Börjes barnbarn

föralltid

Redhead

Oj. Det här var en väldigt uppdaterade blogg, med massvis med (fina) bilder. (IRONI).

Den största skillnaden från senaste inlägget är väl att jag har rött hår. Min kära vän photoshopade mig rödhårig och jag tyckte det såg nice ut, så det slutade med att jag köpte en mörkröd färg. Det blev mer klar rött i botten pga utväxten, men det får fan va´. (Bilden är den photoshopade varianten med snygga mig på. Den bjuder jag på som komplement till min annars alldeles för bildfattiga blogg)

Jag och älsklingen har åkt på en tur med mazda. Men det var ett tag sen nu. Har dock inte skrivt något om det. Vi tog sikte på Hargebaden och sen blev det även stopp i Motala och Vadsten. Vid det senare stället spanade vi in kloster lite grann innan det bar iväg hemåt igen. Kan väl nämna att det kom en del regn, lite åska också. När vi var runt milen hemifrån slog det ner i skogen bredvid oss på vägen så det började ringa i öronen på oss. Lite läskigt.

Annars händer det inte så mycket här. Jag sover, slappar och läser faktiskt lite grann. Bra gjort av mig. Vill egentligen läsa mer än vad jag gör, men det är sällan jag kommer igång. Har fått låna två av mina kära vän. Ena är om kosten. Den som jag dessvärre kommit ifrån och slarvat alldeles för mycket mer. En fantastisk bloggvän gav mig dock inspiration, och jag funderar på att vara mer ärlig i bloggen om min kost och träning. För min egen skull givetvis. Vi får se.

Nu ska vi nog käka här och sen försöka få städat lite mer. Haha. Nu blev inlägget sådär mega långt igen eftersom man inte skrivit på ett tag. *Suck* Att jag aldrig lär mig att uppdatera oftare, så det blir kortare inlägg(?)

Kommentarer

  • Annika säger:

    Du är jättefin i håret! Nu vet jag inte riktigt hur du sett ut innan men detta var iallafall jättefint!

    Du, jag är nog värre i mina megalånga inlägg, hahaha, men jag struntar i det, det är frivilligt att läsa. Och bloggen är min dagbok, därför blir det långt ibland.

    2009-07-29 | 08:36:11
    Bloggadress: http://ankanb.blogg.se/
  • F e l i c i a säger:

    Rött passade bra :)

    2009-07-30 | 18:54:01
    Bloggadress: http://feliciz.blogg.se/

Kommentera inlägget här: