Kommentarer

  • sarah säger:

    Ja precis! . Det är ju så vackert! :)

    2008-07-05 | 18:22:42
    Bloggadress: http://sarahsglitter.blogg.se/
  • Mickan säger:

    Låter mysigt.

    Undra vad det var för djur som ni hittade skelett från... :S

    2008-07-06 | 18:10:48
    Bloggadress: http://angel-like.com

Kommentera inlägget här: