Börjes barnbarn

föralltid

Bra helg

Fredag: Först telebild som var segt som satan. Sen tog jag mig upp till VFU-skolan och bokade mina tider till nästa vecka. Åkte hem och em/kvällen blev det mys med älskling. Bra grejer.

Lördag: Funky Kidz i kga. Vilken underbar grupp. De är så duktiga, så jag undrar ibland om de verkligen bara är 4-5 år. Efteråt blev det en sväng förbi systemet, handla käk, hem och städa samt snygga te sig litte. TJEJKVÄLL =D Mycket trevlig kväll!

Söndag: Funky Kidz och Bliss i khamn. Det börjar gå riktigt bra på den gruppen också. De barnen får helt nya för mig och flera var helt nya på dans också. Men, som sagt, det börjar gå riktigt bra. Bliss gick bra och är glad över att jag får vara med på. Hem och direkt till badhuset. Min Mr Handyman hade varit i farten och fixat lampor och skruvat ihop f.d tv-bänken. Good work. Anyway. Badhuset var det. Där gick det också bra. Mycket bättre nu när de är uppdelade i grupper. Suveränt. Trampa mig hem och göra sig fräsch i speedtempo. Middag med sambons far.

Veckan har avslutats med lite chill i soffan. Nu blir det sängen. Imorgon startar en tuff studievecka. Massa uppgifter som ska göras och så ska jag hålla i en matte- och en svenskalektion.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: