Börjes barnbarn

föralltid

Måste prova

Kategori: Dagbok

Hittade en grej som jag bara var tvungen att prova...

1. Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga.

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig? Nix jag såg inte det fören nu

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
När man kan köpa själv

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Bodyjam är tillbaka nu på träningslagret

4. Vilket sms blev du mest berörd av?  Jag glömde säga att jag inte kommer för att jag har ont i huvudet

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig? Hej emma!

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Hej!

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Crusin´ in tha donkenbil?

8. Vad vill du höra mest av allt?
Jag är såå nöjd så

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Ajjfan.

10. Din romantiska replik?
Sitter och väntar på att få lämna blodprov

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?  Hon har 3 st

Update

Kategori: Dagbok

Dags för lite update kanske. Hade Funky Kidz på lördag fm. De är så söta de där barnen. På lördagskvällen var det fest hos hon som hade fyllt 20 några dagar tidigare. Mycket trevligt!


Söndag blev det lugnt. Vad annars? Inget badhus, eftersom simmarna är på tävling. Måndag blev det också ganska chill. Var uppe i huset på em till kvällen. Passade lillebror. Spelade bandy en bra stund och lite tv-spel förstås.

Måste börja plugga lite bättre nu. Blir en del lite större uppgifter inom den närmsta tiden. Tänkte lägga ner lite mer krut på examinationsuppgiften. Måste hitta någon bra litteratur bara =/ Ska försöka orka ta mig till stan idag. Låna böcker och skriva ut papper till min handledare. VFU:n börjar ju imorgon!

Nytt försök

Kategori: Dagbok

Jaa, vi hann inte klart med uppgiften idag heller. Föreläsningen var intressant och en riktigt bra föreläsare. Nu är jag hemma och på lunchen spanade jag in ett fynd på tradera, som jag eventuellt ska bjuda på. Tänkte kasta mig in i striden i slutminutrarna den här gången (total missade ju förra och första gången) Jaja. Är man nybörjare så är man.

Check

Kategori: Dagbok

Tvättat - check
Handlat mat - check
Lagat mat - dubbel check
Handlat sprit till helgen - big check
Hämtat biljetter till helgen - check
Diskat - check
Hjälpt mamma - check
Betalat räkningar - check
Öppnat sparkonto - check
Pluggat - halv check


(Förklaring till halvcheck: Filmen som jag skulle se började hacka och av någon anledning så började filmen om, när det hackade, och av någon annan anledning, så gick det inte att spola. Annars hel check)

Dance

Kategori: Dagbok

Pluggat. Badhus. Pluggat. Och USA röstade skit dålig i So you think you can dance. Kanske inte skit dåligt, men det var ju givet att Chelsie skulle till final. Hon har ju dansat helt perfekt hela tiden. Inte ett enda fel. Jämfört med Courtney. Hon var också duktig, men inte lika bra som Chelsie. Fan! Dumma USA.

Tvättdag idag. Den tidiga tiden. Öhhhhh.. nej jag var inte vaken klockan sju. Tillslut kom vi upp. Tvätten blev klar. Vi följde med mamma till stan som backup. Hämtade tvätten från torkrummet. Åkte och handlade - spriiiit och mat. Nu lagar vi mat. Paj utan paj =P Med bacon den här gången. Sen måste jag plugga. Har lite kvar till imorgon.

So you think you can dance 2008, top 20


(klicka)

Ingen vinst

Kategori: Dagbok

Hm, det blev ingen högre växel. Men pluggat har gjort iallafall. Några sidor kvar i en bok. Så det var ganska bra gjort ändå. Jag sov ju som en stock och kom upp riktigt sent idag. Senare än när jag brukar komma upp sent. Det var gött med kantareller till frukost iallafall. Tabbade mig igår också. Jag total missade ju slutstriden på min auktion på tradera. Blev ingen vinst för mig denna gång. Däremot tog jag ett fotbad med fotsalt och fotscrub. En mysig kväll med älsklingen i soffan. Helt okej faktiskt =P Haha. Imorgon ska jag plugga lite bättre.

Vanlig helg

Kategori: Dagbok

Den här helgen är och kommer vara en plugg fri helg. Det blir en vanlig helg med Funky Kidz, med mina simmare och framför tvn med älsklingen. Skönt. Den högre växeln lägger jag i imorgon.

Läsläxa och examinationsuppgift

Kategori: Dagbok



Gårdagen innebar plugg nästa hela dagen. En sväng upp till huset för att passa lillebror. Det blev bandy, tv-spel och så läste han sin läsläxa för mig =D Sötnosen! När jag var hemma igen så fortsatte mitt eget plugg samtidigt som jag kollade på Hell´s Kitchen. Det var tydligen en ny omgång som började. Jag hade inte den blekaste aning om det. Så inte mig emot. Huvudsaken var ju att jag fick boken läst, och det var inga problem.

Somnade sent, och så skulle man upp tidigt idag. Inte kul. Jag trodde jag skulle palla, men det gjorde jag inte. Kom upp på tok för sent och hann inte kirra någon frukost. Slängde i mig en liten salami och en burk makrill. Dessutom hade jag ingen matlåda med mig, så det blev fusk idag. Huvudvärken börjar smyga sig på, men den är inget att gnälla om, än. Jag önskar och hoppas att den vill fortsätta vara disrekt.

Första föreläsningen var riktigt intressant. Handlade om sekretess och anmälningsskyldighet. Andra föreläsningen var mest en information om kommande examinationsuppgiften. Hittills har kursen varit rätt soft och traskat på i ett helt lagomt tempo, men nu kommer VFU, två gruppuppgifter, en individuell och examinationsuppgiften på kort tid. Blir dags att lägga i en högre växel.

Men mitt betyg som jag fick idag, gjorde hela min dag underbar. Kände mig nästan lite generad när jag läste kommenterarna jag hade fått av läraren. Det var så himla skönt!

 Jag fick VG!

Ny på tradera

Kategori: Dagbok

So you think you can dance igår. Det var grymt hög kvalité på danserna. Jag vet vilka jag vill ska åka ut idag. Men det är ju redan avgjort eftersom det sänds lite senare här. Hoppas USA röstade rätt =D Rätt enligt min mening. Vem som ska vinna blir dock betydligt svårare. De som är kvar är ju grymt bra allihop. Så här bra har det aldrig vartit!

Själv är man svullen i halsen. Inge kul =( Hade simgruppen idag också. En hela vecka sen. Dock hade jag bara fyra stycken. Övriga är sjuka. Brukar vara så på hösten när skolan drar igång. Bacillerna bollas fram och tillbaka.

Nu är jag medlem på tradera också =D Haha. Tufft va? Jaa, jag är lite efter med saker. Budade på min första grej. Haha. Hoppas det går vägen. För det var billigt. Mycket billigt.

Kokerskan herself

Kategori: Dagbok

Rensade kantarellerna igår. Gick till sängen och la mig och läste en stund, sen började ögonen falla ihop. Kom upp sent, igen. Vi gick och handlade. Hämtade även ut mitt paket med tallrikarna. Fina, men otroligt tunna. Lagade och åt mat. Simon stack till jobbet och jag slappade vid datorn. Upptäckte tradera. Hittade lite grejer igår som jag skulle vilja ha. Provade sen att laga farmor svampstuvningsomelett =P Det blev okej. Lite för vattnigt och kanske lite för mycket omelett jämfört med stuvningen.



Inlämnad

Kategori: Dagbok

Skräll att det ska vara ett jätte spännande avsnitt igen, nu när jag tittar själv. Uppgiften är inlämnad. Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas att den blir godkänd. Ska man kanske ta och ösa upp kantarellerna och börja rensa dom?

Min ängel

Kategori: Dagbok

Behövde ett break ifrån uppgiften. Den första delen är numera helt godkänd från min sida. Några små korrigeringar på referenser och stavning behövs förstås. Andra delen ser rent sagt förjävlig ut i jämförelse. Den ska jag ta tag i inom snart. Uppgiften ska ju in om 4 timmar, men målet är att få in den före 22. Det är ju Journeyman då =D Återigen får jag kolla på den ensam. (Sakna älsklingen!)

Måste tacka syster också för hjälpen. Hon är min 

Update

Kategori: Dagbok

Jag har iallafall ringt min handledare. Hm. Rotat i högen har jag gjort också, men inte gjort något åt den. Bara grävt runt lite för att hitta telefonnumret till handledaren. Japp, så bra koll har jag på mina papper just nu. Passade Wille en kortis också. Nu ska jag slänga mig över uppgiften... börjar gå åt panik hållet...

Give up

Kategori: Dagbok

Nu ger jag upp. Jag har pluggat sen Hål i väggen tog slut. Programmet kändes mycket kort och att den sista väggen var avgörande gjorde det hela lite trist tycker jag.

Imorgon ska jag upp tidigt. Uppgiften börjar ju se någorlunda vettig ut, men behöver finslipas. Så det ska göras imorgon tillsammans med lite andra saker.

* Finslipa och lämna in uppgiften
* Se över "viktiga papper" högen
* Ringa min VFU-handledare

Hm.. det var det jag kom på just nu. Det är säkert mer, men det får jag komma på imorgon för nu måste jag till sängen. Jag sitter och hänger. Min rygg är som självaste Quasimodo´s.

Time.. is running away

Kategori: Dagbok



Pluggade så gott som hela dagen igår. Började skriva lite smått på uppgiften, men då var det sent, och det blev inte den bästa texten som jag har skrivit i mina dagar. Inte mycket tid kvar nu till deadline. Får slita hår imorgon under hela dagen. Den ska in före 23.00.

Idag vaknade jag sent. Tog en lång dusch tillsammans med min peeling =P sen åkte vi till Simons morsa en sväng. Hem igen och kirra käk och nu är klockan redan sju. Helt sanslöst. Tiden bara flyger iväg. Speciellt då när man behöver den. Ska se över texten nu tänkte jag. 20.00 är det ju Hål i väggen. Måste ses. Grattade framor också, samt fick hennes smaskiga recept på svampstuvning omelett style.. haha.. jag vet inte vad den ska kallas... God är den iallafall.

Nivea creme peeling..

Kategori: Dagbok

...is tha shit!

Hur är det möjligt?

Kategori: Dagbok

Godmorgon... idag är det Funky Kidz. Ska iväg alldeles strax. Behöver bara fräscha till mig lite, så jag inte ser ut som ett monster och skrämmer barnen. Jag insåg ett katastrofalt misstag igår eller om det var i förregår. Jag missade mitt favorit program i tisdags (och onsdags). Hur i H kan man missa sitt favorit program?! Jo, man är till Lindesberg och köper en soffa, men iallafall... lite pinsamt är det. Turligt nog så är det repris idag, och jag ska klistra fast mig i soffan, som var orsaken till att jag missade det i tisdags.

Babybel <3

Kategori: Dagbok

Åt och mat. Åkte till Coop med Nettz och Alexandra. Kollade smink, sniffade lite parfym och sådär. Trevligt. Köpte peeling och babybel *mums* Jag blev inte riktigt mätt på maten. Det var en liten matlåda. Fick med mig ögonskugga och en väska for free =P Trevligt. Längtade efter babe. Han kom hem och vi kirrade käk. Kollade på Doobidoo och nu är det The Island.

Mys

Kategori: Dagbok


(Sälen 2007)

Finalen var riktigt bra. Det kunde ha blivit vem som helst av de två. Men det var nog rätt som vann. Även om jag inte tyckte om hans sätt alla gånger, så var han den bättre kocken. Direkt efter började Sex and the city. Blev en sen kväll. Har nog aldrig varit så mysigt i soffan. Tack vare den nya soffan =P Haha. Den är faktiskt mycket mer mys-vänlig än den förra.

Jag hade  velat somna där nära älsklingen och höra hans hjärtslag. Japp. Ingen tvekan där inte. Men vi tog oss bort till sängen. Slocknade ganska snabbt. Segt att gå upp idag. Dessutom var föreläsningen seg. Det var nog den tråkigaste föreläsningen jag haft hittills. Lyckligtvis slutade den tidigare och vi lämnades åt oss själva med några diskussionsfrågor.

Äntligen final

Kategori: Dagbok

Köket är klart. Matrummet är klart. Vardagsrummet är inte klart. Vi tog en paus och åkte till stan för att köpa en pärm till mina papper och titta in på jysk. Pärmen hittade vi, men allt jag ville ha på jysk hittade vi inte. Fast det gör inte så mycket. Då hade jag varit ruggit pank vid det här laget. Måste lugna ner mig lite med köpandet och ta en sak i taget. Börja med målning t.ex.alltså grovjobbet. Vi åt mat också. Paj utan paj =P Sug på den en stund ni...

Jag har nog kommit på hur jag vill ha det i köket/matrummet. Vilken färg jag vill måla på skåpluckorna. Pissgult är ju inte alltför vackert. Dessutom funderar jag på ett svart golv i vardagsrummet. Nu fick ni höra lite om mina drömmar. De är många, och kan ändras med ljusetshastighet. Väggarna är iallafall det viktigaste och de ska bli verklighet så småningom. Nu kom jag att tänka på en låt. Den är bra...

Vi ger upp städningen idag. Plugg har det inte blivit något av. Det innebär att jag får plugga så in i helvete i helgen. Uppgiften ska ju in på måndag. Men jag kanske klarar det. Har ingen stökig lägenhet att störa mig på längre. Imorgon är det telebild och kolla smink med Nettz och Alexandra. Nu ska jag börja ladda. Final i Hell´s Kitchen!

Den bra låten:
På toppen ska det va´ en skorsten
och sedan ska det va´ ett tak
och väggar runt omkring med dörrar
och fönster både fram och bak
och golv som man kan gå
och trampa på
och utanför ska flaggstången stå!

(vet ni vilka det här är?)

Chariots of fire

Kategori: Dagbok

Japp, vi är igång och städar. Msn fungerar uppenbarligen inte för särskilt många just nu. Men det gör inte mig så mycket faktiskt. Lättare att städa då. Idag hatar jag möbler.

Imorse fick jag en idé  Till det kommande Luciadoppet. Den absolut finaste jultraditionen. Det är magiskt. Jag har varit med varje år sen jag var med första gången (när det du var). Missade förra året när jag var i Thailand. Själv har jag varit med i både luciatåg och vattenbalett. I år är jag ansvarig för båda.

Hittade dessutom den där låten, som är så himla skön, men har aldrig vetat vad den heter.
Nu vet jag:

Cane - Chariots of fire

Mer än perfekt?

Kategori: Dagbok

Älsklingen kom hem ganska snart efter att jag kommit hem från huset. Vi pratade lite ihopflytt. Möbler, tapetsera, måla och färg m.m. Vi la dessutom ut den gamla soffan på blocket. Min soffa. Jisses alltså. Sörjer den redan även om den till och med står i vägen i vardagsrummet och inte är såld än. Jag gillar den skarpt. Den var verkligen perfekt! Haha. Fast den vi har köpt nu är ännu mer perfekt =P Kan något vara mer än perfekt??

Hann inte laga någon mat. Vi fastnade i pratet. Jag skulle ju iväg till huset. Tufft fart III/V pass idag. Försökte vara riktigt "elak" och skriva ett jävligt pass. Jag brukar nog vara för snäll annars. Elakt är det ju inte riktigt heller. Med tuffare pass, så borde de ju bli bättre simmare. Återigen simmade de jätte bra.

Maten står i ugnen. Det är favoriträtten idag, igen. Hihi. Busigt värre. Den är nog inte särskilt billig. Med god. Vi måste kirra nått slags matschema, veckovis. Fast med våra favoriter, samt tänka på priset också. De här första veckorna med LCHF har vi ju ätit lite lyxigt kanske. Jag vet faktiskt inte om det kan ses så, men vi har tagit det som vi tycker är gott. Och gott brukar kanske inte alltid vara billigt. Hänger ni med i mina tankebanor?

Imorgon ska det pluggas och städas. Ha en trevlig kväll!

(bilden är från thailandsresan)

Passa lillebror

Kategori: Dagbok

Några sidor hann jag läsa innan jag skulle gå upp till huset och passa lillebror en stund. Vi spelade tv-spel för hela slanten. Sen när vi skulle gå ut och spela bandy så kom mamma hem och han skulle iväg på fotbollsträning. Så det bidde ingen bandy. Får se om jag ska ta och gå upp dit imorgon och spela lite..

Tanken var nog att vi skulle slå samman en plugg- och städdag imorgon. Båda älsklingen och jag behöver plugga. Och städa då givetvis. Förbereder för en ihopflytt må hända...(?) *harkel*

Samla mig

Kategori: Dagbok

Nu ska jag försöka samla mig och plugga lite..

Nervvrak

Kategori: Dagbok

Vi kom hem med en ny, otroligt snygg soffa. Jag är super nöjd med den. Den passa verkligen perfekt och är helt perfekt i färg, form och allt. Invigde soffan igår med en film, men orkade inte se klart på den, så vi gick och la oss.

Kom upp för ca en timme sen. Blev väckt av ett sms som handlade om jordens undergång. Jo tjena. Avfärdade det och mojsade lite i sängen. När jag kommit upp och loggat in på msn, så står det om jordens undergång hos en annan person. Google! Hittar detta --> http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3283548.ab

Nu är jag ett nervvrak...

Slut på schampoo

Kategori: Dagbok

Ja, nu har jag pluggat lite grann. Flöt på riktigt bra, men sen om jag till ett krångligt/viktigt kapitel, så det tog lite längre tid. Dessutom ville min kropp ha mat. Bäst att lyssna på den! Sen blev jag sugen på att ta en dusch, så jag är färdig för att åka när älsklingen kommer hem. Men det blev ingen dusch. Schampoot är ju slut!! Så jag får fortsätta läsa lite till och be älsklingen köpa med schampoo när han kommer hem..

Boken har kommit!

Kategori: Dagbok

Morgon. Och idag ska jag plugga. Vaknade ganska precis och har inte kommit igång. Ska få i mig lite frukost och sen måste jag banne mig börja. Jag vill ha energi...

Nu fick jag energi! Boken kom! Så underbart skönt. Dessutom fick jag hela en bok från Lycknis. Den som jag inte var i akut behov av, men den var ganska kul ändå. Studentrecpept, både mat och drinkar =P Fick dessutom bred från Bonniers bokklubb, som jag gått med i, och en påminnelse om att jag har ett paket som jag inte hämtat än. Haha. Jag hade totalt glömt bort min gratispremie från Ellos. Lite tallrikar. Haha. Turligt nog så kan jag hämta de fortfarande.

Nu ska jag plugga

Nyblivet shopping freak!

Kategori: Dagbok

Jag har betalat bok, och den är förhoppningsvis på väg nu. Så underbart skönt. Känner mig betydligt mer avslappnad nu. Älsklingen kom hem och vi åkte och köpte mat. Lagade mat. Åt mat och kollade på Journeyman. Dessutom hittade vi en soffa, som vi kanske ska köpa imorgon (blivande sambos?) Hittade även möbler och annat krimskrams på Jysk som jag vill köpa. Och så velar jag med det från PartyLite. Sminket också. Nya kläder vill jag ju ha med... my oh my... Jag kommer snart vara pank!

En bok på g?

Kategori: Dagbok

Två hade redan sålt boken, men nyss svarade en tjej att hon hade kvar den! Toppen.

Pluggat har jag inte gjort =/ Kom inte igång liksom. Seg och icke-pepp. Hoppas det känns bättre imorgon.

Smink

Kategori: Dagbok

Haha, det där samtalet struntade jag igår. Det var inte läge för det. Körde syra med simmarna, och återigen så simmade de jätte bra. Känner mig vanligtvis kass på att skriva jobbiga syra pass (med andra ord blir det inte ens syra) Men den här gången tror jag att jag lyckades. Fick en spännande "tillsägning" också... hm..

Cyklade hem och sen satt jag vid datorn tills älsklingen kom hem. Jag letade lite smink. Framförallt till läpparna, men hittade även lite annat som jag funderar på att köpa. Jag tror jag är inne i någon slags "unna mig" fas. Kan det bero på kosten tro? Jag vill unna mig kläder, vilket är normalt. Men smink och grejer? Det är inte till vanligheterna.

Måndag. Dags att kolla upp studierna lite. I helgen gav jag fan i det. Bortsett från att leta bok.

Pop out of bed

Kategori: Dagbok

Lite panik på fredagen när jag fick reda på att boken jag behöver är helt slut. Letade som en galning. Den finns på blocket, men blocket är ju inte riktigt min grej.

Sent i säng och upp tidigt, innebär att man blir trött på kvällen efter. Fredag kväll var sån. Vi kollade på Doobidoo och sen filmen. Älsklingen kom inte på vad filmen hette vilket resulterade i Snygg tjockis (Min stora kärlek). Jag höll på att dö av skratt.

Lördag fm var det uppstart för Funky Kidz. Så söta, så söta. I den här gruppen är det en liten kille med blanda alla tjejer och rosa dansdräkter. En blyg tuffing. Jag charmades sönder..

En promenad och en cykeltur (i regnet) senare befann jag mig hos de lite äldre barnen. Mina simmare. Otroligt duktiga som oftast faktiskt. Även om jag pressade dem lite i slutet. Jag blir så stolt.

Hem och fundera på käk. Smög runt bland LCHF bloggare och hittade lite recept, men fann inget för just igår kväll. Så vi köpte kebabsallad. Tog med drickat, köpte snax (LCHF style med ost och ölkorv) och gick bortåt.

Idag har jag lite huvudvärk. Inbillar mig att jag är piggare än vad jag är. Fick det bekräftat via telefonsamtal från en halvan av huvudtränaren. Det var uppenbart att jag ganska nyss gått upp. Det går inte att ljuga genom telefon.

Behöver frukost. Senare ska jag till badhuset, träna simmarna och reda ut det samtalet handlade om. Och där med basta!

Igår och idag

Kategori: Dagbok

Jag behövde aldrig gå till 1 AAAAA igår. Inte ens till framsidan på skolan. Mamma ringde igår. Hon hade kommit på att han hade idrott sista timmen och att jag skulle gå dit och hämta honom. Jaja. Vi gick hem till mig och började genast spela lite tv-spel. Super Mario 3, men han tröttnade ganska snart. Det blev Piff & Puff en stund. Sen kom maten och en kort bit in på en film. Han skulle av någon anledning se Hälsoresan... Mycket intressant när han satt där med sin McD mat. Därefter gick vi ut en stund och kastade boll. In och spela Shrek. Sen hem.

Då åkte jag och Simon till Örebro och Marieberg. Båda har ju pengar nu. Betydligt mer än vi brukar, eftersom allt inte går till köpmat längre (feels good, I can tell!) Jag hade en bra dag och kom hem med tre tröjor och ett halsband. Köpte även hårfärg till Simon. Han ska bli mörkare, och det blir troligtvis senare idag. När vi kom hem från Marieberg blev det käk och en hel del plugg. Blev ju inte mycket av det när lillebror var på besök. Men det kirrade jag lätt som en plätt. Jag pluggade under Sex and the city. Ni får gärna fråga mig hur jag lyckades.. för ärligt talat så vet jag faktiskt inte...

Dessutom var det ju final på Hells Kitchen igår. Trodde jag. Ack så fel jag hade. Avsnittet är ju lite längre eftersom det är final, och därmed uppdelat i två avsnitt. Så nu får jag vänta till nästa torsdag. Jag pluggade lite också efter tv-tittandet förstås.

Idag gick jag upp tidigt för att hinna med att se en kortfilm innan jag skulle till LC. Hann utan problem. Jag hann till o med att äta och sminka mig i lugn och ro. Var inte ens stressad när vi åkte. Mycket gott tecken. Nu sitter jag här på LC och har precis ätit den otroligt goda tacogratängen a´la LCHF. MUMS! Föreläsningen var grymt intressant. Handlade om HBT-frågor. Bra föreläsare dessutom (I like it!)

Lilla ettakluddaren <3

Kategori: Dagbok

Jag har ju en otroligt söt lillebror. Han är ju bara för charmig ibland. Ringde precis till pappa och kollade om han kunde skjutsa mig till badhuset. Det har duggat lite till o från utanför och jag tappade sugen på att gå. Anyway, det var mamma som svarade och det var lugnt med skjuts, men i utbyte ska jag passa lillebror imorgon. Jag ska hämta honom på skolan. Inte samma som sist, eftersom han nu börjat förstaklass. Mamma förklarar vart jag ska vänta, och vart jag ska gå om han inte kommer ut självmant. Lillebror tar över telefonen. "Du går upp där o så in där o så vänster o så rakt o så till där det står 1 AAAA (rejäl markering på A)" Haha. Jag hängde inte riktigt med i beskrivningen, men jag kommer nog aldrig glömma att lillebror går i 1 AAAAAAAA.

Morrn'

Kategori: Dagbok

Idag blir det en till dag med massa läsning. Får tacka syrran för att jag kunde låna en bok av henne. Nu ska jag hugga in i den ljuvliga frukosten med bacon, igen. Mm, jag börjar bli lite trött på bacon och ägg. Idag finns det faktiskt inga ägg, så jag får då makrill istället =P

Arg!

Kategori: Dagbok



Att det skulle ta så här många program innan den där juryn insåg att Jessica ska ut och Will behöver en ny partner! Vad i helsike. Så många duktiga tjejer har fått åka ut till förmån för Jessica som absolut inte förtjänar att vara där. Imorgon ska hon ut, annars blir jag redigt förbannad. Rösta rätt nu USA för fan och så får juryn se till att hon åker ut. Hon har ju noll känsla i sin dans! Så här många chanser har ingen fått när det gäller brist på känsla. Dumma jury som plockat bort fantasitiska tjejer.

(Och inte visste jag att sötaste Nasse kunde vara arg)

Pluggat idag

Kategori: Dagbok

Journeyman var ju suveränt bra igår ju! Mycket trist att titta själv på det. Det är ju lite av en skräll att det var säsongens bästa avsnitt. Jaja. Jag kollade på Sex and the city och sen begav jag mig till sängen. När älsklingen kom hem på natten, var jag stendöd och ville bara sova. Det fick jag igen imorse när jag försökte väcka honom lite smått och gosa ihop sådär på morgonen.

Jag gick upp, åt frukost och började plugga. Har läst riktigt duktigt idag. Inte mycket kvar på det här temat. Dessvärre har jag gjort en tabbe med att beställa litteratur, men det ska nog lösa sig på ett eller annat sätt. Nyss käkade jag en gratäng liknande grej som jag slängde ihop. Sneglar lite på säsongsstarten av Sjukhuset. Jävla rattfyllerister säger jag bara! Behövde få ur mig det. Himla tur att mamman och barnet klarade sig.

Senare ikväll blir det So you think you can dance, men innan dess ska jag nog läsa lite till.

LC dag

Kategori: Dagbok

Låg och läste litteratur in i det sista. Så allt blev läst. Tanken var att komma upp tidigt och hinna med frukost, dusch och kirra matlådan. Haha nej. Jag kom förstås inte upp så tidigt som jag hade tänkt, men jag kom inte sent heller. Lärcentrum hela dagen blev det idag. Från 9.00 till omkring 15.00. Nu är uppgiften klar iallafall! Och man kan börja med nästa vecka och det tema som kommer. Den här kursen kommer gå fort. Det vill jag lova.

Nu ska jag bara slappa lite och så småningom få i mig lite mat, innan jag beger mig till badhuset och möte. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med det där. Jag vill. Alldeles för mycket. Risken finns ju att jag tar på mig för mycket. Och det vill jag inte att det ska hända.

Ikväll är det Journeyman, och jag jag får titta på det alldeles ensam! Älsklingen jobbar stängning idag. Trist. Vi som har följt det där varje måndag från starten.