Börjes barnbarn

föralltid

Update

Tänkte passa på att få ner lite rader mellan pluggandet. Sitter nere på LC på min långrast nu och försöker plugga ikapp. Det har ju inte gått sådär superbra direkt. Men i fredags tittade jag faktiskt klart på föreläsningarna och skrev en hel del på ena uppgiften. Sitter med den nu också. Min tanke var att bli klar idag. Kanske kanske. Om jag jobbar på ordentligt hemma också. Sen är det en uppgift kvar. När jag är klar med den så är jag ikapp =D Tjooho. Dock är det VFU uppgift, vetenskapligt arbete och lite till som vi inte fått reda på än som ligger framför mig.

Helgen har både gått fort och långsamt. Har hunnit med hur mycket som helst känns det som. I lördags hade jag avslutning med Funky Kidz. Helt insane att det redan gått en termin. Föräldrarna fick komma in, och föräldrar är ju läskiga typer =P Lite nervöst sådär, men det gick bra och var superkul. Sen var det lilla tävlingen Utmanaren med mina små simmare. Superkul. Och igår började jag i badhuset. Hade först min X-grupp. Dock kom det inga simmare. Sen hade jag mina små. Och sen blev det vattenbaletts träning. Egentligen skulle vi öva dansen, men det blev ingenting.

Nu är det en ny vecka och VFU/praktik. Fick hålla i en liten grej idag och det gick riktigt bra. Duktiga var de också. Ska kanske göra samma sak lite senare, fast då lite svårare. Får se. Nu måste jag dock speeda på lite grann. Måste spara ner uppgiften, hinna upp till skolan och äta, för sen är det fritids som gäller. Hejsvejs.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: