Börjes barnbarn

föralltid

I made it

 I did it! Haha. Fy fan vad bra jag är. När jag gjorde om bloggen sist, så fifflade jag på ställen som jag kanske inte borde ha gjort. Så om jag skrev korta inlägg där texten inte gick hela vägen ut eller när jag bara hade en bild, så hoppade länkarna upp. Detta är kirrat nu. Fy fan vad jag är bra! =P

Annars så var det grymt skönt att komma ut en stund. Det fanns ju en hel del andra barn på isen förutom lillebror, och omkring dessa söta varelser mår man bra. Lite avundsjuk bara på deras energi och framåt-anda. Nu ska jag iväg och träffa lite äldre barn. Mina ungdomar i badhuset som är minst lika söta.

Kommentarer

  • tina Silver säger:

    Haha ja du jag vet inte vad det är med den : ) Jag brukar rata alla t-shirtar med tryck men jag gillar detta tryck, kanske för att hon är snygg, kanske för att hon ser uppkäftig ut ingen aning faktiskt det är bara nått med den. Tror bara det är för att det heidi hade det varit typ paris hilton hade jag hatat den :)

    2009-01-28 | 19:11:03
    Bloggadress: http://tinasilver.blogg.se/
  • Angelique säger:

    Fan vad bra du är :D

    2009-01-28 | 23:10:22
    Bloggadress: http://kinkykitten.blogg.se/
  • SysterYster säger:

    yay!! :D Härligt att du fått ordning på "torpet" (läs bloggen!). Och TACK! för tipset på min blogg... På lördag blir det nog dock inte sött vin utan mer åt det torra hållet, tror jag. Skulle iväg men bror ska köpa med och surprisa med imorgon. Jag är ju på Uni hela fredag och lördag, så jag hinner inte. Ditt tips ska jag dock spara till lite längre fram i vår... HiHi. Vi kanske kan ta en liten tjejkväll och dricka det tillsammans ;)



    Kram.

    2009-01-29 | 16:26:20
    Bloggadress: http://t4nk3bubbl0r.blogg.se/

Kommentera inlägget här: