Börjes barnbarn

föralltid

Thailand 30-31 mars

Påskafton lördag 30 mars
Frukt och läsning på altan följt av dopp i poolen varvat med läsning i skuggan. På em åkte vi ner till stan och käkade på Chan Sawang ("på hörnet" som vi kallar den). Goda vitlöksbröd har de där, men inte alls lika goda friterade räkor som Bam Bam har. Vi svepte igenom Shopping Mall och det reltativt nyöppnade The Colonnade Mall bredvid. Där hade de jeans som vi bestämde oss för att undersöka mer en annan dag.
 
Påväg tillbaka tog vi första massagen hos Ploy. Dock ingen Ploy, Tik eller hunden Judy på plats. Istället var det några andra som tyvärr tjattrade och fnittrade lite för mycket i vårt tycke. Man kan förstå att de tycker det är roligt att böja, bända och knäcka på oss stela västerlänningar. Det tycker vi också. Men fnittra lite och sen hålla snattran. Jag vill ha tyst när jag får massage. Nog gnällt. Vi fick välja på medium eller strong. Tog medium båda två. Medium innebar tydligen att gå skelettet separerat från resten av kroppen =P Typ. Så kändes det iaf till och från. Sköntont. Vilket det ska vara, men jisses... =)
 
 
 
Tog ett dopp i poolen efter tortyren. Duchade och käkade middag hos Miss Mjau. Läste på altanen med lite frukt innan vi hoppade i säng.
 
Påskdagen söndag 31 mars
Började som vanligt med lite frukt-frukost och iväg till poolen för bad och läsning i skuggan. Ner till Sunshine Internet på eftermiddagen för att uppdatera resdagboken, som fungerade den här gången.
 
Käkade på All in Hia Hin. Mycket gott. Blev erbjudna att köpa en av katterna där för 100 baht =P Eh? Tack? Eller vad säger man... Åkte till Starbucks för att ta lite efterrätt där. Delade på en morotskaka och en chokladkaka med kaffesmak. Ville egentligen ha en vanlig chokladkaka, men de hade satt skyltarna fel. Gjorde inget. Skulle ändå testa chokladkakan en annan dag. Simon tog kaffe till och jag provade Raspberry blackcurrant juice. Svalkande gott. Chillade där inne en stund. Svalt och skönt
 
 
Hem till poolen igen och bada och läsa. På kvällen åkte vi ner till stan igen och strosade genom övre delen av nattmaknaden. Köpte en sjal och även de goda godis pannkakorna "Rotee". Fanns dock inte peanutbutter, så det fick bli med nutella istället. Hittade till en marknad innanför husen där de hade till annat. Hittade tunikor i större storlekar, så jag köpte tre stycken för 750 baht. Blev också ett par örhängen för 20 baht. Helt ok pris =P När vi rörde oss utåt igen, så hittade vi Dr Fish. 15 min för 100 baht. Givet! Resultat? Nya fossingar. Ute på marknaden igen käkade vi vid resaurangen vid banken. Mycket god kyckling hade de där.
 
 
 
Köpte magneter med blommotiv som jag hade kollat på tidigare. Spanade även efter sjal och t-shirtar till familjen, men köpte inget då. Hittade inget som kändes rätt. Bortåt 23 tiden, när de började plocka ihop, åkte vi hemåt. Vid elefantbyn hade de satt upp en stor bioduk. Coolt med utebio. Tyvärr var det nog bara thailändska filmer. Vi fick också syn på en ny massage som ligger på vägen hem. Där bestämde vi oss för att testa någon dag, men förhoppningen om mindre tjatter.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: