Börjes barnbarn

föralltid

Älska

Kategori: Dagbok

Så mycket dans, glädje, gemenskap och kärlek <3

Träningsvärk

Kategori: Dagbok

Svettig träning i tisdags. Cyklade till Colluseum och körde spinning 50 min. Lovely. Sen hade jag tänkt vara med på premiären av CrossFit om jag fick plats. 24 fick plats och 24 blev vi. Perfekt kombination av roligt och jobbigt. Gött som fäään. Cykla hem sen. Resultatet: Träningsvärk både igår och idag.

Igår cyklade jag med mina ömma spinningben till m&p. Barnvakts dags. Minsta hade en kompis och den andra åkte iväg och skrev kunskapsprov för moppe. En mycket glad kille kom hem. 31 av 35. Duktig kille!

Idag: Ska försöka mig på det så kallade examensarbetet....

d e t  g å r  t u n g t ! !

Glad Påsk

Kategori: Dagbok

Påskhelgen har spenderats med familjen och släkten. I fredags fyllde Simons mamma år, så vi var där och bjöds på mat. Blev några vändor kubb också. Lördagen var vi hos min farmor på påskmat. Så gott! Efter det åkte vi ut till stugan där mamma, pappa och småbröderna befann sig. Vi tog med oss brorsans hund Milla på en promenad ner till Labbsand och tillbaka i det härliga väder. På söndagen blev det tre rätters med Simons pappa med familj. Efteråt deladed vi upp oss i lag och spelade ett musikspel. Idag har jag haft lillebror på besök. Vi började med att spela fotboll och badminton. Sen blev det lite spel på king.com. Sen kirrade vi en fruktsallad och tog en promenad vid Fisksjön. Klättrade upp i ett fågeltorn, åt fruktsalladen, njöt av utsikten och vädret.

   

Autobahn pedagogik

Kategori: Dagbok

Knight and day

Kategori: Dagbok

Morgonpromenad i måndags. Sen på lunchen träffade jag Olivia. Tiden går ruggit fort när man har trevligt. Cyklade ner till badet sen. Film på kvällen. Igår hände absolut ingenting förrän jag åkte till badet och hade gruppen. Direkt efter badet var det styrelsemöte. Kollade på Knight and day med älskling. Nu ska jag hem till m&p och vara lite barnvakt.

Helg

Kategori: Dagbok

Lugn helg hemma har det blivit. Grillade hamburgare i fredags och kyckling igår. Gött!! Och så Funky och badhus i vanlig ordning. Barnen var så glada på Funky igår =D De sjöng med som bara den i flera låtar. I badhuset hade jag nästan full styrka i Sprint-gr. I like.

Vitsippor..

Kategori: Dagbok

..har jag sett nu också =D Såg de när cyklade hem från stan. Köpte nya skor till dansen. Får se om jag vågar inviga de redan idag. Får ta med mig ett skruttigt par också ifall att. Postade brev och handlade mat också. Maten står i ugnen. Efter maten blir det Funky och egen dans <3

Bio igår

Kategori: Dagbok

Det blev en bra dag igår. Sökte jobb. Älskling föreslog bio, så vi åkte in till Örebro och åt mat följt av bio. Väldigt mysigt.

Vårkänslor

Kategori: Dagbok

Härligt med lite vår-feeling. Såg tussilago i söndags =D Då blir man glad. Städrycket jag fick, har hållt i sig. Så jag har städat förrådet. Plockat i de små rummen så det är ordning på grejerna där. Tvättat undan en massa också. Och idag gav jag mig på trädgården. Klippte ner buskar. Lyckades till och med(!) smitta älsklingen med min energi, så han hjälpte till med buskarna. Tömde komposten gjorde vi också. Badhus har jag haft givetvis, både lördag, söndag, måndag och idag.

Som ni ser - allt utom det jag borde göra.......

Grilla

Kategori: Dagbok

Grillen är framme. Älskling och jag ska grilla burgare. Gött.

Seg och omotiverad vecka. Inga framsteg på examensarbetet.

Igår var en bra dag. Hämtade bonusbror från skolan och var barnvakt. Det blev pingis och kortspel. Mamma kom hem och vi pratade lite. Sen blev det dans. Funky, street och ragga <3

Idag fick jag ett ryck och började städa/plocka/rensa. Lite bättre blev det.

Crossfit

Kategori: Dagbok

Lördagen passerade med Funky, badhus, hem, göra mig iordning och sen ner till brudarna på fest. Massa kul. Spelade Kinect(?). Superkul! Och lika svettigt förstås.

Söndagen började lugnt. Cyklade sen bort till Colluseum där det var dags att prova på Crossfit. Superkul och lika jobbigt. Pulsen slog och jag har träningsvärk så det heter duga idag. Trampade ner till badet sen.

Idag blev det väääldigt tidigt. Informationsdag på KAU om examensarbetet. Lite givande, men trist att vi inte fick träffa vår handledare. De som hade sin handledare fick massvis gjort och var betydligt lugnare. Vi som blev utan blev snarare mer virriga. Sol'a sken i Karlst'a iallafall. När jag kom blev det direkt till badet. Chill hemma med play. Nu ska jag ta mig till sängen och läsa.

Sista

Kategori: Dagbok

Sista VFU:n i torsdags. Det blev en gruppkram som avslutning. Gosiga ungar! Eftermiddagen och kvällen blev dans, dans och dans. Duktiga Funky Kidz. Själv var jag lite seg på streeten och raggan.

Sista telebilden idag. Det känns rätt... märkligt. Snart har jag pluggat i 3,5 år. Till sommaren blir jag utbildad Lärare i fritidshem. AAhhhh!!! =D

Efter telebilden träffade jag Emelie. Käk på Katrinedalskrogen. God mat och trevligt sällskap.

Sen iväg till STRIP AEROBIC. Så jävla kul! Tyvärr sista för den här gången. Och jävligt trist att jag varit sjuk de första två. Well well. Hade superkul idag.

Tog en sväng förbi systemet. Lagret är påfyllt till imorgon. Då vankas partaj med brudarna (alla mina storasystrar?) Haha =D Tydligen har man så hög status att det kanske fixas special-mat? =P Ballt.