Börjes barnbarn

föralltid

Dansens dag 29 april

Åh kära nån vad efter jag ligger i att uppdatera här. Slarvigt. Mycket slarvigt. Jag har jobbat en hel del. Bland annat matematikdagar på en skola. Riktigt kul. Och så en längre period på SFI när en lärare var på semester. Dans som vanligt och badhus på helgerna. Inga konstigheter där.

Det som varit speciellt är en utvecklingsdag med simföreningen i Loka. Det blev givetvis kul, intressant och givande. Men det bästaste som hänt är DANSENS DAG! <3 Wiihoo! KDC bidrog med två street-, två disco- och ett shownummer. Jag var med två gånger - först med discon och så fick vi avsluta med vår zombiedans =P

Och jag tänker faktiskt dela med mig ett filmklipp från discon. Gjorde några små fel, men det såg så mycket bättre ut än vad det kändes. Så det lär ju vara positivt:


Zombiedansen kändes riktigt bra! Skönt att få köra den när jag inte var helt slutkörd av att ha dansat flera danser innan. Inga slarvfel på den. Tyvärr har jag inte hittat några foton på oss från någon av KDC´s danser. Film finns ju sen innan på zombie, men hade varit kul att se igen eftersom det kändes så mycket bättre den här gången.

Det blev en riktigt kul dag med massa dans. Började 12.30 med ett litet rep och sen gick några av oss och käkade tillsammans. Och sen blev det dans, dans, dans, dans... från 15.00-20.00. Så här kommer lite bilder som jag tog med mobilen:

Många olika dansstilar, kläder och rekvisita.

Det var balett...



modern...



finsk folkdans...



cancan...



street/house...



annorlunda kläder...





sjalar...



hattar...



mystiska inledningar...



sång + dans...



effektfullt...



...och mycket mera som jag inte fick bilder på!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: