Börjes barnbarn

föralltid

Luciadoppet

Den magiska helgen tar slut alldeles för snabbt! Fantastiskt roligt har det varit. I lördags åkte jag dit strax efter 14 för att ställa i ordning omklädningsrummen med spel, papper, kritor, tv:n, fixa ljusen osv. Sen började det tärnor och tomtar dyka upp. Då blev det liv och rörelse kan man säga =D

Det har varit aningens trångt pga renoveringen. Betydligt mindre utrymme mot vad vi brukar ha, så det blev till att samsas om det lilla som fanns. Men "finns det hjärterum, finns det stjärterum". Jag hade placerat luciatåget lite annorlunda i år, så lite orolig var jag eftersom inte alla hade hunnit vara med och träna på det. Men det blev hur bra som helst! Riktigt snyggt faktiskt.

Och som vanligt på Luciadoppet var det sång, dans, simuppvisning, vattenbaletten, fackelsim och lilla lucian (lucian på flotten). Artisterna i år var riktigt grymma: Harisa Murtic, Tomas Brink och fantastiska Felicia Fernandez Lauri och Thomas Ngai. Rysningfaktor när Felicia sjöng Metallicas låt Nothing Else Matters. Thomas spelade piano. Vackert!

(bilder kommer senare)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: