Börjes barnbarn

föralltid

Snart uppstart

Kategori: Dagbok

Tränarmötet var supertrevligt i lördags. Överrasknings aktiviteten var - Boda Borg! =) Tre lag. Generationer skulle möta varandra. Kändes ju suveränt att hamna ihop med de erfarna, the oldies liksom. Haha. Hur fan gick det till? =P Anyway, sp körde vi stenhårt på vår erfarenhet och kammade hem typ sex gröna (kluriga) banor och en röd. De två yngre lagen hade typ en grön och resterande sju-åtta röda (lite fysisk) eller svata banor (mer fysisk). Så det blev jämnt. Avslutade tränarmötet med mat på pizzeria.

Till Boda Borg vill jag igen!

Resterande dagar som passerat så har jag fixat och trixat med badhuset och barndansen. Uppstart av allt till helgen(!) Dansade i söndags. Styrelsemöte i måndags. Det var kul. Missade ju förra gången. Och nästa möte är konstituerade i samband med årsmötet dvs nya medlemmar i styrelsen. Det blir spännande. Jag är omvald på två år till.

Disco idag, street imorgon... Och imorgon blir det lite jobb också. På SFI i hemkommunen. Nu blir det lite chill i soffan med lite play.

Jobbat

Kategori: Dagbok

Från tisdag till fredag har jag jobbat på SFI på förmiddagarna. Trevligt och intressant. På eftermiddagarna har jag varit skapligt trött. Hostan, som inte försvunnit än, stör sömnen lite grann. I onsdags var det disco och i torsdags street. Lovely lovely! Direkt efter dansen i torsdags blev det badminton med älsklingen och hans pappa med fru. Väldigt roligt och jobbigt. Jag gillar badminton. Efter jobbet igår åkte jag med bussen direkt bort till m&p för att hälsa på familjen lite. Handlade mat på hemvägen som lagades och sen åts upp framför Criminal Minds. Jag tittade på några program på play också innan jag hoppade i säng. Idag är det tränarmöte/träff. Hela dagen. Vi kör igång med möte vid 14 och sen blir det mat och hemlig aktivitet. Spännande =)

Piratöverdos

Kategori: Dagbok

Det är nästan så att jag har fått en överdos av pirater. Jag sa nästan. Och då har jag inte ens tittat på en enda av Pirates of the caribbean filmerna. Hur är då detta möjligt???

På dansen fick jag reda på att vi ska dansa till pirates-låten!! Och uppenbarligen så är det inte bara jag som blir helt lyrisk av den låten. Tydligen min danslärare också. Anyway, glädjen var total eftersom Pirates-filmerna ligger mig varmt om hjärtat.När jag kommer hem börjar jag lyssna igenom massa gammal Funky-musik som jag fick låna av Rebecka.  I samlingen  finns inte mindre än TRE piratlåtar. En hade vi som showlåt för ett tag sen – en av mina Funky-favoriter.

Jag hade redan innan funderat på om jag skulle damma av den låten och återanvända den till min barndans den här terminen. Först som vanlig dans, men efter närmre eftertanke, varför inte som showlåt? Det var länge sen den var med och lite småkul att både jag och mina dansare är pirater.

Fortsätter spåna idéer samtidigt som jag går vidare i skivhögen. Och vad hittar jag längst ner i samlingen om inte en hel skiva med en sagoberättelse om piraten Captain Morgan varvat med ENBART piratlåtar??? Det är helt stört!

Och jag som hade tänkt sätta på första Pirates-filmen för att få lite inspiration när jag kom hem från dansen =P Meeen som jag sa… det var NÄSTAN överdos… Än är inte min piratkvot fylld för dagen. Och en pirat som Jack Sparrow är väl inte ens möjligt att få nog av??!! =P

       

Mötenas tid

Kategori: Dagbok

Fortfarande inte helt frisk. Men mycket bättre. Bara lite störande hosta. Inte vad jag vill ha när jag ska börja dansa idag. Inleder denna danstermin med showdans, som nu har förlängts till 1,5 h istället för 1. Love!

Nu går vi in i mötenas tid. Började förra helgen med tränarmöte. I tisdags var det möte om idrottsskolan. På fredagen hade jag möte på Colluseum. På tisdag är det ledarmöte med idrottsskolan. Lördag är det tränarmöte igen, men denna gång följt av överraskning. Söndag skulle jag behöva ha möte med breddenledarna. Måndag är det styrelsemöte. Det är så det brukar se ut vid terminsstart.

Efter alla möten startar både simningen och barndansen. Och inför uppstart brukar jag spendera en hel del tid med dator, papper, penna och telefon för att få ordning på grupperna. Fre och lö spenderade jag i badhuset och styrde upp bredden. Imorgon blir det Colluseum.

Sjuk

Kategori: Dagbok

Vilken härlig start på nya året. Bli sjuk. Älskling har varit sjuk ett bra tag, men jag har klarat mig. Tills för några dagar sen. Började få lite känningar i halsen, men inget att klaga över. Sen har det blivit lite värre för varje dag och nu är jag svullen, det svider, gör ont, hostar och snörvlar.

Soffan och tvn har varit mina bästa vänner de senaste dagarna. Kollat på x antal avsnitt Criminal Minds och x antal filmer. Så blir det nog idag också.

2011

Kategori: Dagbok

Januari: Lilla Folke på besök. Anneli & Emelie på visit i huset. Blev godkänd på tunga Spec.ped kursen. Uppstart simgrupperna. Skotta snö. Stockholm och musikalen We will rock you <3 Gick på Naturhistoriskariksmuseét + Cosmonova. Åt på thairesturangen Orkidé. Bio Due Date. Gick på TomTits. Kråke-gruppuppgiften. Let´s Dance på TV. Rockduellen på Rockklassiker, och frälst efter musikalen så röstade jag självklart på Queen. Innedagar på KAU och sov över. Övade in Funky-danserna. Uppstart street och ragga på bästa Karlskoga Dans Center. Började ny spännande ffa givande kurs. Peronalfest, kvällen med bad i tunna, leka reporter och minneslucka. Träffade Angelica & Marcus som berättade att de väntade bebis =)

    

Februari: Uppstart Funky Kidz, ny åldersgrupp där. Melodifestivalen på TV. VFU-period - tantrix, friluftsdag, fick dyngstryk i spel =P "Riktiga kvinnor svettas!" Uppgraderas till äkta storasyster <3 Snöoväder. 50-års kalas för mosters gubbe. Firade min egen födelsedag i THAILAND <3

     

Mars: Många långa dagar med VFU, plugg, dans, Funky, badhus...  Fick komma in i den nyrenoverade delen i badhuset. Vårtecken längs husväggen. Styrelsemöte, blev av med utbildningsansvaret och hade "bara" medlemsregistret. Fest med "Funky"-gänget som en överraskning för Thomas - mat, bastu, rappakalja och melodifestivalen där Eric Saade vann med Popular. Bio med älskling, The Kings Speech. Körslaget på TV. 19/3 hade vi supermåne, den var närmre joden och lös 30% starkare och var 14% större. Massa VFU där jag höll i lite egna lektioner.

      

April: Sista VFU:n och sista telebilden - nånsin! Information om Ex-arbetet. Framtiden kommer med stormsteg och det gick tungt med Ex-arbetet. Provade på CrossFit. Vårtecken. Grejade i trädgården. Bio I am number four. Påskhelgen blev en riktig familje-helg - mat hos farmor, stugan med m&p, kalas hos älsklings mamma, trerätters med spel hos älsklings pappa, pick-nick med lillebror. Andra "lille" bror fick moppekort. Visade upp raggan på Dansensdag <3

     

Maj: Träningsglädje med CrossFit. Avslutning och show med Funky Kidz + fest med gänget. Städvecka med grannarna. Azerbaijan vinner Eurovision Song Contest. Utmanar-tävling med simmarna. Gjorde intervjuerna till Ex-arb. Visade upp raggan i kyrkan =P Combat utomhus med Thomas. Köpten rutten brieost på coop. Var på "Kul i sdv" med småsyskonen. Espenäs med lillebror. Älsklingen bjöd familjen på kalas.

   

Juni: Tilldelades nytt (bytte med en annan) ansvarsområde i styrelsen. Njutit av att ha en trädgård och icke-njutit över ogräset =P Examensdag =D Firade med mat med kurskamraterna och jordgubbar hemma. Utbildning med simningen. Möte om mitt nya ansvarsområde i badet - förändringar till hösten. Syskonsens skolavslutning. SYTYCD på TV. Syster fyllde 30 år. Pappa fyllde år. Var på bröllop, vackra Tobias & Susanna =) Midsommar firades med lunch med m&p och grillat hos Sofia med familj & Evelina & Niklas m.fl. Nattdopp och sov i en båt på land. Utvecklade god teknik i att fånga mygg med en hand.

 

Juli: Dans på PIP blev inställt men fick besked om mer dans till hösten - happyface! Upptäckte Fredrik Backmans blogg. Älskling åkte till Sälen och jag fick in en ny man i mitt hem - Folke. Hundvakt, vilket innebar promenader x många. Utökade mina hundkunskaper m.h.a It´s me or the dog och Ceasar Millan på TV. Jag hatar kanal 5 och börjar titta på SYTYCD på youtube istället. Mat, mys och nattdopp med gänget hos Sofia.

  

Augusti: Hittade Roswell på youtube och började titta på det. Började planera hösten. Nattäventyr, åkte 20 mil tur&retur för att hämta familjen - bilen startade inte när de var på väg hem efter lite semester. Träffade Anneli & Emelie. Uppstart simgrupperna. Barnvakt med minigolf. Mycket styrelsearbete. Vulkanmarknad med mamma och småbröderna. Massa möten. Började skapa egna barndanser då vi gått ur Funky Kidz. Uppstart med min egen dans, i showgruppen <3 Började även dansa disco. Öppet Hus på CC. Robinson på TV. Glaskontainer sprängdes i närheten där jag bor.

 

September: Fick frågan om jag jobbade heltid i badhuset? Undrar varför?? Massa planerade inför uppstart av breddverksamheten, som blev mitt nya ansvarsområde. Bassäng-helevetet läckte. Strul med uppstart. Övade barndanser febrilt. Blev sjuk, så pass att jag tog en ipren. True Talent, Moraeus mm, #AdamLive, Idol, Gäster med gester på TV. Uppstart barndansen. Mycket badhus och dans. Lååånga dagar. Final i STYTYCD. Smörbrist i vårt land. Utbildning på HLR och olycksfallshantering. Kunde äntligen gå på Body Balance-passen. Jobbig händelse i badhuset. Var iväg på jobbintervju.

      

Oktober: Blev sjuk IGEN och tappade rösten. Inte särskilt bra då jag hade barndansgrupp och viktig information i badhuset att förmedla. Fick använda mig av externa röster i form av goda medmänniskor. Tack. Blev inget jobb, men fick samtal från bemanningsenheten. Fångarna på fortet på TV. Barnvakt åt My. Träff med glada-gänget i Evelinas & Niklas lgh.

November: Utvecklingssamtal i badhuset. Föreläsning om mobbning. CC dance med Sofia och Zumba med Rebecka. Badhuset öppnade helt efter den långa renoveringen! Nya träningstider i badhuset som innebar att jag kunde börja simma lite själv igen <3 Köpte xperia arc s. Strul med Luciadopps planering. Hade avslutningskalas med mina barndansare - söta kissemissar. Började jobba som timvikarie. Luciatågsträning. Vattenbalettsträning. Avslutning för bredden. 50-års kalas för älsklingens pappas sambo. Simtävling.

December: Ett sådär genrep och ett bra, men jobbigt Luciadopp. Lite kalas i dfs. Knatteskutt i badhuset. Julbordskryssning. Invigning av nyrenoverade badhuset. Kollade på det fantastiska programmet - Svenska Hjältar. Dansavslutning och show med min egen dans. Var med på fem danser =D Så kul! Mamma fyllde år. Massa julmys med familjen under julhelgen. Nyår firades hemma med mys i soffan med min älskling.