Börjes barnbarn

föralltid

Stockholm

Torsdagen innebar gruppträff. Hann inte klart, så vi ska ses igen. Direkt efter träffen blev det hem och packa. Hann och orkade inte göra det på onsdag kväll. Då skrev jag klart en av de enskilda uppgifterna istället. Vi packade och sen åkte vi. Väl framme åt vi Burger King och chansade på komikerklubben, men det var fullt. Inte så konsigt iofs. Hem till lägenheten och kollade på Se upp för dårarna.

Fredagen kom och det blev en dag på stan. Shoppade massa grejer för att vara jag. Två par skor, två tröjor och en bunt underkläder. Åkte hem och fräschade till oss och mumsade jordgubbar, på älsklingens födelsedag. Sen åkte vi till Stockholm Stadion, och alla de andra människorna som väntade på KISS! Fy fan vad grymma de var! Så jävla bra!


Tog sisådär 20-25 minuter att bara komma ut ur stadion. Sen fortsatte köerna påväg till och nere vid tunnelbanan. Massa väntan på folk som skulle med samma tunnelbana. Tillslut kom vi hem och jag däckade ganska snart efter ett intensivt dygn.

Lördagen blev ytterligare en dag på stan. Inte fullt lika shopping glad och inte lika pepp heller. Blev dock slutligen två par byxor och lite sånna här special strumpor som passar till de nya skorna. Hem för uppfräschning. Satte på nya kläder och skor. Tog sikte på Hard Rock Cafe men det var fullt. Fanns bord ledigt om 1,5 h. Njaa. Vi gick vidare till ett ställe som hette Vasa´s. Bjöd älsklingen på mat och underbart god chokladkaka efteråt.

image245 Lovely lovely lovely weekend!

Kommentarer

  • mmartinis säger:

    ja ush, man känner sig så himla bortkommen. tack ska du ha :) fin blogg du har!

    2008-06-01 | 15:59:08
    Bloggadress: http://mmartinis.blogg.se
  • Nettan säger:

    Klart jag tog det på ett bra sätt ;) Du får ta och fixa håret snart då, alltid najs när man gjort något nytt :D

    2008-06-02 | 12:49:04
    Bloggadress: http://kinkykitten.blogg.se/

Kommentera inlägget här: