Börjes barnbarn

föralltid

Thailand, 21-24 feb

Måndag 21 feb - Kramp-helvete fick jag inatt.. igen. Fick den en dag tidigare, men den här var vidrig. Den ville inte släppa. Hade känningar efter den hela dagen. Sovmorgon. Gick upp vid lunch och åt hos Miss Mjau. Åkte till Shopping Mal (den äldre köpcentret) Simon köpte jeans. Jag hittade två(!) par skor. Köpte varsin klocka också. Blev även ett USB minne. De hade gjort om hela övervåningen till IT avdelning. Jag hade en glad pojke vid min sida. Nöjda med köpten åkte vi till turistinformationen vid Starbucks. Funderade på båt/snorkling. Skickades vidare till deras kontor som låg nere vid piren. Trevlig tjej där. Vi bokade en dagstur --> buss + båt till en ö (koh jaan) där vi ska snorkla + lite tid för chill på stranden. Transporten, utrustning, mat, frukt och dryck ingick i priset. 2300 baht per person. Fredag är det som gäller. Mat på Kim´s Kitchen. Hem och slapp vid poolen. Tänkte massage, men Ploy hade stängt, så vi fick åka ner till stan och leta. Tog en mittemot MV. 200 baht där. Helt okej pris, men inte alls lika duktiga (eller engagerade) som hos Ploy. Köpte Burger King med oss hem så vi åt till "Two and ha half men".

Tisdag 22 feb - Upp ganska tidigt och gick till poolen. Fortsatte på Ringen 2 som jag påbörjade förra resan, men aldrig läste klart. Lunch hos Miss Mjau. Frukt till efterrätt på verandan med "Two and a half men". På em blev det poolen igen. Middag blev det på Pizza Casa Mia (pizzerian strax nedanför backen). Jag ville ha massage, så Simon släppte av mig där. Såå skönt! Hon missade inte en endaste milimeter av min stela kropp. Efteråt får man gott ginger-te. När jag väntade på Simon så försökte hon pratade lite med mig. Min massör är sådär på engelska. Sen försökte hon lära mig lite thai. Standard fraserna som jag kunde. Sen försökte hon lära mig typ "it´s okey". Det började på M iaf. Haha. Det föll ur mitt huvud direkt. En skön dusch hemma och så kollade vi på Toy Story 3.

 

Onsdag 23 feb - Sovmorgon. Lunch hos Miss Mjau. Åkte till Market Village för att leta bodyscrub och eventuellt bowla om det inte var för dyrt. 80 baht/serie/person. Så vi körde två var. Länge sen man spelade, så det gick sådör för mig. Roligt var det iaf. Hittade bodyscrub också. Åkte hem för att fånga in de sista solstrålarna vid poolen. Ner till stan igen och åt på resturangen på hörnet (Chan Sawang, nästa korsning förvbi railway, kims och luckys). Godaste vitlöksbröden och god mat. Strosade nattmarknanden. Köpte givetvis rootee. Hade tänkt massage på hemvägen, men de som var där skulle ha 2 h. Så det blev tyvärr inget. Tittade på filmen som vi hade köpt på marknaden. "Grown ups" med Adam Sandler. (Resten av "Two and a half men" säsongerna ville inte fungera, tyvärr) Mumsade donout och choklad crossiant som vi hade köpt med från MV.

Torsdag 24 feb - Sovmorgon idag igen. Planen för dagen var att leta undervattentskamera till morgondagen. Åt på Bam bam. Gooooda vårrullar med ännu goooodare sweetchilisås. Tog deep fried prawns och fick ännu mer av den goda såsen. Hittade kameror på Supermarket utanför Subway. Åkte hem och la oss vid poolen. Sola, läsa, bada, simma och framförallt öva snorkling. Jag hade ju inte snorklat förut. Lite tandläkar-skräck-feeling när man ska stoppa in plastig äcklig sak i munnen som man dessutom ska andas igenom. Middag blev det på Chan Sawang, på hörnet. Drog ett svep igenom ungdomsmarknaden (eller Grand Makret som det egentligen heter --> ligger vid Grand Hotell) Hittade en XL-butik bakom marknaden, så det blev 3 tröjor där. Hittade även "big size" på själva marknaden, så det blev en tröja till och ett par byxor. Hittade också ett par nya vita glasögon, mina hade gått sönder på moppe-äventyret. Köpte varsin fruktdrink, god, men det blev lite too much efter ett tag. Åkte hemåt och gjorde ett stopp för massage. Lovely. Min massör verkade ha gett sig fan på att dra rätt mina simmar-axlar =P Och så smörjde hon mina myggbett (igen). Hon är go´. Tidigt i säng --> Snorkel-äventyr väntar.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: