Börjes barnbarn

föralltid

Thailand 27-29 mars

 
Onsdag 27 mars
Kring 8 gick vi upp. Frukt till frukost kombinerat med läsning på altanen. Simon hade fått feberfrossa i vanlig ordning, så han gick och la sig igen. Jag chillade vid poolen med bad och läs i skuggan.
 
Åt hos Miss Mjau och sen tog vi en powernap båda två. Jag var redigt trött och för Simons del räckte det inte med feberfrossa utan hans mage hade börjat protestera också. På em åkte vi ner till stan och käkade på Kim´s Kitchen. Tog räkor med minimajs. Det blev snarare minimajs och lök med pytte lite räkor.
 
 
Strosade genom Grand Market. Köpte jeansväska, skor och ett parörhängen. Köpte med Subway mackor + kakor hem och tittade på Tintin som fanns i huset.
 
Skärtorsdag 28 mars
Vaknade till vid 6 när Simon var uppe och kräktes. Stackarn. Somnade upp och gick sen vid 10. Frukt och läste på altanen. Harry Potter 1 utläst =P Fortsatte på 2:an i sängen bredvid en sovande Simon. På tidig em åkte vi ner till stan och började spana efter en tvättmaskin (på Power Pro?) som vi hade fått i uppgift av Simons farsa. Åt sen på Bam Bam. Vårrullar + friterade räkor = God chilisås x2. Mums! Vidare till Market Village för att kolla tvättmaskiner där. Iaf tills Simons mage gjorde uppror och vi åkte hem. Bad och läs i skuggan. Träffade på skånska farbrorn, Thommy. Fick veta av honom att det tydligen var varmare nu mot tidigare år. Sådär varmt skulle det visste in vara förrän slutet på april.
 
 
Simon föreslog att köpa en film och äta hemma. Sagt och gjort. Vi åkte till nattmarknaden. Strosade igenom så långt vi hann innan Simons mage sa sitt. Men jag hann spana in flera fina mönster/färger på sjalar, lite t-shirtar och annat onödigt skräp =P Vi köpte filmen Draktränaren och jag tog Subway och Simons mcd.
 
Långfredag 29 mars
Sovmorgon. Vid 12 åt vi hoss Miss Mjau och åkte net till Sunshine Internet så jag kunde jobba lite och för att uppdatera resdagboken. Resdagboken strulade dock. Åkte sen till Market Village för att göra ett nytt försök nu när Simons mage var lite bättre. Plöjde igenom våning för våning. Köpte torkad frukt på Tesco/Lotus vån 1. Spelade en omgång Air Hocket uppe i spelhallen på vån 3.
 
 
Tog en sväng genom nedre delen av nattmarknaden också. Jag köpte två par nya disel flipflops. Köpte med filmen Rise of the Guardians hem. Vi tog ett dopp i en varm pool under stjärnklar himmel innan vi slog på filmen. Kändes lite märkligt att ligga i en varm pool och titta på stjärnorna på påsk. Men absolut inga fel =D

Kommentarer


Kommentera inlägget här: