Börjes barnbarn

föralltid

Härlig helg

Lördagen började med Funky Kidz. De små godingarna. Det känns väldigt bra när man hör hur de sjunger på showlåten efter att lektionen är slut. Ett mycket gott tecken =) Cyklade hem. Åt mat. Och tog cykeln vidare till nästa grupp barn. Fast lite äldre. Mina äldre simmare. Direkt efter det blev det hem till Evelina där det vankades överraskningsfest för Tomas med bästa gänget: Evelina, Niklas, Sofia, Rebecka, Patrik och Tomas. Det bastades, åt mat framför Melodifestivalen och sen spelade vi Rappakalja resten av kvällen. Mycket skratt, as always, med ett så glatt gäng. En underbar lördag!

 

Söndagen hade blev segstartad, men sen blev det badhus med den yngre gruppen följt av bio med älsklingen. Vi såg på The King´s speech. Jag gillar Colin Firth. Bra film. Och framförallt kul med bio.



Måndag idag och lite nervös var jag inför att hålla i en lektion. Inte så mycket för själva lektionen, utan mer för leran som vi skulle jobba med. Min handledare skulle hämta den innan hon kom till skolan. Men den kom på plats och jag hann förbereda i lagom tid. Och lektionen gick jättebra =) Direkt efter VFU:n gick jag till badet och hade den äldre gruppen. Förbi affären på hemvägen. Mat och tv nu ikväll. Dags att slänga sig i säng. Sovmorgon imorgon, men vill vara pigg imorgon. Då blir det samma lektion fast med andra halvan av klassen.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: