Börjes barnbarn

föralltid

Thailand 4-6 april

Från nu började dagarna flyta ihop, som de brukar göra efter några dagars ledighet. Jag skrev heller inte i dagboken efter varje dag. Men det här typ rätt =)
 
Torsdag 4 april
Förmiddagen var paxad till att stanne inne och kolle på film. Slog på 2:an och tittade klart på den. Förmodligen kollade vi på 3:an direkt. Vi käkade lunch hos Miss Mjau. Åkte till Sunshine Internet för att uppdatera hemåt. Köpte mat och massa godis till vår filmkväll.
 
 
Fredag 5 april
Sov länge den här dagen. Jag hade börjat få problem med örat. Standard. Troligtvis öroninflammation. Så jag hade lite svårt att sova. Läste en stund på fm när Simon fortfarande sov. Åt sen lunch på Kim´s Kitchen. Efterrätt på Starbucks. Provade Blueberry Cheesecake och Bananchoklad muffins. Båda tog White till. Jag tog varm och Simon tog kall. Sååå god. Så även cheesecaken. Åkte till Grand Market för att köpa fler örhängen för billiga pengar. Tog kort på hundvalparna och pytte hamstrar som fanns att köpa där.
 
 
  
 
Åkte till övre delen på nattmarknaden och köpte sjalar och t-shirtar till mig själv och de sista presentera, till Viggo & Theo. Varsin Rotee blev det också, och den här gången med peanutbutter. Gott. Minns inte var vi åt. Gjorde en rejäl frukttallrik till kvällen film.
 
 
Lördag 6 april
Besökte poolen på fm och käkade sen hos Miss Mjau. Åkte ner till stan för att spana in jeansen. Började på nya Colonnade, vidare till Shopping Mall och sen även på Market Village. Blev inga jeans, men däremot en kameraväska till Simon. Kollade upp massage inne på MV, men det fanns inte tid förrän 16 och tydligen fick man inte boka halvtimmar. Bara en timmes behandlingar. Jaha? Testade lite glass på Swensen´s istället. Mycket gott. (Häagen dazs finns ju tydligen inte kvar i Hua Hin) Hem till poolen en stund och sen ner till stan igen för att köpa kvällsmat på Subway. Kaostrafik. Firande hade börjat. (Vi hade ju fått reda på att det var något firande i helgen och att vi av den anledningen skulle behöva åka en timme tidigare på måndagen till Bangkok för att vara säkra på att hinna fram i tid eftersom thailändarnas ledighet är slut precis då.) Kollade på de sista två HP filmerna.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: