Börjes barnbarn

föralltid

Spamalot

Igår åkte jag och älskling till Stockholm för att se Spamalot. Vi åkte runt 11. Landade en stund i Örebro för att tanka, en snabbis på biltema och köpa subwaymackor som vi kunde äta i bilen. Galet goda. De ska tydligen öppna här i stan (farligt!) =P

Vi parkerade vid slussen och strosade sen genom gamla stan och upp genom stan mot Oscarsteatern. Hittade en resturang som vi käkade mat på. När vi käkat klart gick vi bortåt. Lika bra. Onödigt att bara strosa runt liksom. Och det var heeelt rätt beslut.

Det fanns flera platser kvar på parkett som vi blev flyttade till. Utan att behöva betala något extra.

Vi skulle ha suttit vid det gula. Blev flyttade till det gröna.







Högst där uppe skulle vi ha suttit!






Den här vyn fick vi istället!



Från plats 178-179 till plats 16-17. Från tredje raden bakifrån, till tredje raden framifrån. Jag kan säga att det gjorde inte ont någonstans! =P Ursäkta skrytet. Men vilken flyt man kan ha. Det var en kombination av chock och lycka av att hamna så nära. Det gjorde ju garanterat stor skillnad på hela upplevelsen.

Och vilken upplevelse! Mycket mycket mycket skratt. De var fantastiska - Johan Glans, Kim Sulocki, Henrik Dorsin, Henrik Hjelt, Adde Malmberg, Nina Söderqvist, Robert Rydberg, Mattias Linderoth. Med de kända namnen så kändes det desto mer overkligt att få sitta så nära. Och med de namnen kunde man räkna med det skulle bli mycket skratt. Under sista akten var det inte många minuter som jag inte skrattade. Spoilervarning: I historien så letar de efter den heliga graalen och i slutet så hittar de den.. Under stolen precis framför oss! Så hon som satt på stolen fick gå upp på scenen. Därifrån blev det helt hysteriskt då hon skulle iväg med flyget och skådespelarna kom av sig litte grann =P Det var helt galet, hysteriskt, fantastiskt roligt.

Föreställningen var slut någongång vid 22. Då tog vi tunnelbanan bort till slussen för att hämta bilen och åka hem. Jag var helt slut så jag slocknade ganska omgående efter ett kort stopp för kvällsmat.

Om ett gott skratt förlänger livet, så är jag numera odödlig.

  

Kommentarer


Kommentera inlägget här: