Börjes barnbarn

föralltid

Koll på läget

Igår var det Öppet Hus på Colluseum. Massa pass att välja på, så jag visste inte riktigt vad jag skulle välja. Funderade på Body Balance på morgonen och sen nya Step på kvällen. Men sen sms:ade Sofia och frågade om jag skulle med på Body pump på lunchen, så då slapp jag bestämma själv =P Dock kom det aldrig någon instruktör. Knappast bra när det är Öppet Hus. Turligt nog så var vi bara 4 varav två instruktörer. Sofia hämta en skiva och körde ett improviserat pump-pass. Det blev ett mycket bra sådant. Träningvärk var resultatet idag. Hade tänkt köra Step på eftermiddagen sen ändå, men det blev att vi skrev en matlista (finally). Handlade, lagade och åt mat. Avslutade med film.

Idag tog jag mig ner till badet lite tidigare för att fixa lite med medlemsregistret. Det är nästan så att jag inte vill lämna över. Gillar uppgiften. Passar mitt ordningssinne. Hann knappast allt jag hade tänkt för sen började min E-grupp. Riktigt duktig gäng har jag fått. Efter gruppen blev det nästan direkt upp till Folkets Hus där vi skulle ha styrelsemöte. En liten nätt skara. Det kändes grymt skönt när vi kom till min punkt. Bruden med koll på läget liksom =P Haha. Cyklade hem och har nu skickat ut om möte med ledarna på torsdag. Käkade mat och kollade på Robinson. Dags att sova.

Imorgon måste jag nog ner till badet igen. Måste fixa lite med koreografierna inför träff med Sofia på torsdag. Och sen blir det disco och ragga på kvällen. Woohoo =D

Kommentarer


Kommentera inlägget här: