Börjes barnbarn

föralltid

Jobbdags igen då. Och jag har fortfarande ...

Kategori: Dagbok

Jobbdags igen då. Och jag har fortfarande lite energi kvar. Även om det självklart blev något avsnitt för mycket igår kväll. Energin räckte till att ta bussen till Ica maxi för att handla mat och nu är påväg tillbaks. Hungrig! När jag kommer hem ska jag landa i soffan, äta, kolla några avsnitt big bang och ladda batterierna inför en ny jobbdag imorgon.

Fortsätter jag planera så här proffsigt ef...

Kategori: Dagbok

mms_img102763893 (MMS)

Fortsätter jag planera så här proffsigt effektivt blir augusti inga problem. Snarare smärtfritt och gott om tid för att se flera big bang avsnitt. I wish.

Kolmården bildbomb

Kategori: Dagbok

God morgon.


Regnponcho på.


Lo bebis.


Lekfull björn.


Familjen gris.


Mys-pys.


Uppdrag: Hitta snöleoparden.


Tiger.


Delfiner.






Giraff.


Älgarna.


Lejonen.


HLR på säl.



Sälarna.


Apan.


Tema: Svartvitt.


Elefanten.


Kila - sniff - frys.


Gräv en tunnel, gräv gräv en tunnel...


Hängbiljett.


Kamel.


Vargen.


Söta.




Snålskjuts?


Färgglatt.


Drakfisk.


Close-up.


Kategori: Klappa på egen risk.









Hejdå.


Härlig dag på Kolmården. Regnet upphörde s...

Kategori: Dagbok

Härlig dag på Kolmården. Regnet upphörde sekunden efter vi betalat för varsin poncho. Efter delfinshowen följde safari i linbana, sälshow, apor, elefanter, tex-mex käk, vargar och slutligen tropikarium/aquarium. Bilfärd hemåt. Och precis när vi kom hem... Jo, men visst --> regn! Plus blixtar och dunder. Inte tillräckligt länge dock. Missade tillfället. Fan.

Vackra djur.

Kategori: Dagbok

mms_img-14246830 (MMS)

Vackra djur.

Åkt lite karusell. Nu blir det delfinshow.

Kategori: Dagbok

mms_img151904669 (MMS)

Åkt lite karusell. Nu blir det delfinshow.

Sötast!

Kategori: Dagbok

mms_img202302596 (MMS)

Sötast!

Hej och välkommen. Precis när vi klev in g...

Kategori: Dagbok

mms_img173234626 (MMS)

Hej och välkommen. Precis när vi klev in genom entrén blev gud kissnödig. VÄLDIGT nödig.

Mmmm, efterrätt.

Kategori: Dagbok

mms_img208605308 (MMS)

Mmmm, efterrätt.

Ätit god mat på O'Learys med OS invigninge...

Kategori: Dagbok

mms_img395574136 (MMS)

Ätit god mat på O'Learys med OS invigningen i bakgrunden.

Hantlar med tillhörande instruktionsdvd på...

Kategori: Dagbok

mms_img109368573 (MMS)

Hantlar med tillhörande instruktionsdvd på hotellrummet.

Tio

Kategori: Dagbok

Anställningsavtal

Kategori: Dagbok

Gårdagen bjöd på svettig afro med Sofia följt av käk på My number one med Sofia och Rebecka. Gott och trevligt.

Idag blev det promenad till Anders för att skriva på anställningsavtalet. Så nu är jag anställd. På riktigt. Känns bra. Och kul, spännande, nervöst, pirrigt.......

Det ska firas med chokladboll och Big bang theory, som jag dessvärre fastnat i. Ikväll firar jag lite till med tacos.

Lek och bus landet med lillebror. Pappa ri...

Kategori: Dagbok

mms_img632116100 (MMS)

Lek och bus landet med lillebror. Pappa ringde och kollade om jag kunde ha lillebror hos mig en stund medan han och mamma skulle in till Örebro och hjälpa brorsan. Jag sa att jag gärna hakade på in till Örebro hellre så jag också fick kika på brorsans nya hus. Det blev en snabbtitt. Sen släppte pappa av mig och lillebror på lek och bus landet. Tre timmar blev det. Behövdes ingen träning efter det kan jag säga. Hade först tänkt easyline och zumba. Vi hann inte hem till det, men träningsvärk kommer jag allt ha imorgon ändå så mycket som vi klättrade/kröp/ålade/hoppade. Jag och lillebror käkade mat på McDonalds innan vi åkte hem. Sen blev jag kvar hos mamma och pappa tills nu. Kom precis hem och funderar på vilken som blir kvällens film. Imorgon ska jag försöka börja planera hösten.

Mysig dag idag. Började med en promenad ti...

Kategori: Dagbok

mms_img387707100 (MMS)

Mysig dag idag. Började med en promenad till McDonalds där jag käkade deras frukost - bagel, toast och juice. Nam nam. Sen gick jag ner till näset och mötte upp brudarna - Anneli och Emelie. Vi spelade lite minigolf och sen satt vi och pratade. Jag och Emelie promenerade hem till hennes föräldrar, där hon hade sin söta lilla hårboll. Betoning på lilla. Så himla söt! Jag fortsatte sen själv hemåt. Älskling och jag fixade käk. Blev god sallad från Ica maxi. Tog bussen till träningslagret och körde balance följt av 30 min på crosstrainer. Buss hem och här har jag nu landat i soffan. Ska försöka fixa nå mat och blir nog en film eller så till det.

Fördelen nummer ETT med hus stavas: trädgå...

Kategori: Dagbok

mms_img-62979625 (MMS)

Fördelen nummer ETT med hus stavas: trädgård! Liten och lagom. Den fantastiskt sköna solstolen som jag fick i studentpresent kommer äntligen till sin rätt. Med lite rockklassiker i öronen ger det en helt okej eftermiddag.

Lille Jack

Kategori: Dagbok

Åkte in tidigt med bussen till Örebro för att träffa goá vännen Angelica och hennes lille Jack. Blev massa prat och så lek och promenerande med Jack. Lillkillen kan ju snart gå själv =) Snodde en bild från Angelica. (Du får säga till om jag ska ta bort den!) Men han är så himla söt på den här bilden, så jag kunde inte låta bli.



Älskling jobbade i Brändåsen/Kumla så han plockade upp mig när han hade slutat och var på g hemåt. Vi landade snabbt hemma så han fick duscha och så drog vi vidare på kalas för hans pappa. Smarrig smörgåstårta följt av alldeles för god tårta med jordgubbar, hallon och choklad. Mmmm!

Svettigt

Kategori: Dagbok


Min peppbild

Hade bokat in mig på indoor idag, men fick ett sms från Sofia. Hon skulle köra afron idag, så då blev det till att boka om. Klart jag vill köra Sofias afro! Det blev som jag trodde - svettigt och roligt. Väldigt bra kombo i träningssammanhang. Stannade med Sofia på gymmet en stund också och lyfte min jääätte tunga vikter =P Får kanske ta och spendera lite mer tid på gymmet. Typ på fredag och/eller lördag?? Blir ju ingen träning imorgon för då blir det Örebro hela dagen och lite kalas på em/kvällen.

Usch för att gå upp tidigt imorgon. Dygnsrytmen har kommit lite ur balans. Nu har jag fastnat i SYTYCD, Las Vegas uttagningarna så jag måste kolla klart innan sängen.

Friend boost

Kategori: Dagbok

I fredags blev det att sällskapa med Rebecka, Evelina, Niklas och Thomas hemma hos Sofia. Det blev grillat, både korv, kyckling och kött. Mestadels svart =P men jättegott! Blev inte så länge dock, så jag mellanlandade i soffan med en film innan sängen.

Lördagen blev det umgänge med Nettan, Frida och Jani hos Kiddo. Blev något senare än fredagen, men jag var pigg så det blev en film i soffan när jag kom hem.

Körde balance i söndagas, easyline + zumba igår. Idag skulle jag egentligen köra functional moves, men det blir inget med det den här veckan heller. Insrtuktören är sjuk, så jag bokade in mig på easyline istället.

På torsdag blir det en tur in till Örebro och träffa Angelica och lille Jack. På söndag ska jag träffa Anneli och Emelie.

Trx

Kategori: Dagbok

Check. Det var självklart jobbigt, men ganska kul. I like. Thomas var toppen som instruktör. Vi var tre helt nya så vi fick ordentlig genomgång. Både på övningarna och inställningarna på "lianerna". Ont kommer jag nog ha imorgon. Det har jag i och för sig redan efter killern i tisdags. Mina triceps blev inte direkt glada när de fick ännu mer stryk idag. Nu blir det chill från träningen fre och lör. Promenad/er har jag väl tänkte iaf. Sen är balance bokat på söndag.

Killer

Kategori: Dagbok

Snacka om att chocka kroppen, och psyket. Det blev ingen functional moves. Kom ingen instruktör. Inte okej. Minus i kanten på det! Indoor var fullbokat, men det fanns plats på easyline, som alla vi besvikna deltagare hoppade på istället. Easyline killer var det visst. Tre varv istället för två. Samt 60 sekunder på de sista två varven istället 45 sekunder. Jävligt go träning. Misstänker att jag kommer ha ont i kroppen imorgon.

Chocka kroppen

Kategori: Dagbok

Trx blev bokat. Träffade en tjej i omklädningsrummet igår som har varit på några av de passen jag har gått på hittills. Hon verkade också ny och vi pratade lite om trx. Hon skulle testa det och vi hade lika syn på hur vi uppfattade trx. Sen sa hon något så himla bra när vi pratade om att prova de olika passen - man måste chocka kroppen. Köra man samma pass eller tränar på samma sätt hela tiden så blir ju kroppen van. Människan är ju lat, san hon =) Well, det lät bättre i sitt sammanhang när hon sa det. Men poängen. Chocka kroppen! Göra olika saker, övningar, steg, köra olika pass, träna på olika sätt med kroppen. Det tror jag är bra.

Igår körde jag zumba. Och det var faktiskt riktigt kul. Jag gillade koreografin och låtarna den här gången. Instruktören, Inger, tyckte jag var väldigt bra också. Hon förvarande bra när det bytte steg. Ikväll blir det functional moves. Men tills dess ska jag kolla på So you think you can danceyoutube. Ej kanal 5. Kanalen är fet dissad sen förra säsongen.

Sommar

Kategori: Dagbok

Jo, det är sommarledigt nu. Inte mycket aktivitet i bloggen då. Det som passerat efter Karlskogafesten, är sommaravslutning med SFI, lite fest och sen har jag tränat. Massor. Om man jämför med innan vill säga. Fixade ett månadskort förra veckan på Träningslagret. Tänkte passa på att träna de olika passen och träffa instruktörerna. Så jag vet vad jag vill prioritera till hösten. För då hinner jag inte pussla, klura och krångla med det. Komma i form är ju självklart också en anledning till att jag fixa månadskort.

Förra veckan körde jag easyline, afro, functional moves, body balance och body step. Idag har jag bokat zumba. Imorgon functional moves. Och på onsdag ska jag testa indoor walking för första gången. Ska bli spännande. Till torsdag har jag inte bestämt mig än - combat eller trx???? Combat har jag kört förut, så jag vet att det är sjukt jävla jobbigt samtidigt som det är sjukt jävla roligt. Trx har jag bara kört någon enstaka övning förut som var invävt i ett annat pass. Jag misstänker att jag kommer tycka att det är sjukt jävla jobbigt. Det kommer vara tungt. Vet inte om jag kommer tycka det är kul. Tänk om det är skitkrångligt med de där repen? Trx vill jag ju testa någon gång. Lika bra att göra det. Passa på i sommar också när det är mindre tryck på passen. Sen så är det ju Thomas som är instruktör på torsdag. Det får bli TRX!

Madicken

Kategori: Dagbok

mms_img158893557 (MMS)

Madicken