Börjes barnbarn

föralltid

Omotiverad

Kategori: Dagbok

Omotiverad, omotiverad, omotiverad, omotiverad, omotiverad, omotiverad.........

Hjälp mig. Jag har absolut noll lust och knappt några idéer till vad jag ska skriva om på arbetet. Några idéer har ploppat upp, men mer än så har det inte blivit. Jag kommer verkligen inte igång. Känns skit.

superdupertrevligkulmys helg

Kategori: Dagbok

Fredagen fortsatte med fest på kvällen. Fest för Nettan som fyllt år. Mycket trevligt att träffa Tezz. Supermys att ligga i sängen med de två gosiga brudarna.

Lördag hade jag Funky Kidz. Det var superduper kul i vanlig ordning. Lekt med trollstaven med barnen och de var med på noterna och förvandlades till hundar m.m. Jag var även reserv på medleysim skolan. Superkul det också. Körde på lite fantasi pedagogik där också och de var också med på noterna. Så roligt!

På kvällen blev det lite fest igen. Only girls. Blev lite avhopp tråkigt nog. Men jag, Nettan, Alexandra och Nara drog till Wickans nyöppning och hade en superduper trevlig kväll! Helt jävla underbart trevligt. Toppen att Nara följde med. Vilken härlig tjej!

Efter två dagars partaj blev det segt att komma upp idag. Men behövde kom upp och iväg till badet. Inga simmare i x-gruppen idag heller, men däremot stod jag och pratade med en av mina simmare som jobbade i cafeterian. Trevligt och lite små mysigt sådär. Sen hade jag mina små simmare i e-gruppen. Där hade jag så nära full trupp. Saknades bara en. Så det var superduper kul med många simmare. Mycket bra pass!

Direkt efter badet åkte jag med mor, far och bror till Ica Maxi i K-hamn. Köpte en jacka =D Happy. Jag är inte direkt stormförtjust i jackor. Den var helt perfekt. Inget foder med lite större så jag kan ha tjocka tröjor under istället. Love it. 199 spänn. Fynd.

Hej motivation

Kategori: Dagbok

Kul att du ville komma på en liten visit. Innan, under och efter föreläsningen idag så började det trilla in lite motivation, men framförallt idé om vad jag ska skriva på mitt arbete. Vågar inte skriva när det ska lämnas in för det känns som det är alldeles för snart. Uppgiften kom upp jätte tidigt, men likt förbannad så dröjer det bra länge innan man kommer igång. Eller kommer igång? Jag släpade hem en bunt böcker från biblioteket. Alltid nått.

Titt vilken söt!

Tittat på föreläsning

Kategori: Dagbok

Sådär. Nu har jag äntligen kollat på föreläsningen från i fredags. Jag jobbade istället och skulle titta på den i efterhand men det har inte blivit av, förrän nu. Finally. Haha. Studierna har inte direkt funnits i huvudet de senaste dagarna. Och faktiskt så tror jag att jag har kommit på ett ämne att skriva om på arbetet. Det kan nog bli bra.

Imorgon blir det föreläsning fast på plats i studion på LC.  Vår gravida kurskamrat som har hoppat av kommer in på besök så det blir att käka kinamat (förmodligen) med gänget samlat. Det ska bli kul. Sovmorgon dessutom Haha. Bussen går inte förrän 7.45 jämfört med 6.20 som jag har åkt när jag har jobbat.



Fest imorgon också! Hos min lovely <3

På spaning

Kategori: Dagbok

Bloggen hinns inte riktigt med när jag jobbar. Är ganska slut när jag kommer hem. Lägger energin på att laga mat, äta mat, ta det lugnt en stund och sen blir det sängen direkt. Hinns inte med så mycket mer. Idag gick jag ner till badhuset direkt när jag kom hem till stan med bussen. Det blev klart att jag ska jobba imorgon och på torsdag. Fredag blir det telebild. Sovmorgon! Haha. Så såg jag inte på telebilden för ett tag sen.

Tog med mig Bridget Jones på bussen idag och läste lite både på och i väntan på buss. Läste ut den och nu ska jag lägga mig med tvåan. På spaning med Bridget Jones. Om jag orkar. Kanske slocknar direkt istället.

Mer jobb

Kategori: Dagbok

Min morgondag var imorse osäker. Det var sagt att jag eventuellt skulle jobba. Men det blev sen bestämt att jag ska jobba. Jag var också välkommen resten av veckan. Fredag måste jag dock på telebilden och de övriga dagarna måste jag kolla upp med manpower först. Nu blir det dock sängen. Det blir långa dagar med jobb och framförallt med bussresan till och från jobbet.

Vakna med the voice

Kategori: Dagbok

Jag vaknade ganska tidigt imorse, även om det var lite senare i säng i vanligt. Jag satte mig vid datorn och kollade runt lite på bloggar. Klickade mig in på Katrin Z´s blogg och började kolla på klippen från Vakna med the voice. Håller med henne i det första hon säger om Kändisdjungeln. Vart är kändisarna? Jag tittade på första programmet när kändisarna presenterades, och jag undrade vilka alla var. Kände knappt igen någon. Kändisar? Eh? Vart?



Efter att ha tittat på några klipp så kröp jag ner i sängen hos min älskling och värmde mig. Hade gärna stannat kvar där hela dagen. Men iväg till badhuset blev det och nu har jag ganska nyss kommit hem därifrån. Snart är det Top Model och sen vet jag inte riktigt. Eventuellt Kändisdjungeln eller så får det blir något annat. Tidigt i säng måste jag i vilket fall som helst eftersom jag fick jobb imorgon också =D

Skit också

Kategori: Dagbok

När man väl vill plugga så ska man inte kunna göra det eftersom den inspelade föreläsningen inte fungerar! *suck*

Dirty Dancing

Kategori: Dagbok

Jobbat idag igen. Idag fick jag knappa lite på dator också, så det var kul att få lite mer att göra. Samma trevlige busschaufför som skjutsade dit. Lite trött och sliten när jag kommit hem. Ont på diverse ställen. Men både igår och idag har jag sett till att gå en promenad istället för att dimpa ner i soffan direkt och blir sittandes där. Då hade jag nog blivit mer stelare. Nu vankas det käk. Funderar på om jag ska se Dirty Dancing (r.i.p) nu på 1:an eller om det blir nått annat...

Jobbat!

Kategori: Dagbok

Jag fick ett mycket trevligt samtal igår precis när jag skulle iväg och handla mat. Det var min chef(?) från Manpower som undrade hur min torsdag och fredag såg ut. Han hade jobb åt mig  Gissa om jag blev glad?? Det var faktiskt inte många dagar sen som jag deppade lite över att det inte hade blivit några strödagar på stället jag var på i somras. Men nu blev det på ett annat ställe - Anovo Nordic - i Kristinehamn. När älsklingen slutat jobbet igår så åkte vi in och kollade lite vart företaget låg så jag skulle hitta idag.

Imorse åkte jag först med vanliga bussen in, men skulle jag åka med en "anropsstyrd" buss. När jag kom till busstationen blir jag uppmött av en trevlig gubbe. Egen liten buss. Egen trevlig chaufför. I feel special. Haha.



Det har gått kalasbra. Grymt kul att komma ut på ett annat företag. Se lite nytt och träffa nya människor. Något nytt i vardagens. Det var precis vad jag behövde just nu. Aningens ont i kroppen har jag dock. Står upp hela dagen förutom tre raster som tillsammans är på en timme. Det bli lite ovant för min stackars kropp som annars är van vid att sitta/ligga i soffan/sängen/vid datorn och plugga. Blir jobb imorgon också.

Promenad idag också?

Kategori: Dagbok

Hittills har jag ätit frukost och sen pluggat med Stolthet och fördom på tvn i bakgrunden. Behövde en paus i läsandet. Boken pendlar mellan bra och seg. Det kommer några vettiga meningar här och där, men ibland känns det som att författaren repeterat samma sak flera gånger om. Omformulerat då förstås. Överväger en promenad idag, men en lite kortare sådan. Ska kanske fixa lite i lägenheten, och så ska jag fixa ihop nått käk också.

Badet

Kategori: Dagbok

Efter den härliga promenaden som blev på 70 min stretchade jag lite utifrån en bok som jag köpt om stretching. La mig sen i badkaret en stund. Duschade och la mig sen och läste lite till i Bridget Jones som jag påbörjade igår kväll. Sen blev det bussen ner till badet där det var hemmatävling följt av tränarmöte. Har nu tittat på Hell´s Kitchen och ska bege mig till sängen och ta några sidor till i boken innan jag ska sova.

Promenad

Kategori: Dagbok



         

Vilken ordning..

Kategori: Dagbok

Godmorgon. What to do? På schemat står det: frukost, promenad och plugga. Men vilken ordning ska jag ta allt i? Igår kväll började jag läsa Bridget Jones, så den är jag lite sugen på att fortsätta med också. Den fina blåa himlen lockar ute.

Vilken dag/Roast

Kategori: Dagbok

Vilken dag det här blev *pustar ut* Precis när jag skulle iväg och handla mat får jag ett samtal och allt stannar upp. Det sänker mig totalt. Jag ville bara vara snäll och hjälpsam. Men det är inte så bara när det gäller vissa speciella människor. Jag trodde jag hade gjort saken värre, men jag fick hjälp den här gången också. Tack.

Kom ut på en 45 min promenad. Skönt. Ska nog spela lite på king.com och senare blir det Roast på Berns med en brieost.

Seg bok

Kategori: Dagbok

Ligger och läser kurslitteratur i sängen. Sparade den minsta boken till sist. Den är dock segläst. Iaf början av boken. Det började lätta upp lite, men behövde en paus nu. Ska se om de inspelade föreläsningarna vill fungera. Det funkade inte när jag var inne och kollade för en stund sen. Ska försöka komma ut på en promenix sen.

Gudinna

Kategori: Dagbok

Igår kväll fick jag spendera tid med min Gudinna <3


bilden är från när jag fyllde 22

Huvudet med mig

Kategori: Dagbok

Idag vad det Funky Kidz igen, och oj som jag hade längtat. I onsdags ringde jag till alla föräldrar om att vi flyttat tiden. Det är ju en Body Pump klass precis innan. Idag hade jag huvudet med mig från början till slut. Under veckan som gått har jag funderat lite på upplägg och det funkade bra. Längtar till nästa vecka igen =)

I veckan som har gått har det inte hänt så mycket direkt. Har mestadels läst. Både kurslitteratur och böckerna som jag fyndade på loppis. Plöjde genom Pojken som kallades Det ganska snabbt och för nån kväll sen så började jag med tvåan, Pojken som inte fanns. Jag började läsa vid 22-23 tiden och kring 4 la jag ner boken, utläst

Fyndat på KappAhl

Kategori: Dagbok

Telebild nr 2 och idag var det betydligt roligare och intressantare. Efter föreläsningen gjorde vi gruppuppgiften lite snabbt och jag knallade upp till stan. 30 min tills nästa buss så jag tänkte titta lite efter en korthållare. Tänkte även svepa igenom Kappahl också eftersom de har absolut bäst underkläder i den här lilla staden. 99 kr alla bh. Tack och bock. Gissa vem som blev kvar där en stund? Hittade några som jag fastnade för och började prova. Och jag prova. Bytte storlek. Och prova. Bytte storlek. Och prova. Tillslut kom jag ut ur affären 3 bh:ar och 3 trosor rikare. Very good. Kikade lite snabbt efter korthållare utan något vidare resultat och gick sen till bussen.

Kom hem och åt mat. Då ringde mamma, och jag gick till affären och handlade åt henne. Blev kvar uppe i huset och åkte med pappa hem sen senare. Ska slänga ihop en korvgryta och sen blir det framför tvn ikväll.


Första Funky...

Kategori: Dagbok

...är du avklarad. Lite nervöst självklart, men faktiskt inte så mycket över danserna. De kände jag att jag hade övat in bra. Utan det var rutiner runtomkring snarare. Men det gick bra. I början gick det riktigt bra, men på slutet tappade jag kontrollen och kände mig lite virrig. Min assistent tyckte dock att det hade gått bra och att det inte märktes. Bra det. Längtar till nästa gång <3




Gårdagen bjöd på första telebilden för den här terminen. Inleder ordentligt med nedlagt internet på lärcentrum, så jag kunde inte komma åt de papper som jag hade planerat att skriva ut. Dessutom så blev vi inte uppkopplade till föreläsningen i den vanliga studion. Great. Däremot fungerade det i den andra. Dock var det en riktigt seg föreläsning. Efter förläsningen gick jag upp till Colluseum och övade på danserna i salen och bekantade mig med stereon. På kvällen hyrde vi film, En shopaholics bekännelser, och myste i soffan.

Good day

Kategori: Dagbok

Boken är utläst. Well done. Det blev en hel del repetition i slutet på boken tyckte jag. De kom inte med något nytt. Bara formulerade om det de redan hade sagt och kastade in lite andra ord mellan det mest väsentliga. Jaja. Ska läsa mina anteckningar imorgon tänkte jag och försöka få en helhet, summera, sammanfatta...

Jag har pluggat på eftermiddagen och kvällen idag framför tvn. Slötittat lite på diverse program som visats. Lite mer fokus på So you think you can dance självklart. Det var ju final. På förmiddagen innan plugget gick jag hem till huset och bakade en äppelpaj och satt sen och pratade med mamma. Mysigt <3

Mer plugg

Kategori: Dagbok

Läste så gott som halva boken igår. Bra jobb! Var uppe ganska tidigt imorse eftersom jag skulle träffa bossen på Colluseum. Hon skulle visa mig lite grejer och så skulle vi leta grejer till Funky. Nu ska jag fortsätta läsa.

Längta!