Börjes barnbarn

föralltid

Earth hour - jag är redo. Har en lampa tän...

Kategori: Dagbok

mms_img121655824 (MMS)

Earth hour - jag är redo. Har en lampa tänd så jag kan äta. Sen släcker jag den också. På tvn går finalen av gladiatorerna. Får se om det blir filmen "slumdog millioner" eller något på play efter det.

En nyckelpiga hittade jag nyss också. Sudd...

Kategori: Dagbok

mms_img183557027 (MMS)

En nyckelpiga hittade jag nyss också. Suddig bild dock. Den ville inte direkt sitta kvar på min hand.

Trädgårdsarbete. Eller ja.... jag jobbar o...

Kategori: Dagbok

mms_img102747446 (MMS)

Trädgårdsarbete. Eller ja.... jag jobbar och smulan varvar mellan chill och bus.

Titta här - tussilago hittade jag igår när...

Kategori: Dagbok

mms_img-33380355 (MMS)

Titta här - tussilago hittade jag igår när jag var påväg till barndansen. Såg även några vitsippor. Gårdagen var fullspäckad i vanlig ordning. Och stressad blev jag när jag upptäckte att jag lyckats radera(?) "avslutningslappen" från datorn. Jag hittade den inte iaf, så det blev till att slänga ihop en ny strax innan. Efteråt fick jag skynda med till affären och handla innan badet, men efter det sen var det lugn. Förutom stress-rycken jag hade fått i ögat :-( Nu är jag på g hem från jobb. Har varit en del på SFI i både hem- och grannkommunen. Förra veckan gjorde jag min första dag på högstadiet. Det var... en upplevelse kanske man kan kalla det :-) Det blåser lite förändringsvindar. Ett möte i fredags som vi får se vad det blir med. I badhuset har det snarare blåst storm för min egen del, men det har börjat lugna ner sig lite nu. Grejat i trädgården har jag gjort också. Ena raden av de där satans nyponbuskarna har jag kapat ner till markhöjd. Så skönt! Får se om jag orkar ta andra halvan idag.

Söndercharmad

Kategori: Dagbok

Hahaha sååå söt!

Mysig dag i Örebro. Har precis varit och h...

Kategori: Dagbok

dsc01874 (MMS)

Mysig dag i Örebro. Har precis varit och hälsat på Angelica och hennes lilla sötnos Jack. Underbart att få träffas och prata <3 ....och gosa med bebis, självklart ;-)

Melodifestivalen

Kategori: DagbokEn del skitlåtar har det varit i delfinalerna, men det var riktigt bra låtar som kom vidare till finalen. Jag gillade nästan allihop, mer eller mindre. Med nästan menade jag - alla utom utom Flinck och Ranelid.

1. "Shout it Out" – David Lindgren
2. "Jag reser mig igen" – Thorsten Flinck & Revolutionsorkestern
3. "Mystery" – Dead By April
4. "Why Start a Fire?" – Lisa Miskovsky
5. "Baby Doll" – Top Cats
6. "Euphoria" – Loreen
7. "Soldiers" – Ulrik Munther
8. "Mirakel" – Björn Ranelid feat. Sara Li
9. "Why Am I Crying?" – Molly Sandén
10. "Amazing" – Danny

Men Loreen kändes som min favorit. Det var snudd på rysningar när hon sjöng. Och sen kände jag lite extra för Dead by April. Jag gillar deras stil + att jag tycker det är superkul att det har börjat bli sån spridning på stilar i Melodifestivalen.

VÅRT hus.

Kategori: Dagbok

mms_img-21373791 (MMS)

VÅRT hus.

Verkar som det inte blir några simmare ida...

Kategori: Dagbok

mms_img-13860571 (MMS)

Verkar som det inte blir några simmare idag.... Lite trist. Kunde lika gärna suttit hemma och kolla på massa bra tv som det är på tisdagar. Bussen hem går inte förrän om 1,5 h. Mjo, lite bitter tänker jag vara. Men jag går väl ner på kansliet och bekantar mig med nya medlemsregistret.

Så jävla bra!

Kategori: Dagbok

Ett smakprov från Spamalot:

Galet bra program av "så ska det låta" går...

Kategori: Dagbok

mms_img-17388199 (MMS)

Galet bra program av "så ska det låta" går på play nu. Idag har jag jobbat fm på SFI i hemkommunen. En jättehärlig grupp hade jag med roliga uppgifter. Promenerade hem och slappade lite i soffan innan jag tog bussen till kvällens styrelsemöte. Avslutar dagen med lite play.

Alltså... Jag vet inte om det är bra eller...

Kategori: Dagbok

mms_img-17568888 (MMS)

Alltså... Jag vet inte om det är bra eller dåligt att jag tycker Sean banan är helt OK jämfört med vissa andra bidrag i "andra chansen"....

Alltså...

Kategori: Dagbok

Vilken snubbe!

http://www.dn.se/ekonomi/carl-far-ingen-a-kassa--nu-ska-han-soka-62000-jobbDet gick fin fint att jobba, trots för lite sömn. När jag kom hem satte jag mig omedelbums ute på altanen och njöt av solen, spelade lite spel på telefonen och tittade på kissemissen som vågat sig ut på gräsmattan. Sen när älskling kom hem blev det mat och sen iväg till dansen. Street dubbelt upp. Jag kände mig mörbultad när jag gick hem. Nu har jag kollat på Lyxfällan på plat och kollat lite bloggar. Dags för sängen. Jobb imorgon också.

Vårtecken nummer 2. Smulan är ute och går ...

Kategori: Dagbok

mms_img-11282103 (MMS)

Vårtecken nummer 2. Smulan är ute och går på gräsmattan igen! :-P Hon har varit i "ide" under vintern dvs hållt sig under tak för att undvika att få snö på tassarna.

Yes! Nu behöver jag inte vara sotis på gra...

Kategori: Dagbok

mms_img140462974 (MMS)

Yes! Nu behöver jag inte vara sotis på grannens snödroppar längre. Jag har fått ett eget vårtecken vid husknuten.