Börjes barnbarn

föralltid

Nyårsafton

Nyårsafton firades hemma hos Angelique och Andreas. Ett litet men stabilt (järn!) gäng. Fattades dock en, så järngänget var inte komplett. Kanske därför alla inte var på topp? Vem vet. Hursom, så var det ett ganska soft nyårsfirande. Började lugnt och fint. Fortsatte med poserande samt disco och vi dansade till en och annan gammal goding(?) Det där med goding ska tas med en nypa salt.

När tolvslaget närmade sig dock vi med skumpan och raketerna ut. Älsklingen och Andreas stod för färgkombinationerna. Lite mesiga, men de fontänerna som hölls sig på backen var riktigt fina. Skumpan, som förövrigt var fejk, hette Asti Cinzano. Den drack vi även förra nyårsafton men i år var den betydligt godare. Riktigt god faktiskt. Varför vet jag inte. Anar att det kan ha med att jag grundade så fint med några spritzer.

Skålade och pussades på tolvslaget. Pojkarna lekt av sig lite med några raketer först, innan vi gick in igen. Kopplade igång singstar och det var den absolut sämsta omgången för min del. Jag skyller på hockeytaklingen jag fick ner i soffan, vilket resulterade i ett slag i bakhuvudet. Inledde året med att prata och chilla med de bästa. En mycket bra start på året.


Jag och älsklingen

(Fler bilder kommer dyka upp på bilddagboken så småningom: lillblixten)

Kommentarer

  • CARRO säger:

    Det handlar nog mest om slumpen och att slå rätt..

    Haha har inte börjat med någtt än, tror jag fixar det imorgon istället :P

    2009-01-05 | 16:47:09
    Bloggadress: http://carolinewahlsten.blogg.se/
  • CARRO säger:

    Känner faktiskt, tråkigt nog att jag inte har det. En försenad rapportskrivning som ska vara klar den 12e, nästa måndag. Känns inte alls bra så det är nog rätt svettigt här med..!

    2009-01-05 | 19:14:52
    Bloggadress: http://carolinewahlsten.blogg.se/
  • Annica säger:

    Hej! Kul att du hittade över till min blogg. Det finns nu en liten bättre förklaring till böckerna jag skrev om. Vill dock inte avslöja för mycket om dom. =o)

    2009-01-05 | 23:03:50
    Bloggadress: http://www.mittego.se
  • MissMagicGirl säger:

    Hoppas du får ett underbart 2009!

    2009-01-06 | 11:30:01
    Bloggadress: http://missmagicgirl.blogspot.com

Kommentera inlägget här: