Börjes barnbarn

föralltid

Genrep

Imorgon är det dags. Mysigaste helgen under hela året. Ja, jag tror faktiskt jag vågar säga så. För det är det ta mig fan =P Underbara LUCIADOPPET.


Luciadoppet 2008 - hade både luciatåget och baletten med Hanna...
I wanna be a rockstar <3


Jag började dagen med segare än segast - telebild. Nog för att jag tycker matematik kan vara roligt, men den här föreläsaren.. Det är snudd på att jag börjar ifrågasätta hur fasen jag kan tycka det är roligt med matte. Eller ja. Mest blir jag trött på att han repeterar matte från typ mellan/högstadiet. Något som vi borde kunna eftersom man ska ha G i Ma A för att få läsa utbildningen överhuvudtaget. Lite repetition, fine. Men jag vill ha mer av den didaktiska biten. Det kommer på uppgifterna visserligen, men jag vill ha det i föreläsningarna. Det känns som att man bara sitter av tid nu. Istället för att slösa bort tid så ägnade jag mig åt projektboken istället. Letade och spånade idéer i litteraturen. Så lite idéer har jag nu. Det kommer att bli en budgetvariant på projektbok, men det kan nog bli bra det med. Något som däremot är bra med den här snubben är att han ifrågasätter alla lärcentra om deras bild och ljud i sändningen. Majoriteten av grupperna sitter typ utanför bild och det hörs skitdåligt när de pratar. Så det är han bäst på. Gött att någon äntligen tar tag i´t. För det är sjukt störande att vissa efter snart 3 år i telebild fortfarande inte kan fixa bra bild och ljus eller ens hantera dosan. Inte för att jag är särskilt teknisk av mig, men att hantera dosan med zoom/styr-funktionen är fan inte svårt!

 
Luciadoppet 2009 - hade bara baletten det här året tillsammans med Hanna..
Michael Jacksson - Earth Song

Efter föreläsningen tog jag mig hemåt och laddade upp för genrepet. Back to the fun stuff =D Så fort jag klev in i badhuset och fick se dekorationerna och känna stämningen så blev jag helt glad i kroppen och i hjärtat <3 Samlade det som fanns på plats av mitt luciatåg och inväntade starten på genrepet. Lite nervös var jag allt eftersom det är lite nya placeringar i år, som heller inte alla hade varit med och övat på. Övningstiderna blev ju lite fucked up pga renoveringen mm. Men det gick bra och jag fick höra att det såg bra ut från några föräldrar, så det känns bra =) Bättre ska det bli imorgon med placeringarna, och sången. Det vet jag att det blir =D Åhh vad bra hela alltihop kommer att bli imorgon.

Men nu måste jag sova, så jag är pigg och kry imorgon! God natt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: