Börjes barnbarn

föralltid

TENTA oskuld

Tentan är härmed avklarad. Sen om jag har klarat den är en helt annan sak. Men man får ju skämmas lite. Helt sanslöst. Sådan ångest. Kan ni gissa vem som lyckas försova sig under självaste tentadagen?? Jo, det är sant. Jag. Nog för att jag gärna ligger och drar mig ganska länge på morgonen och om jag lyckas somna om, så brukar min hjärna och kropp vakna till i lagom tid för att hinna dit jag ska. Konstigt nog? Men så är det. Idag var dessvärre ett undantag. Troligtvis lyckades jag slå av larmet istället för att snooza, och sen somnade och sov som Törnrosa.

Vaknade med 15 minuter kvar tills tentastart! Galet. Panik. Ångest. Försöker få tag på mina kurskamrater, men icke. Ringer hem ifall bröderna kan skjutsa, men icke. Mamma ringer moster och jag till LC för att kolla om det är möjligt att få komma lite sent på en tentadag (hur ska jag kunna veta? första tentan ju!) Det var lugnt (eh?! ja) Mamma ringer upp och talar om att moster kan skjutsa. Bra! Så jag kommer 10 min sent och får sitta i ett annat rum.

Under själva tentan kändes det helt okej. Jag hade någorlunda vettiga svar på de flesta frågor tyckte jag själv, men sen var det en och annan som svaren blev hej-jag-är-dum-i-huvudet svar på. När jag var klar satt vi och pratade om vad vi hade svarat och sådär. Kursen är alltså slut, om man nu får godkänt på kursen. Det enda som finns kvar att göra nu är att hålla tummarna.

Kommentarer

  • thisney säger:

    Okeej, vad spännande.Var det längesen lr?

    2009-01-16 | 13:22:34
    Bloggadress: http://thisney.se/
  • Eva säger:

    Tråkigt att du fick en sådan start på dagen, men då fick du ju något annat än nervositeten att tänka på i alla fall. Det gick säkert bra, man brukar känna på sig om det varit katastrof eller inte. Men att hålla tummarna skadar aldrig...

    2009-01-16 | 13:36:46
    Bloggadress: http://glimran.blogspot.com
  • SysterLilliLilli säger:

    Oj, vilken start på första tentan... Men vad jag kan utläsa av ditt inlägg gick den nog bra ändå. Kanske var det lite bra att du försov dig, det sparkade säkert igång adrenalinet ordentligt. :)

    2009-01-17 | 07:13:44
    Bloggadress: http://systerlilli.blogspot.com

Kommentera inlägget här: