Börjes barnbarn

föralltid

Chill start

Nya årets har inletts med chill, chill, chill och åter chill. Igår fick vi lite besök här hemma av lilla Folke med husse och matte. Smulan och Folke måste ju få bekanta sig med varandra för framtida hundpassning. Smulan blev inte direkt stormförtjust, men hon slappnade av lite efter ett tag. Svårt att koppla av med en liten valp som far runt i hela huset. Folke visade noll intresse för Smulan. Vi vet inte ens om han såg att hon låg på fönstebrädan =)

Egentligen skulle det ha varit tränarmöte idag, men det blev inget. Skönt det, faktiskt. Blev tyvärr inget "Fångarna på badet" i år. Det var lite synd, men vi har ju inte tillräckligt med yta pga renoveringen. På onsdag börjar Sprint simma igen, och på torsdag börjar E-gruppen.

På fredag åker jag och älskling till Stockholm =D Vi ska se hans julklapp - Queen musikalen "We will rock you". Och så sover vi över där två nätter. Får se vad vi hittar på mer i huvudstaden. Vi sökte på lite aktiviteter. Jag var lite sugen på spa och klätterväg mm. Men älskling var mer inne på att bara ta det lugnt. Spa hade ju inte varit fel, men det kostar ju lite slantar. De slantarna spara vi hellre till THAILAND =D Woohoo! Äntligen! Bokade för ett tag sen.. Vi åker den 13 februari och kommer hem den 2 mars. Underbart.

Kommentarer

  • Linda säger:

    Ah vad kul att vi delade samma åsikter där, med ngn avvikelse. Ah Maria ja, ja hon verkar ju lite speciell faktiskt, men inget jag "stört" mig på så direkt;)

    Åh åker ni t Thailand snart era fuskisar!!!

    2011-01-05 | 17:30:24
    Bloggadress: http://hummingbird.blogg.se/
  • Linda säger:

    ¨Tackar för det med väggdekoren du har väl inte missat vårt övriga hus, kika in under kategorin Renovering av vårt hus, så ser du lite hur vi bor;)

    2011-01-05 | 17:46:56
    Bloggadress: http://hummingbird.blogg.se/

Kommentera inlägget här: