Börjes barnbarn

föralltid

Love at first sight

Jag är så övertaggad så det är helt sjukt. Älsklingen bestämde sig igår för att han skulle städa idag. Då hade vi ett eventuellt besök inbokat någon gång under helgen. Jag var ganska likgiltig, kan man nog säga, när det kom till städningen. Slappa, är det enda jag har i huvudet just nu efter tentan igår.

Älsklingen kom igång med städningen, och jag tror det var nånting som han sa, som fick mitt hjärnkontor att snurra igång. Sen sa det bara pang bom tjoff och vi grejade runt i lägenheten som bara den. Älsklingen putsade fönstren så fina så ujujuj. De nya gardinerna är uppe. Vi bytte även gardiner i matrummet. Småprylar plockades undan. Det dammades och sopades.

Vi hämtade även blommorna som vi fick av älsklingens fader och dessa placerades ut i lägenheten. Det blev riktigt mysigt och hemtrevligt. Flyttade även på soffan så vi fick ditt den "nya" byrån som vi köpte på pingstkyrkans secondhand. Den var som skap´t för att stå där vi hade tänkt.

Sen, mina vänner. Sen hittade jag en säng. It was love at first sight. Den ska baske mig bli min. När jag såg den så föll allting på plats. Jag såg framför mig hur perfekt det skulle bli i lägenheten då. Jag måste bara ha den. Jag har aldrig haft ett sånt här ha-begär nånsin.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: