Börjes barnbarn

föralltid

Nästan som julafton

Kategori: Dagbok

Tog en promenad imorse. En ny väg igen. Härligt med skog, men hamnade på en trist raksträcka sen. Den unviker vi hädanefter. Lite litteratur har jag allt läst idag. Betoning på lite, men bättre än inget alls. Sen fick jag två sms på raken om att mina två paket har kommit. Kändes definitivt som julafton. Först fick jag besked om mina kläder från Ellos och sen om min sista böcker till skolan. Helt suveränt bra. Jag beställde ju böckerna lite sent tyckte jag. Några böcker var jag orolig över när de skulle levereras eftersom jag inte hittat något om leveranstiden, men de fick jag dyngsnabbt. Och nu har jag även fått sista lasset. Yeej. Massvis att läsa.

Jag vill röra på mig. Kan fan inte stitta stilla. Vilket på sätt och vis är bra förstås. Funderade på en promenad först, men jag kanske ska ta och öva lite dans? Det vore ju bra. På lördag är det ju dags igen =D Då är det ju bra om jag kan mina danser, så ja.... Det får bli dans. Sen ska jag bänka mig framför tvn och se Fångarna på fortet, Timeout och So you think you can dance.

Dansat

Kategori: Dagbok

Jag var helt klart mer motiverad till att röra på mig idag. Drog iväg till Colluseum Club som hade öppethus. Det blev både afro och cc dance (core cardio dance). Underbart!

Efteråt tog jag en promenad hem. Det tog ca 50 min. Och då gick jag nog inte riktigt raka vägen. Jag vet inte riktigt hur den vägen går än =P


Lyckades faktiskt läsa min rapport också som jag ska fixa diskussionsdel till. Alltid nått. Ska försöka göra mer imorgon.

Höst

Kategori: Dagbok

Älskade höst <3 Nu börjar det bli så härligt, perfekt väder och vardagen börjar lunka på. Great.

En härlig utekväll hade jag i fredags med ett glatt gäng. Fick se och höra bästa Rydell & Quick, samtidigt som jag blev mos framme i staketet. Lördagen var det tv-kväll som jag redan skrivit om och söndagen blev slapp. Lite badhus också förstås. Hata skrivaren! Jag skulle skriva ut lappar till simmarna, men till att börja med var internet supersegt så jag knappt kom åt mailen. När jag väl fått upp dokumentet så gick det inte att skriva ut. Not great.

Måndag idag. Glädjande besked på våg och måttband. Det känns helt tipptopp. Jag blev motiverad till att gå en promenad i mitt nya kvarter. Måste bekanta mig med området och hitta de bästa promenadsträckorna. Kom precis hem. Nu ska jag försöka hitta motivation till att göra sånt där nödvändigt-viktigt.

Måndag innebär också första dagen på den här terminen. Inläsninsvecka den här veckan, så jag har en del som ska plöjas igenom. Tjohoo?

Tv-kväll

Kategori: Dagbok

Började redan strax före 18 med En värsting till syster 2. Funny. Därefter var det första programmet av tv4´s nya Dansfeber. Helt okej. Sen kollade jag på början av Bröllopsfotografen tills 28 dagar började. Sandra Bullock som spelar alkoholist som hamnar på behandlingshem. Direkt efter det blev det Girl, Interupted/Stulna år som handlar om tjejer på mentalsjukhus. Strax börjar A life interupted. En tjej som blivit våldtagen och hennes forsatta liv därifrån. Gosch. Orkar jag?

Nää tror inte det. Tänkte nog rädda lite isbjörnar på King.com en liten stund innan jag beger mig till sängen. Karln kanske kommer hem snart så jag får somna bredvid honom. Det vore nått.

Shoppat

Kategori: Dagbok

Shoppat lite på Ellos =D

Ellos är bra grejer. Och farliga grejer. Man kan hitta mycket man vill ha där. Inte så svårt att se vilka färger jag trivs bäst med på kläder? Fast jag chockade mig själv och beställde även ett rosa linne.



Tillsyn och överlåtelse

Kategori: Dagbok

Missade bussen med typ 5 sekunder. Det gjorde inte så mycket för jag fick för mig att ta en promenix bort till LC. Skönt att promenera i, runt och från vårt nya bostadsområde. Så man lär sig att hitta liksom. Lite frisk luft och motion på det också. Very nice.

Leta kurslitteratur är ju.. inte så roligt, nej. Hittade två böcker på biblan som jag kunde låna. Resten fick jag beställa varav två fick jag leta hejvilt efter. De gick att finna, men det var inte bara att klicka lite på Lycknis eller Adlibris denna gång. Icke sa nicke. Beställda är dom iaf och jag får be till högre makter att jag får böckerna ganska snart.

Tillsynen och överlåtelsen av lägenheten är avklarad. Mycket skönt. Var lite pirrig och nervös, men mamma var ju med så det gick allt bra. Men vi hade ju missat att plocka undan diskmaskinen. Great. Nu ska vi boka en tid med HSB för att skriva på lite mer papper som det absolut sista - överlämna da keys. Uj uj uj.

Byta fokus

Kategori: Dagbok

Dags att fokusera på vardagen igen. Släppa flytten. Jag vill så gärna plocka och greja för att få ordning, men det får jag lägga av med nu ett tag. Kanske plocka lite. Fokus måste bytas iaf.

Tänkte ta mig till LC och skriva ut alla papper till skolan. Ska checka av litteraturlistan och se vad som finns på biblan att låna. Är lite sent ute med att beställa böckerna nu. Iaf de jag ska ha till inläsningsveckan som är redan nästa vecka.

Det har gått fort framåt nu.

Flyttat!

Kategori: Dagbok

Sådär då =P Då har vi flyttat till hus. Det känns helt underbart bra. Så skönt med tanke på hur jag kände i början. Raka motsatsen var det då ungefär. Men nu känns det klockrent. Vi flyttade hela skiten i torsdags (bortsett från typ lite blommor, lampor och tavlor), men vi - älskling, jag och Smulan - flyttade i torsdags och sov första natten här i huset.

Sen har det ju fortsatt vara totalt kaos. Flyttkaos. Allt övrigt kaos med badhus, Funky och skolan m.m har ju ordnat upp sig. Det känns som att jag har hunnit med hur mycket som helst de här dagarna. Packat ner, packat upp, ställt i ordning osv. Men det är långt ifrån klart *torka svetten ur pannan lite granna*

Under helgen firade vi med lite mat, vin och CSI. Bra grejer. Någon dag (tappar ju totalt bort dagarna när allt går i ett så här) gick vi ut på en liten promenad. Den var tänkt som en liten promenad iaf, men den blev visst på två timmar. Vi gick bort till Fisksjön och gick lite vid promenadslingorna där och klättrade upp i fågeltornet. Skönt med lite omväxling i flyttkaoset.

Snart är det tillsyn, överlåtelse och kontraktskrivning för lägenheten också.
Feels good.


Flyttkaos i köket och Smulan ute på äventyr i hallen.


Som sagt - flyttkaos! Här är vårt kontor/datarum.


Smulan test-ligger alla golv och sniffar runt på allt. Jag tror hon har godkänt huset. Hon ger ett stort plus i kanten för att hon har fått gå ut i koppel och ätit gräs!


Sängen är iaf bästa platsen!


Mumsiga kantareller hittade jag på långpromenaden.


Sovrummet. Första rummet som är så gott som "klart". Ska bara ut med en byrå, och in med en annan.

Boda Borg

Kategori: Dagbok

Vi körde bort mycket av det vi packade ner igår. Fick dessutom lite hjälp av pappa och lillebror, som fick spana in vårt hus =D Idag har älsklingen samlat ihop två polare och kört iväg en hel del möbler, så nu ekar det definitivt tomt. När jag kom hem nu ikväll så fanns det ingen soffa kvar att slänga sig i framför tvn. Lite snopet sådär =)

Min dag har inte gått till packning och flyttning, utan strax före 13 hämtade Anneli mig. Vi åkte och hämtade Emelie och sen mot vårt mål - Boda Borg. Det var min present till brudarna. En dag på Boda Borg och lite käk på det. Det var superkul. Jag var kanske 12-13 år sist jag var där, skulle jag tippa på. Så det var lite förändringar, men lika kul. Men rejäla blåmärken på knäna!


(Luciadoppet 2005)

Jag tror det blev 13 stämplar. Efter att ha svettas i bortåt 4 timmar på Boda Borg åkte vi till salladsbaren och käkade lite mat. Det smakade grymt bra. Sen fick de åka och dumpa mig på terminens första styrelsemöte. Finns lite jobb för mig att göra där som det är dags att ta tag i. Utbildingsansvarig och ansvarig för medlemsregistret. Det är jag det =)

Nu är det SYTYCD, sen sängen (som tack och lov står kvar och inte är nedmonterad)

Kökhelvete

Kategori: Dagbok

Fas 2 pågår fortfarande. Det är mycket skit man har undanstoppat i garderober, skåp och lådor. Kläder vi använder är ju givetvis kvar. Nu har vi gett oss på köket. Kökhelvetet. Det har nog varit värst av allt att packa ner. Men det börjar eka tomt i lägenheten nu. Jag börjar längta bort till huset =D

Fas 2

Kategori: Dagbok

Nu kan man väl säga att vi har gått in i fas 2 i flytten till hus. Älskling och jag har tömt garderober, byråer och hyllor idag. Det var bara att dra på lite peppig musik på hög musik.

Men ja. Klara är vi ju inte. Jag drog till badhuset. Tränade gosiga simmarna 16-17 och kom nyss hem. Älskling på g häråt med släpkärran. Ska fylla den med de kartonger och säckar vi är klara med och köra bort till huset.

Sen är det lite grejer kvar som ska ner i kartonger och säckar. Det rör på sig =D

Dopp i sjön

Kategori: Dagbok

Lördag lördag lördag.. Jag sov ganska länge idag. Tyckte jag var värd det efter den intensiva dagen i sthlm igår. Älskling och jag käkade mumsig tacos på La Bella (tidigare Romana) innan vi åkte till dfs och hälsade på älsklings mamma. Hem igen och tog emot tjejen som tittade på lägenheten. Hon ville se den igen.

Därefter blev det ett dopp i sjön =D Wiie! Så gör man mig glad. Släng i mig i sjön och låt mig bada en stund så blir jag glad. Det var lite svalt, men uppfriskande (kallt skulle somliga andra tycka, haha) Åt middag/kvällsmat och sen chillade jag framför en film. Skönt skönt.

Den senaste tiden har jag tragiskt nog uppdaterat mig på facebook (att jag hamnade där tillslut iaf?!) Uppdaterat --> alltså läst vad andra har haft för sig de dagar jag inte kollat. Märkligt egentligen att man vet så mycket om en person som man knappt pratar med i verkliga livet, men som man konstigt nog är vän med på facebook.

Föresten, så var det fredag den 13:e igår. För den som missat det. Och har ni hört om killen som blev träffad av blixten fredag den 13:e klockan 13.13? Det är, jag vet inte vad. Hörde på nyheterna på radion. Galet?!

Dansabstinens

Kategori: Dagbok

Hemma...
...efter en grym dag med Bliss Day utbildning i sthlm. Man kan ju iaf säga att min dansabstinens är stillad. Åtminstone för ett tag =P Upp tidigt som fan, som jag nämnde i förra inlägget. Det gick jättebra med tåget. Inga förseningar (som folk säger att det ofta är?) Kom fram. Hittade rätt tunnelbana ganska smidigt. Mycket lättare när man är två.

Sen blev det dans dans dans, lite teori, och då lite mera dans. Lovely. Synd bara att jag inte är så bra att jag önskar att jag vore. Slutade typ en timme tidigare, så vi njöt länge av den mycket uppfriskande duschen. Tog oss mot tunnelbana och tåg.

På tåget pratade med en trevlig sthlm:are som skulle flytta till Karlstad. Jag misslyckades totalt med att hjälpa en icke svensktalande resenär. Sämsta ever. Min engelska bara försvann. "Karlstad?" "Ehh, nej det här är Degerfors" Pucko! Jaja. Han förstod iaf att det var fel hållplats.

När vi klev på tåget gjorde jag ju dessutom ett halvdant försök att förklara att han får visa biljetten när konduktören kommer (vad i helvete heter konduktör på engelska?? paus.. kollar upp på google översätt... alternativ 1.conductor eller alternativ 2.checktaker... bara så ni vet liksom)

Nu är jag helt jävla slutkörd. Så jag ska gå och lägga mig.

(Bliss Dance Academy reklamfilm)

Snabba ryck

Kategori: Dagbok

Det är snabba ryck nu. Redan igår fick jag sms om att en tjej var intresserad av lägenheten. Hon ringde imorse om att hon ville komma. Det var bara att ge sig upp och städa undan lite så det såg hyffsat ut. Hon kom och tittade lite snabbt. Sen blev det mat och badhus direkt efter det. Blev massa lek och lite torrsim =P Hem och plugga på Funky danserna lite grann. Bones klockan 8 på 8an (=helig tid). Nu blev det The longest yard (Benknäckargänget) på tv tills det blir sängdags. Upp tidigt som fan, för imorgon ska jag till sthlm på Bliss utbildningen. Utveckling av Funky Kidz. Kommer bli nice. Tåget går 6.22 från Örebro och kommer hem runt 22. Woohoo =D

Fas 1

Kategori: Dagbok

Inte för att jag vet inte om det finns någon fas 2. Men det lät bra =P Haha.

Uppe strax efter tuppen imorse. Hade ju bokat tvättiden idag istället eftersom vi inte skulle hinna igår. Så älskling gick upp och tvättade och sen körde vi igång med fas 1 - tömma förråden. På 3,5 timme tömde vi vinds- och källarförrådet. Bra jobbat av oss tycker jag. Så nu är det klart. "Bara" grejerna i själva lägenheten kvar. Vi käkade på Mr James och kom nyss hem därifrån. Ska införskaffa flyttlådor, så vi kan packa ner krimskrams och kör bort så småningom. Det skulle väl vara fas 2 kanske? =P

Nu blir det en liten paus. Samla tankarna lite. I eftermiddag ska jag ringa mina Funky Kidz. Ska försöka hinna med de simmare jag inte fick tag på igår också. Bokade tåg gjorde jag ju mellan bärande av kartonger. Effektiv värre =P

Grattis grattis ska jag säga också till min systers sambo, a.k.a Mosquito, som fyller idag. Syster-yster får också ett grattis, fast på namnsdagen.

 

Lever

Kategori: Dagbok

Jo, man känner ju att man lever när det går i det här tempot. Och ändå är det inte experssfart. Igår var jag barnvakt på tidiga em. Direkt iväg på möte om Funky. Hem och äta fort som fan. Och sen blev det till huset för att gå husesyn. Åkte hem till m&p för att checka tid och plats för morgondagen (idag alltså). Tanka bilen också. När vi ändå var i farten så drog vi ut till "farbror Sven" så Simon fick se stället också. Sen när vi kom hem hade vi tänkt oss en film, men vi var så uppe i varv så vi fortsatte vara effektiva och fixade både det ena och det andra.

Idag försökte vi komma upp med tuppen för att tvätta. Jag hade bokat tvättiden, men det var Simon som behövde tvätta. En annan har ju fått rutin på tvättning, så jag har fan ingen tvätt att tvätta =P Men vi kom inte upp, och vi insåg att vi inte skulle hinna. Simon skulle ju iväg och byta däck på släpet/kärran. Jag hade tänkt följa med så jag kunde stanna i badet och ringa några simmare om den nya tiden. Men det var lite väl tidigt för att ringa till folk tycker jag. Så jag stannade hemma istället och anmälde mig till Bliss Day och kollade upp tåg osv. Utbildningen är ju redan nu på fredag. Snabba ryck. Hade det varit för lite mer än ett år sen hade jag varit så lilleskuttig att jag antingen inte anmält mig alls, eller så hade jag inte kunnat fokusera nu. Framsteg måste jag säga.

Punka på däcket var det tydligen också. Vilket flyt man kan ha? Så Simon skulle dra ner i garaget och se om han hittar något däck som passar. Anyway. När han är klar med det ska vi upp till m&p vid 12 och åka med mamma och bonusbröder till Karlstad. De ska i ärenden. Jag och Simon tar en sväng i Karlstad centrum. Inte ofta man går där. Det ska bli kul att göra lite annat. Efter Karlstad drar Simon iväg en sväng och jag tänkte dumpa mig själv i badet och ringa de där samtalen då istället. Större chans att folk är hemma på em.

Yes. Så ser tisdagen ut.

Ordning och reda

Kategori: Dagbok

Ja kanske inte helt. Men...

Igår kom älsklingen hem, så jag fick krama honom. Pussa honom. Sova bredvid honom. Kärlek.

Idag hade jag uppstart med båda mina grupper och i den äldre kom vi fram till ett mycket bra beslut om att starta upp i samband med skolstarten. I den yngre fick jag, ganska precis, 15 skäl till att tänka positivt och se ljust på hösten. 15 stycken glada underbara simmare som tvingade mig att vara med och leka "kedjan" så svetten rann. I love it.

Idag fick jag dessutom det bästa sms:et nånsin. Beskedet om att Funky blir av trots allt och att vi ska ha möte imorgon. Hallelujah!

Idag lämnade också mitt slutgiltiga besked om flytten. Den blir av. Jag tänker lämna min första, älskade lägenhet och flytta med min älskling till ett hus. Lite läskigt, men det kommer att gå bra. Tänk positivt! =)

KAOS

Kategori: Dagbok

Great.

Jag har blivit antagen till en kurs och fått välkomstbrev m.m från en annnan, och därmed två olika litteraurlistor.

Jag har fått olika besked om träningstider för mina simmare, och därmed gett ut fel tider till simmarna.

Det kanske inte blir något Funky, och har därmed heller inte fått ut någon koreografi att öva på.

Jag har inte varit duktig och gjort klart rapporten. Så det måste göras.

Mitt i uppstarten av allt kanske det blir ett byta av bostad.

Seriöst?

Det är typ förutbestämt/ödet att min höst ska bli kaos.

Tur att min älskling är hemma vilken minut som helst!

(Förövrigt är kaos är ett jävligt fult ord)

Hemmafru

Kategori: Dagbok

Nettz och jag nog en hemmafrukväll igår.
Barry White och Minttu Black.
Bäst <3


(från en fest okt.08)

Good girl

Kategori: Dagbok

Mmm, jag sorterade faktiskt hela pappershögen också. Så duktigt av mig. Jag betar av grej för grej här nu, så snart har jag inget bättre för mig så jag helt enkelt måste sätta mig med rapporten. Smart va?

Idag har jag varit barnvakt. Titta på film. Och så fick jag åka med pappa och hälsa på "farbror Sven". Det var riktigt trevligt. Nu är det Bones. Sen promenad.

Found it

Kategori: Dagbok

Måste klämma in ett glädjebesked mot gårdagens skitmail. När jag städade igår så hittade jag min älskade ögonfransböjare!! =D Wiiie! Jag har saknat den. Har knappt kunnat ta på mig mascara när jag inte haft böjaren. Psycho? Beroende? Höhö.

Sådär då. Då har jag skrivet ner det jag vet hittills om kommande kursen. Märkligt hur lärarna alltid lyckas skriva in olika tider och litteratur på olika ställen. Jaja. Undrar när LC öppnar? Skulle behöva skriva ut schemat och litteraturlistan mm. Och förövrigt.. jag lär mig aldrig de här viktiga datumen som man som student borde komma ihåg... sista anmälningsdatum, bekräfta anmälan, kursreg., söka csn, bekräfta csn och hej och hå.

Well well... vad ska jag göra nu? Rensa bland pappershögen. Det är märkligt hur det alltid kan ligga massa papper överallt. När jag samlar ihop de blir det världens hög. Ännu märkligare är att majoriteten oftast är skräp, men när man sparade skiten så trodde man att det var viktigt.

Hösten är här

Kategori: Dagbok

Jag fixade det på listan. Jag har också kirrat så att jag ska träffa mina simmare, båda grupperna, på söndag. Första gången efter sommarlovet. Nu drar det igång på allvar. Hösten är seriöst här.

Imorgon ska fokus ligga på studierna. Beställa böcker, kolla upp startdatum, kolla CSN osv. Och framförallt --> SKRIVA KLART RAPPORTEN!

Men nu börjar SYTYCD och det blir softisch, och sen sängen.

Heartbroken

Kategori: Dagbok

Vad fan blir det av hösten egentligen? Startade upp dagen med ett hårt jävla knytnävsslag i hjärtat till mail. Förstörde min dag. Jag hade tänkt städa undan lite tills Smulans matte kommer. Det behövdes städas iaf, så jag kunde lika gärna börja nu. Och det har jag gjort, men det gick lite segare i och med mailet. Smulans matte kommer om ca 1,5 h. Jag behöver fixa golven, duscha och äta på den tiden. Lycka till. Det går inte direkt snabbare när jag sitter och gör allt samtidigt. Håller på och planerar för mina simmare parallellt med städningen. Jag vet ju vad som är roligast. Måste börja planera skolan också. Inte långt kvar tills det är innedag på KAU. Vet inte ens vilket datum det är. Sån bra koll har jag.

Nehe.

Kanske ska börja i en ände.

En sak i taget.

1. Golven
2. Dusch
3. Mat
....

Vi börjar så.

Tjejkväll

Kategori: Dagbok

Sitter hemma och tittar på Bones. Har laddat upp med tröstgodis. Kommer vara utan sambo en helvecka! Well well. Jag överlever nog. Men idag har jag bunkrat upp rejält till Bones och ska slå på lite film sen och mysa med Smulan. Kan ju bli sista kvällen med Smulan??? Fick prata med henne matte idag som har kommit hem från Australien. Hon kommer förbi imorgon och ska prata om Smulan. Åhhhhh Smulisen! Usch. Vill inte tänka så. Nu tar vi och myser ikväll!

Putte 4, lördag

Kategori: Dagbok

Min bästa vän
som har hängt med mig alla dagar på Putte. Tack Nina som gjorde mig uppmärksam på fördelarna med axelbandsväskor som resulterade i att jag tillslut köpte en. Inte en pryl har jag behövt släpa på och heller inte behövt vara nervig över att tappa bort något. Kärlek till väskan. Så bäst att den är värd en egen bild och rubrik.



All in
Sista dagen. Första bandet vi skulle se började inte förrän 21. Det blev rejäl förfest och massa onödiga kort. Jag hann till och med måla naglarna.

 

Lips
Vi sjöng lite.

 

The Haunted
Spelade på Lilla IP. Hårt, men bra.



Lillasyster
BÄST! Meningen var att delar av bandet skulle spela akustiskt inne på rockbaren, men n.e.r.d ställde in, så Lillasyster drog ihop hela gänget och spelade på n.e.r.d´s tid på stora scen istället. De rockade skiten ur alla. Trots ryggskadad sångare, så gav de allt! Det stavas - r e s p e k t

Första året hade jag en hel skog i vägen, och bara hörde. Andra året satt vi dalen med ett träd i vägen. Tredje året står jag längst fram och både hör och ser Lillasyster tillsammans med storasyster <3

 

De bästa
Kristin och syster <3 Hade inte syster ringt mig, så hade jag kanske suttit hemma och ugglat. Och oj vad jag hade ångrat att jag inte gick på Putte.

Efter Lillasyster blev det mys inne på ölområdet. Danko Jones spelade i dalen som vi hörde lite grann av, men hörde desto mera av The Hives som spelade på stora IP.

 

6.45
var klockan då jag gick och la mig efter den sista dagen, kvällen och natten efter fyra fantastiska dagar på Putte.

Dagens lunch: Godast jäva rebensspjällen nånsin tillsammans med en godaste jävla bearnaisesåsen nånsin. Jag tror man kan kalla det munorgasm. Eller som en bright dokusåpa deltagare så vackert sa: "det är så gott så det knullar i munnen" (som tydligen Nina Persson, the cardigans och a camp, också sagt)

Putte 3, fredag

Kategori: Dagbok

Hoffmaestro & Chraa
Förra året vann de mitt hjärta, så jag räknade med en minst lika bra show i år. Och inte blev jag besviken. Det var bara att dansa och hoppa med. Bäst --> The Storm. Helt jävla insane när hela publiken (iaf den aktiva delen) springer med sångaren från höger till vänster. Bäst.



Mosquito
a.k.a Jarmo



Amanda Jenssen
Lite segt ibörjan. Vi gissade på att hon blev lite förbryllad med publiken så utspridd som den kan bli i dalen. Men efter den bästa band-presentation jag nångin hört, så lossnade det och det blev bra bra bra. + poäng också för att hon hade läst på om staden hon besökte.

 

Takida
Love. Men de spelade mestadels nya låtar som jag inte hunnit lyssna så mycket på än, och de få äldre låtar de spelade var inte de bästa enligt mig. Självklart blev det curly sue och broken. Lite för stor scen för Takida tror jag faktiskt.



Skulle egentligen ha sett The Bloody Beetroots och Public Image, men det var blött och kallt, så det fick karlarna se på själva. Vi brudar drog hem, värmde oss och spelade filmquiz.

Dagens: Tacos går alltid hem!

Putte 2, torsdag

Kategori: Dagbok

Peter Wahlbeck
Han som skrattar åt sina egna skämt innan han kommit till poängen. Men bra var han. Bäst --> Jarmo gick fram till Peter, viftade med flätan och ville ha en kram. Resultat: Peter blev lite stött när någon annan stod i centrum, men Jarmo fick sin kram.



D-A-D (Disneyland after dark)
Regnet öste ner. Sångaren med sin danska röst påminde om en läskig gammal lärare. Spelade lika bra som mellansnacket -> as-bra. Bäst var basisten som bytte bas stup i kvarten. Och den ena basen fräckare än den andra. Fräcka listan:
1. En oliv på pinne
2. Omvänd bas (kroppen uppe och halsen? nere)
3. Den genomskinliga

 

The Sounds
Helt okej. Men att säga en kvart in i spelningen "sjung med mig nu, för jag kommer att sjunga för er hela kvällen" är väl inte great direkt. Inte bra, inte bra. Sjöng och spelade bra, men inte de låtar jag kunde.

Teddybears
Så jävla bäst. Trodde inte jag skulle kunna en enda låt, men jag kunde flera. Dessutom rullade ju texten fram på väggen. Avslutade med en glitter-explosion. Återigen, bäst!

 

Dagens frukost, lunch och middag:
Buffalowings, all the way