Börjes barnbarn

föralltid

Delfinal 2 + helgen

Både lördag och söndag har passerat i racer fart. Funky gick kalasbra. Jag lyckades nog få barnen att älska showlåten. När vi slutade så stormade barnen ut till sina päron och pratade konstant om Trollens Rock´n´roll =D

Efter Funky åkte jag hem. Jag och min älskling gjorde egna hamburgare och egen dressing. Det blev riktigt gott =) Myste lite innan han åkte till jobbet.

Då kastade jag mig in i lite kakbak =P Jag blev lite sugen på att baka dagen innan eller så. Jag kan bara bli sugen på att baka sådär ibland. Så då kom jag på att jag ska baka lite kakor och bjuda familjen på till Alla hjärtans dag =) Det blev kolakakor, russinkakor och havreflarn.

Efter bakande kastade jag mig in i duschen och fräshade till mig. Det vankades fest och utgång. Det var nice. Skönt att komma ut och dansa av mig lite.

Jag gick upp tidigare än nödvändigt imorse, men jag ville se reprisen av Melodifestivalen, delfinal 2. Inte värt att nämna några detaljer om artisterna. Alla var mer eller mindre okej, men inte mer. Eric Saade gillade jag bäst iaf.

Sen tog jag kakorna och älsklingen med mig hem till familjen och bjöd på mina kakor och umgicks lite. Det gillades. Kunde inte stanna så länge eftersom jag skulle till badet och älsklingen till jobbet. Vi kirrade lite käk först.

Badhuset blev det sen alltså. Det gick ganska bra, men mina minsta simmare var väldigt pratglada idag, så det var svårt att få fram instruktioner. Min trötthet gjorde nog sitt också. Det har ju inte blivit tillräckligt med sömn efter en kväll på krogen.

Pappa skjutsade hem mig och nu har jag kollat på Project Runway och skrivit det här i reklamerna =P Måste se över mitt schema för kommande vecka och veckor. Jag har släppt studierna lite väl mycket nu under helgen. Det behövdes, men just nu har jag inte full koll. Så det måste fixas innan jag ska träffa John Blund.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: