Börjes barnbarn

föralltid

Fortsätter

Kategori: Dagbok

Jag fortsätter med lite mer Haiku.

Träffade god vän
Discodans i högt tempo
Så blev min onsdag

AdamLive saknas
Fortfarande på webben
Irriterande

Imorgon ska jag
Vara vikarie på
SFI igen

Grattis

Kategori: Dagbok

Till mig själv. Blev 25 år i söndags. Det får firas här i bloggen med en bild på mig själv när jag är som lyckligast. Och om jag får säga det, så var höjdpunkten på dagen när jag fick gå och dansa på kvälllen efter ett alldeles för långt sportlov. Som jag längtat. Dansen betyder så mycket att jag knappt förstår det själv. Kändes så tomt när jag inte fick dansa på sportlovet.Födelsedagen på Haiku:
Firade mig själv
Här hemma med kalas
Nu ett år äldre

Höjdpunkten var dock
När jag fick dansa igen
Lycklig i hjärtat

Jag tror jag läste någonstans om Haiku idag. Och fick bara lust att testa lite. Jag minns att min lärare skrev att jag var "Haiku-mästare" när vi skrev dikter på gymnasiet. Tänk vad lite uppmuntran kan göra för intresset.

Skrev en sammanfattning om dagen idag på Haiku:
Badhus på kvällen
Som vanligt på tisdagar
Annars massa play


Var tvungen att ta en till:
Nu blir det sängen
Gäspar med trötta ögon
Godnatt och sov gott

Spamalot

Kategori: Dagbok

Igår åkte jag och älskling till Stockholm för att se Spamalot. Vi åkte runt 11. Landade en stund i Örebro för att tanka, en snabbis på biltema och köpa subwaymackor som vi kunde äta i bilen. Galet goda. De ska tydligen öppna här i stan (farligt!) =P

Vi parkerade vid slussen och strosade sen genom gamla stan och upp genom stan mot Oscarsteatern. Hittade en resturang som vi käkade mat på. När vi käkat klart gick vi bortåt. Lika bra. Onödigt att bara strosa runt liksom. Och det var heeelt rätt beslut.

Det fanns flera platser kvar på parkett som vi blev flyttade till. Utan att behöva betala något extra.

Vi skulle ha suttit vid det gula. Blev flyttade till det gröna.Högst där uppe skulle vi ha suttit!


Den här vyn fick vi istället!Från plats 178-179 till plats 16-17. Från tredje raden bakifrån, till tredje raden framifrån. Jag kan säga att det gjorde inte ont någonstans! =P Ursäkta skrytet. Men vilken flyt man kan ha. Det var en kombination av chock och lycka av att hamna så nära. Det gjorde ju garanterat stor skillnad på hela upplevelsen.

Och vilken upplevelse! Mycket mycket mycket skratt. De var fantastiska - Johan Glans, Kim Sulocki, Henrik Dorsin, Henrik Hjelt, Adde Malmberg, Nina Söderqvist, Robert Rydberg, Mattias Linderoth. Med de kända namnen så kändes det desto mer overkligt att få sitta så nära. Och med de namnen kunde man räkna med det skulle bli mycket skratt. Under sista akten var det inte många minuter som jag inte skrattade. Spoilervarning: I historien så letar de efter den heliga graalen och i slutet så hittar de den.. Under stolen precis framför oss! Så hon som satt på stolen fick gå upp på scenen. Därifrån blev det helt hysteriskt då hon skulle iväg med flyget och skådespelarna kom av sig litte grann =P Det var helt galet, hysteriskt, fantastiskt roligt.

Föreställningen var slut någongång vid 22. Då tog vi tunnelbanan bort till slussen för att hämta bilen och åka hem. Jag var helt slut så jag slocknade ganska omgående efter ett kort stopp för kvällsmat.

Om ett gott skratt förlänger livet, så är jag numera odödlig.

  

Ojdå. Då blev vi flyttade från "andra balk...

Kategori: Dagbok

Ojdå. Då blev vi flyttade från "andra balkong sjätte raden" till "parkett tredje raden". Känns bra :-)

En timme kvar!

Kategori: Dagbok

mms_img174437835 (MMS)

En timme kvar!

Yummie!

Kategori: Dagbok

mms_img111332764 (MMS)

Yummie!

Mätta och belåtna.

Kategori: Dagbok

mms_img183381499 (MMS)

Mätta och belåtna.

Framme i sthlm!

Kategori: Dagbok

mms_img131046740 (MMS)

Framme i sthlm!

Lilla Anna. Det är jag det :-) Syster är s...

Kategori: Dagbok

Lilla Anna. Det är jag det :-) Syster är sjuk så jag har varit vikarie på SFI idag. Igen. Det är ingen tvekan om att jag känner mig välkommen där iaf. Så många glada miner samlade på ett ställe får man leta efter. Imorgon ska jag dit igen och hjälpa till lite. Kul kul.

Update

Kategori: Dagbok

Raggningsrepliker - Hämtat från Twitter under #AdamLive

Du måste ha stora fönster hemma, så bra som du ser ut.

Min morot skulle passa bra i ditt trädgårdsland.

Tjena kexet, står du här och smular.

Du är så spexig... fast utan p.

Det luktar fisk e det du som e kåt eller jag som fått napp?

Vet du hur tung en isbjörn är? Tillräckligt tung för att bryta isen mellan oss.

Are you from Tennessee? Cause you're the only ten I see!

Det krävs 134 minuter aktivt sex för att förbränna alla kalorier från en chipspåse. Jag har precis ätit 5 påsar vad gör du ikväll?

#AdamLive är förövrigt bästa programmet just nu! Älskar´t.Under veckan som gått har jag jobbat på SFI, 4 av 5 dagar. Och så blev det en eftermiddag på ett fritids. Dansade i onsdags. Årsmöte i torsdags istället för dans.En sjuk story som hamnade på facebook. "Räddad – efter två månader i översnöad bil" http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14393961.ab Seriöst? Två månader! Över jul och nyår dessutom. Fy... fan...

Kanske skulle ta och blogga lite med mobilen igen. Avancerat är det ju inte.

Hepp. Sängen nu då. Imorgon måste jag upp och hinna fixa lite dansmoves till mina barndansare. Varit lite slarvig på den fronten. Saknat lite inspiration. Men jag har iaf gjort en stor del idag.

Godnatt då.

Hoppsan hej

Kategori: Dagbok

Här var det livat? Eller inte. Svacka kallar jag det. Det är inte mycket som har fungerat som jag vill att det ska göra. Fortfarande inte helt frisk. Typ noll träning utöver dansen. Maten ska vi inte ens prata om. Jag har jobbat lite, men inte så mycket som jag borde. Trött och förbannad har jag varit och är på mig själv.

Dags att rycka upp sig! Inte sitta här och vänta på att saker ska hända av sig själv... Det är ju bara jag själv som kan styra över hur mitt liv ska se ut. Och det vet jag ju, egentligen. På tiden att jag faktiskt ser till att göra det också.