Börjes barnbarn

föralltid

Ingen lugn helg

Nope. Det blev ganska långt ifrån en lugn helg. Igår blev det först badhus. Avslutning för bredden. Satt och skrev ihop lite lapp och kopierade upp diplom lite i senaste laget. Och med min vanliga tur, så tog givetvis färgen i skrivaren slut. Helt jävla fantastiskt. Skulle jag få avsluta min första termin med bredden på samma sätt som jag började...??? Tack och lov fanns det en ny toner på kansliet som jag kunde byta med.

När de flesta grupper hade slutat så var det dags för andra luciatågsträningen. Många barn och många ledare. Utmaningen blev att barnen skulle försöka sjunga bättre än ledarna. Självklart så började barnen skriksjunga. Men när jag sen utnämnt de till vinnare så tonade vi ner skrikandet till normal sång nivå. Duktiga var dem.

Direkt från badhuset blev det vidare på 50 årskalas. Sambons pappas fru. Vi barn skulle hjälpa till med maten, servera och plocka undan. Gick fin fint. Galet god mat. Vi i den yngre generationen satt lite för oss själva, kollade på tv, samtala och sökte svar på några "vem vill bli miljonär"-frågor.

Idag var det upp tidigt som gällde. Dags för en lite  större simtävling för mina egna simmare på hemmaplan. Segt att gå upp, men väl där så var det härlig stämning. Det blev en hel del medaljer för klubben och mina egna simmare växte några cm efter sina prestationer. Tävlingen höll på från 8 till ca 16. Sista grupperna i bredden hade avslutning samtidigt också, men det verkade ha gått bra trots tävlingen som pågick i andra bassängen.

Cyklade upp till dansen och sen tillbaka åt samma håll. Men då för att äta lite rester från gårdagens kalasmat. Det satt jävligt fint efter två långa dagar. Något adventspyntande har jag förstås inte hunnit med, men det får bli imorgon. Ska regga om min vikarietillgänglighet, så jag får lite sovmorgon imorgon och sen är det bums i säng!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: