Börjes barnbarn

föralltid

Katt <3 Papperspåse

Vad är det med katter och papperspåsar egentligen? Meningen var att vi både skulle lägga oss ganska tidigt och komma upp tidigt. Haha yeah right? Det blev ganska sent och vi kom upp sent. Hade bokat den tidiga tvättiden, så vi skulle få det överstökat och jag skulle kunna plugga under tiden och gott om tid efteråt. Jag har inte börjat plugga än. Hursom, så när vi ändå höll på med kläder, så tänkte jag att jag skulle rensa ur garderoben. Majoriteten av kläderna använder jag ändå inte. Lika bra att tömma och göra plats för nytt. Blev en halv säck som ska på insamling och en liten vanlig påse som gick i soporna. Jag tänkte först ta en IKEA papperspåse, men den beslagtog Smulan så fort jag tömde den. Hon satte sig lugnt till rätta, började tvätta sig och la sig så småningom ner och såg ut att ha det underbart skönt.

Igår träffade jag underbara Anneli och Emelie. Det var verkligen en evighet sen, och vi måste bli bättre på att ses och höras av. Framförallt jag, eftersom jag är värdelös på det. Mysigt värre var det iaf och sitta och prata om allt från tandläkare till smink.

Kommentarer

  • Jenny säger:

    Ja, det är lustigt det där. Våra katter är likadana.

    2009-01-13 | 18:41:49
    Bloggadress: http://wannabebullmamma.blogg.se/
  • Eva (kramgo_72) säger:

    de flesta katter verkar gilla papperspåsar! Så även våran kizzemizza. :D Men hon har en förkärlek för pappkartonger också...



    Har sambon tagit kommandot över maten idag då eller...?

    Kram

    2009-01-13 | 19:14:31
    Bloggadress: http://kramgo72.wordpress.com/
  • Elle säger:

    HERREGUD ! Det visste inte ens jag. 8000 kr? som en barnfamilj slänger? Jaa , en krona för folk i tex afrika, kan ju få ganska mycket för fem kronor! Men gud vad mycket. :S det är ju mer än vad en Afrikan skulle få på typ 3 år.

    2009-01-13 | 19:45:24
    Bloggadress: http://absolutelle.blogg.se/
  • Caroline säger:

    Bra fråga, vad det är med katter och pappersåsar!

    2009-01-17 | 17:42:34
    Bloggadress: http://automattanten.blogspot.com

Kommentera inlägget här: