Börjes barnbarn

föralltid

SYTYCD

Kategori: Dagbok

Bästa programmet har ju börjat igen =D Sitter här och vet inte riktigt vad jag ska göra i 35 min tills So you think you can dance börjar. Så det blev till att skriva i bloggen att det faktiskt har börjat =D Jag slaktar den som stör mig när jag tittar på det programmet =P Börjes barnbarn <3 dans. Så är det. Ska väl ta och betala lite räkningar också innan det börjar.

Och föresten så har jag tittat klart på Candy candy! Snacka om sorg i hjärtat. Det är bara att börja om från början =D Knappt att man kommer ihåg allt som händer i början.

Sol & bad

Kategori: Dagbok

Yeeeees! Äntligen lyckades jag få med mig min älskling så vi kunde bada. Vi åkte till huset i Strå och solade, och sen åkte vi ner till stranden för ett första dopp i sjön för i år. Sjukt dåligt att det blev så sent för min del. Förra året var vi i redan sista maj. Ja, det var varmare då förra året, men iaf. Jag brukar nästan alltid bada iaf före eller på midsommar. Anyway. Nu har jag varit i, och gud vad skönt det är att bada =D

Solat har vi som sagt gjort också både igår och i förregår. Annars hadet varit badhus med lillebror i vanlig ordning. Vi skiljdes åt vid bussen för bara en liten stund sen, och nu är jag hemma och ska bara äta lite. Sen ska jag upp till huset igen och vara lite barnvakt.

Midsommar 2010

Kategori: Dagbok

Strax före lunch på midsommarafton gick jag hem till familjen där vi åt midsommarmat. Mums. Det är så gott. Sen blev det lite tårta och allmänt chillande, mestadels i skuggan för min del. Orkade inte med solen. Hade ont i huvudet =/ Jävligt bra dag att ha ont i huvudet på. Tog det bara lugnt med familjen och tittade på när barnen roade sig i poolen. Även när mamma och pappa tog sig ett dopp =D Haha.

Framåt kvällen när älsklingen hade slutat jobba gick jag hem och bättrade på sminket. Vi åkte till Robin & Nina och skulle grilla. Det blev ungefär som förra året. Först var vi ett litet lagomt gäng och sen bara vällde det in folk och man såg massa nya ansikten vart man än tittade ungefär. Trevligare i år dock. Spelade även lite brännboll. Och grillade förstås. Blev lite trevligt gitarrplinkande också av Ninas bror och (uppenbarligen) en gammal kompis tremänning. Det är ju bara för mysigt/sexigt med killar som spelar gitarr och sjunger. Bortåt 3 började vi gå mot huset i Strå där vi skulle sova.

Sov länge och på midsommardagen var vi kvar i huset i Strå. Åt jordgubbar till frukost med lite film. När vi åkte hem köpte vi med pizza och kollade lite CSI innan vi drog över till Nettan & Andreas och chillade. Myspys att sitta ute på balkongen med en så underbar människa <3

          
Haha söta Leo! =D (Robin & Ninas katt)

Badhus

Kategori: Dagbok

Dagarna som har gått har spenderat till stor del i badhuset... Ovanligt va?

Söndags: Båda grupperna, avslutning för den ena
Måndag: Följde lillebror till Sommar Simskolan
Tisdag: Sommar Simskola + tävlingen Sommar Sim/Utmanaren på kvällen
Onsdag: Sommar Simskola + avslutning för den andra gruppen
Igår: Sommar Simskola

Kan tilläggas att egentligen skulle vi ha haft teknikskola (sön) och möte (mån) med coachgruppen, men det blev inställt. Min hjärna skulle nog få en chock om jag inte gjorde något badhusrelaterat iaf nån gång under en vecka.

Midsommarafton idag =) Älsklingen jobbar. Jag drar hem till famijen och sen när älsklingen slutar så ska vi åka till Robin & Nina. Trevlig midsommar!


midsommar förra året

Candy candy

Kategori: Dagbok

Well..
Kanske dags att skriva lite. Har inte hänt så mycket. Skolavslutning för syskonen. Var med minsta lillebror i kyrkan och det var så fint. Minnen. En själv hade ju skolavslutning i kyrkan. Det är tradition för den skolan. Jag gillar traditioner. Underbart att få sjunga Den blomstertid nu kommer. Blev smörgåstårta hemma också.

Annars har det mest varit x antal Candy candy episoder per dag under dagarna följt av några stycken avsnitt av CSI på kvällarna med älsklingen. Det är nästan så att jag börjar tro på facebook´s spåkula. Det stod att min kommunikation bestått av facebook och sms, samt nånting om att jag drömt för mycket framför tvn och det är dags för mig att träffa vänner och vakna upp. Hmm...

Kom ut på en skön promenad med lovely Nettan/Angelique och fick ny energi. På måndag ska jag träffa Emelie och jag träffade faktiskt Anneli en stund i badhuset när hon kom och tränade till Vansbro.

Dags att skärpa till mig. Har varit alltför depp, seg, hängig, oengagerad. Alldeles för länge.

Nu ska jag dock sova.

Personalfest med CC

Kategori: Dagbok

I fredags var det dags för studentfirande. Lilla kusinen, som uppenbarligen inte är så liten längre, tog studenten. Jag gjorde mig i ordning. Köpte en ros, hämtade Wille och gick upp till huset. Vi tog sen bussen bort till skolan och var med på utsläppet. Åh gud vilka minnen som kommer fram... Sen knallar vi uppåt stan och tittar lite när studenterna åker på stan. Tar sen bussen hem till studenten för mer firande och studentmiddag. Jag stack dock innan eftersom det vankades personalfest med Colluseum gänget.

Det var hemma hos "chäfern" Marie. Trodde jag skulle komma sent, men när jag kom in så var det inga skor där och det var tyst som i graven. Men det var allt ett litet gäng där. Och mer trillade det in efterhand. 22 pers var vi på plats när alla hade kommit. Vi bjöds på mat och dryck. Supergott. Sen delades vi in i lag och körde en musikfrågesport med nationalsånger, filmer, tv-serier, reklamer osv. Blev även lite singstar. Evigheter sen sist, så man var ju lite ringrostig. En mycket trevlig kväll.

         

9 juni

Kategori: Dagbok

9 juni är ett bra datum.
Farfar har namnsdag.
Och så även min blogg.
Dessutom tog jag studenten den 9 juni för 4 år sen.

 

Det får fan ta och bli en bild bomb från min student. Började titta på alla bilder för att välja ut någon "bara för att" liksom. Det... går... inte... att bara välja några få. Så det får bli flera. Underbara studenten. Gjädjetårar så det stod härliga till.

       

KAU

Kategori: Dagbok

Kanske dags att uppdatera lite? Jaa..

Upp tidigt som satan på torsdagen. Skulle hinna till LC och skriva ut mina anteckningar till redovisningen. Utan dom skulle det garanterat inte gå bra. Jag var tillräckligt oförberedd så det räckte ändå. Utan anteckningar hade det blivit total fail. Men jag hann. Pluggade lite på bussen. Vi skulle redovisa som andra grupp. Väldigt skönt. Så man slipper pressen om de andra grupperna gjort bra ifrån sig. Och det gick bra. Jag och min kurspolare är ju samspelta som få =P Överlag blev vår redovisning nog ganska bra. Jag tror det iaf. Både torsdagen och fredagen innehöll massa redovisningar om både dyslexi, dyskalkyli, pedagogiskametoder och barn i sorg.

När redovisningarna var slut på torsdagen tog vi oss in till stan och besökte glasbanken så vi hade till kvällen. Vi förfestade lite på hotellrummet och sen drog vidare ut. Hamnade på "Glada Ankan" där vi hittade några fler kurspolare. Käkade, drack och umgicks. Folket trillade av några i taget och slutligen vi också. Vi fick med oss Mattias till vårt hotellrummet där vi hade lite eftersnack och han lärde oss "do it or die" som tydligen är viktig på efterfester. Anyway. Det blev en trevlig övernattning i Karlstad. (Bilder kommer i vanlig ordning kanske senare) Sov gott och underbar hotellfrukost. Fredagen fortsatte med fler redovisningar och sen blev det SOMMARLOV!

(Bortsett från min diskussionsdel på rapporten som ska in samt utvärdering på kursen och på redovisningen, men ja.. typ sommarlov)

Mot KAU

Kategori: Dagbok

Halv två tror jag att jag kom i säng.

Nu sitter jag på LC så här alldeles för tidigt på morgonkvisten.

Har skrivit ut det jag slängde ihop inatt. Tackar LC för en snabb skrivare.

Mot bussen, till Karlstad för två sista helvetesdagar. Det enda trevliga är att vi ska partaja lite.

Sover över också btw.

Bye bye.

Åt helvete..

Kategori: Dagbok

..men den här jävla värmen!

Snö och kyla ska´re va´!

=D

Fortfarande ingen motivation.

Jag ska be älsklingen kedja fast mig vid datorn sen.

Men först lite mat.

Och Rising Stars.

Svacka

Kategori: Dagbok

Vad är det för jäkla depp-svacka jag har hamnat i? Måste bli ändring på det...

Söndagen efter reprisen på ESC handlade om badhus. Coachgruppen hade teknikskola med min yngsta grupp. Jag simmade själv lite och hade den äldre gruppen. Älsklingen hämtade mig och han verkade vara glad över presenten. Han hade köpt Bourne filmerna, så vi tittade på två av dem.

Måndagen segaste sig fram. Kvällen bjöd på möte med coachgruppen. Ganska intressant. Det kan bli bra det där tror jag. Men då gäller det att samtliga andra tycker det också och går in för det. Efter mötet blev det sista Bourne filmen.

Gårdagen var ännu segare och deppig värre. (Vad i helvete?!) Blev en promenad till badhuset och tränade den äldre gruppen. Och efteråt blev det en film. Självklart. Vad annars?

Nu sitter jag här och har varit vaken bra länge. Har faktiskt varit ute på en promenad redan. Uppe före tuppen med älsklingen. Idag M Å S T E jag göra klart min del av projektarbetet för imorgon är det redovisning av den i Karlstad. Det är det absolut sista innan sommarledigheten.

Häng i, häng i, häng i, häng i, häng i, häng i, kämpa på, kämpa på, käma på, häng i, häng i, häng i, häng i, kämpa på, käma på, häng i, häng i, kämpa på, käma på, häng i, häng i, kämpa på, käma på, häng i, häng i, kämpa på, käma på, häng i, häng i........................