Börjes barnbarn

föralltid

Thailand 3 april

Onsdag 3 april - Black Mountatin Waterpark
Åt lite frukt och smörjde in oss och drog iväg. Betalade inträde. Hyrde ett skåp som vi stoppade in våra grejer i och begav oss raka spåret till det 17 meter höga tornet med olika rutschkanor. Började på lägsta nivån och arbetade oss uppåt.
 
upp upp upp...
 
The Green och The Magenta var korta och gick rakt ner. Pirrade lite i magen första åket. I The Bee och The Blue åkte man med ringar. Åkte varje kana för sig och sen åkte vi The Bee i en dubbelring. 
 
 
wide wave, the magenta, the green --------- the bee, the blue
 
The Ring skruvade sig neråt från mellan nivån. Gick dock lite långsamt. Vi klättrade upp högst upp  till The Speed, The Screw och och The Wave. Jag provade The Wave som gick neråt med två vågor. Simon tog The Speed som gick spikrakt ner. För rakt ner för min smak. Sen provade vi The Screw som skruvade sig neråt och gick i ett jävla tempo. 
 
the wave, the speed och the screw
 
Vi la oss sen i Lazy River i varsin badring och flöt med strömmen som tog oss runt en bana genom lite bubbel och lite duschstrålar. Käkade lunch inne på området och slängde oss i Wave Pool. Gustavsvik kan slänga sig i väggen. Här snackar vi vågor! Hoppade i Beach Poolen en stund med utsikt över Wakeboarden. Där fanns också ett volleynät och basketkorgar i vattnet.
 
 
beach pool
 
Åter till Lazy River där vi gjorde ett stopp vid Pool Bar. Fick vänta en bra stund. Bartendern hade försvunnit, sa en personal. "Sorry, we´re going to find a bartender" och la tvekande till "somewhere". Testade fyra drinkar i skuggan: Margarita, Mojito, Mai Tai och Blue Hawaiian. Riktigt gott! Vi fick också sällskap av "spanarna" som hade stått och spanat in baren när vi gled förbi baren i Lazy River redan första varvet.
 
Efter drinkarna hämtade vi Simons mobil som klarar en del vatten och begav oss till kanorna igen. Tog lite bilder och filmade när vi åkte några turer i kanorna. Gick också runt på området och tog lite bilder och filmade i Wave Pool. Tog en glass i skuggan. Vi hade börjat bli uppbrända. Simon såg ut som en kräfta. Vid 16 tiden hade solen bankat skiten ur oss totalt och vi gav upp och åkte hemåt.
 
 
Läste lite i skuggan innan vi åkte ner till nattmarknaden där vi köpte alla Harry Potter filmerna. Började med 1:an och såg halva 2:an innan ögonlocken började kännas tunga och vi slocknade. Torsdagen bokade vi till filmtittande inomhus eftersom vi förmodligen skulle vara för uppbrända för att vistas utomhus.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: