Börjes barnbarn

föralltid

Genrep

Kategori:

Lilltomten har inlett genrepet för årets Luciadopp. Och jag sitter på läktaren...

Avslut

Kategori: Dagbok

Året och terminen börjar dra sig mot sitt slut. Schemat är proppat. Som det brukar vara i november/december med andra ord.
 
Förutom de vanliga lektionerna och planeringarna på både komvux, dansen och simskolan så händer allt detta:
 
18 nov Utmanaren
24-25 nov genrep + show med Abs SHOW kidz.
30 nov genrep Luciadopp + tjejfest
1 dec Namngivning Viggo
2 dec Luciadoppet
7 dec Dirty Dancing i sthlm
8 dec breddavslut + genrep KDC (måste klona mig själv?!)
9 dec breddavslut
15 dec show KDC + julbord
16 dec KM (behöver inte göra mkt där, men kul att vara med)
19 dec Sista lektionen på komvux
21 dec mamma fyller (kanske inget hejdundrande kalas, men värt att nämna ändå)
 
Sen blev det jul och nyår... Bara sådär. Och då är det runt 3-4 veckor till uppstart av vårterminen.
 
Känner mig lite smått.... Kluven... Några saker vill jag verkligen hinna njuta av och bara vara här och nu.Vissa saker vill jag bara få överstökat typ, fast ändå inte. Kanske mer en längtan framåt.
 
Och så längtar jag ju till THAILAND! Äntligen dags igen. Känns som evigheter sen.
 
Jaja. Hopp i säng. Näst på schemat är lite praktik i badhuset och så måste jag börja skriva på praktikuppgiften. Och på policyn och verksamhetsplanen. Smått frustrerande när jag vet hur jag vill ha det, men jag får inte ner det på pappret.

7 december

Kategori: Dagbok

En till nedräkning... =P
 

25 mars

Kategori: Dagbok

Nedräkningen har börjat...
 

Brieost

Kategori: Dagbok

Vilken karl jag har! Efter en lång dag med show, badhus och egen dans. Kommer hem helt mör. Älskling har fixat käk som är klar precis när jag kommer hem. Mumsig kyckling har han gjort och en film fanns redo. Och så hade han köpt en brieost. Rumstempererad dessutom! Det är KÄRLEK. Jag som smälte lite när vår ljud/ljus-kille på showen plockade med sig tre röda rosor till flickvännen som hade jobbat natt. Rosor liksom? Va fan är det? När man kan få en perfekt mjuk brieost istället ;-) Min älskling <3
 
Det gick suveränt på showen. Mina dansare var såååå duktiga så jag bara satt och log. Och som kollegan Evelina sa, så fort showen är slut så känner man den där lilla tomheten. Man bara längtar till nästa termin. Men jag har min egen show kvar =) Inte långt kvar till den, och då kör vi två shower på rad. Julkalender, med massa tomtar i olika skepnader. Jag kommer vara gangster tomte, en vätte, tomte under lågsäsong, julshopping, tärna i street-luciatåg och zombie (som lilltomten träffar på när han faller ner i underjorden). Kommer bli kul kul kul!
 
Nej. Sängen. Imorgon är det komvux igen.

Lite chill

Kategori: Dagbok

Pusslade ihop hyllan igår och började flytta kläderna. Passade på att tvätta lite. Diskade. Läste lite. Pratade med mamma. Det blev en välbehövlig chill dag. När älskling kom hem åkte vi och handlade mat. Blev kyckling, mangoraja och cole slaw. Köpte med en flaska vin också. Sen blev det mys med play och film i biorummet.
 
Idag var det fullfart igen. Först lite förmiddagskalasfika för älsklings pappas fru. Direkt till badhuset och jobba. Å så upp till folkets hus där det vankades genrep med barndansen. Gick riktigt bra. De är så duktiga mina dansare. Snabbt ner till badhuset igen för att jobba lite till.
 
Älskling kom och hämtade. Åkte och handlade. Gjorde egna hamburgare idag som vi åt till x-factor på play. Andreas dök sen upp, så nu sitter nördarna i spel/biorummet och nördar sig =P
 
Jag har kikat lite play och funderar på om jag ska ta något program till eller kanske läsa. Vi har fått låna Andreas Eenfeldts bok Matrevolutionen som jag har börjat med. Ska nog ta några sidor innan jag hoppar i säng. Misstänker att ögonen kommer börja falla ihop efter några få meningar.
 
Imorgon blir det lång dag. Surprise surprise. Men imorgon är det show med barndansen, så det ska bli riktigt kul. Och sen självklart lite badhus och sen egen dans på kvällen. Sen är det ny vecka igen.

En timme

Kategori: Dagbok

Har jag varit hemma idag. Ute och flängt hela dagen. Började på morgonen med praktik i badhuset. Lyckades klämma in ett telefonsamtal med mamma. Cyklade till Ica Maxi och handlade mat. Snabbt hem för att laga och äta mat. (Där hade vi timmen hemma). När älskling kom hem så åkte vi direkt iväg och köpte en hylla. Hem snabbt med den och sen ner till badhuset igen för lite mer praktik. Kikade lite på babysim och var med i vattnet på minisim. En grupp med 4-åringar och en med 2-3 åringar. Därifrån blev det rask promenad upp till dansen, som sen slutade 20.30. Lååång dag.
 
Imorgon.... Då ska jag soooova! Lite längre än vanligt iaf. Sen ska jag hålla mig hemma hade jag tänkt. Fixa, dola och självklart jobba en del.

Vilken helg

Kategori:

Vilken vecka snarare. Upp tidigt varje dag och sysselsatt mest hela tiden. Skulle vilja ha en dag som jag bara kan sitta och ha lite tråkigt. Sådana dagar behövs ibland.

Åter till helgen. Letade kläder till dansen. Jobb i badhuset. Och mitt lilla gästspel förra helgen gjorde avtryck. I like it! Gjorde ett till i lördags och snackade lite med ledarna om nästa termin. Känns som att jag har de med mig. Underbart!

Söndag morgon startade upp med finlir inför filmning på barndansen. Nu är den tortyren över. Väntar bara på resultatet. Fort som fan ner till badhuset där det vankades simtävling för våra små. Så duktiga tjejer jag har!

Fick också se att utbildningen gav resultat som jag hoppats på. Kommande termin kan bli riktigt spännande!

Test-vecka

Kategori:Livet som..

Kategori: Dagbok

Dags för chill

Kategori: Dagbok

Heldag i badhuset idag. Började med lite praktik, men idag var jag bara på kanten och observerade lite när särskolan var där och simmade. Satt sen och pratade lite simskola med en badvakt. Ner på kansliet och jobba. Svarade på mail, klurade på framtiden, skissade på nya mål och snackade skit och idéer med kollegan. Blev hämtad av älskling vid 17. Vi svängde förbi affären och köpte gott till kvällen. Nu står kycklingen i ugnen. Och när jag plockat ut den och sätter mig för att käka - då tänker jag inte lämna soffan = CHILL resten av kvällen!

On the floor

Kategori: Dagbok

Ja här sitter jag och längtar tillbaka till dansen istället för att gå och lägga mig.
 
 
En av min favoriterdanser av underbara Jasmine Meakin!

Fullt schema

Kategori: Dagbok

Produktiv dag. Började tidigt med att åka till badhuset och ha lite praktik. Lite jobb på det. Tog bussen hem till mamma och lillebror för lite lunch. Bussen tillbaka till centrum för möte på banken. Jag och Simon svängde förbi apoteket, vårdcentralen och affären på vägen hem. Lagade mat och diskade direkt. Åt maten framför play och sen snabbt iväg till dansen. Hem igen och lite play med en kopp ingefärste. Och så sängen alldeles strax, så snart programmet är slut.
 
Imorgon blir det upp tidigt igen för lite mer praktik. Särskolan ska ha sin simundervisning som jag ska vara med och tittade lite på. Ska bli kul, men samtidigt så skulle jag bra gärna vilja sova ut. En annan gång. Godnatt.

105

Kategori: Dagbok

Äh va fan? Kör en omgång till förskolan. Alltid lät man sig något nytt ;-)

Utsikten

Kategori:

Återigen till min utsikt från fönstret på jobbet. Det ligger ett dagis på andra sidan fotbollsplanen. Då och då brukar de små komma ut på planen i sina enorma reflexvästar. Söta!

Själv sitter jag och läser barnböcker. Så passande.

Två knäskålar..

Kategori:

...på vänster ben.

Då var det alltså färdig cyklat för i år. Det är snorhalt ute!

Smygfoto

Kategori: Dagbok

 
Kunde inte låta bli. Det brukar komma en man med sin hund så gott som varje dag till fotbollsplanen utanför mitt fönster på jobbet. Oavsett väder står mannen där och kastar boll till hunden som glatt rusar efter.
 
Ibland önskar jag att jag vore den hunden.
 
Speciellt en dag som den här när solen skiner och himlen är blå.
 
Men jag ska inte klaga. Första handledningen gick snabbt och smärtfritt. Nästan klar med nästa veckas planering.
 
Helgen passerade smärtfritt den också. I lördags höll jag i simlektioner för dem minsta efter ett djungeltema. Så underbart att vara med dem små.
 
Kvällen spenderades med älskling. Vi kirrade god mat och tittade på film i vårt nya biorum.
 
På barndansen igår övade vi enbart inför showen. Danserna satt bättre än vad jag trodde. En glad överraskning. Min egen dans gick också bättre än förväntat.
 
Idéer till simskolan slog ner som en blixt. Oväntat. Känslan "nu jävlar!" infann sig. Också oväntat. Men kul förstås.

Fredrik Backman

Kategori: Dagbok

Inte en särskilt fantastisk idé att börja läsa Fredrik Backmans blogg när det egentligen är dags att gå och lägga sig. Fastnar ju bara!
 
Sängen var det alltså.
 
Godnatt.

Jobb & dans

Kategori: Dagbok

Jobbat på skolan mån-ons. Dansat ons-tors. Igår bankade Sandra skiten ur oss på discon. Vi fick sex "åttor" som vi fick köra om och om och om och om igen. I quick-tempo. Helt mör var jag efteråt.
 
Idag träffade jag min "chef" i badhuset. Snackade lite om mitt jobb. Jag ska försöka få till en policy och en verksamhetsplan. Få ner det jag gör på papper med andra ord. Kändes bra att ta ett snack just nu.
 
Jobb och dans. Är väl typ det jag gör just nu. Hinner knappt prata med mamma. Börja längta till nästa termin. Då blir det förhoppningsvis lite lugnare.
 
Nystart med kosten gjorde jag och sambon i måndags. Nu jävlar!

KDC

Kategori:

Fina och duktiga dansare med sina pokaler.På danstävling..

Kategori:

..i Örebro och hejar på Karlskoga Dans Center.2 cm...

Kategori:

...hade jag växt sen sist jag fixade pass. Inte illa.