Börjes barnbarn

föralltid

Ett möte...

Kategori:

...på strax under timmen - det var typ det jag orkade idag. Helt slut efteråt. Började bli lite varm, så det är väl inte helt omöjligt att febern ligger och lurpassar.

Insåg nu att jag kan skjuta upp mina planer. Uppstart nästa helg istället. Knappt några som vet att jag hade tänkt den här helgen ändå. Då får jag mer tid att förbereda. Skulle definitivt inte bli nöjd om vi körde nu. Och jag är faktiskt ansvarig, så jag bestämmer. Så det så.

Men hallå?!

Kategori:

Sjuk? Jag? Nu? Helt fel tidpunkt. Väldigt taskigt tajmat. Är precis i startgroparna med mina idéer på föreningsjobbet och dansen börjar igen ikväll efter sportlovet. Skit!

Föreläsning

Kategori:

Är på föreläsning i Karlstad. Svenska Simförbundets sportchef, Henrik Forsberg, håller i tre olika föreläsningar. Jag ska vara med på två. Den ena är klar. Nu väntar jag på att den sista ska börja. Sen blir det direkt till badhuset.Parantes. Och jag tycker inte om att ta skit när jag har gjort min del av det som var sagt.......

Återuppleva

Kategori:

Äh va fan... Vi hoppar tillbaks 1980 och kör både 80-, 90- och 00-talet igen. Vore väl spännande?Det tyckte iaf min telefon....

Årsmöte

Kategori:Den här korgen fick jag på årsmötet nyss som tack för min tid i styrelsen. Istället är jag nu med i valberedningen. Och anställd förstås :-)

Det börjar hända grejer också. Min vision börjar skymta fram. Läskigt och kul på samma gång.

Läser en, so far, grymt bra bok om effektivitet som jag misstänker påverkat mig. I positiv bemärkelse, men jag chockade nog mig själv lite grann.

Förutom årsmöte så var jag tentavakt imorse och lite föreningsjobb på em.

Tentavakt

Kategori:

Gårdagen bjöd på barndans och lite badhus. Inga grupper. Inställt pga utbildning. Bara administrativt jobb. På kvällen blev det mat och mys med älskling.

Idag har jag varit tentavakt på fm. Ska vara det på torsdag och fredag också. Badhus på em. Fick välbehövligt bollande med kollegan. Hem och vända, typ. För på kvällen hade jag min simgrupp. Nu är jag på g hem.

Den här veckan har vi "prova på" i badet eftersom det är sportlov. Så jag ska dit tidigt imorgon och kolla läget. Lämna intresseanmälanlappar.

Dikt

Kategori: Dagbok

Jag körde allt balance i torsdags. Så skönt. Åkte hem, åt och duschade. Fick frisstiden flyttad, så jag var där vid 12 istället. Mycket nöjd med framförallt färgen. Precis som jag hade tänkt, även om det inte riktigt framgick när jag förklarade kände jag. Hon kan sin sak, min frisör =P Fredag blev det jobb. På kvällen lite mat, mys och Bones. Och idag har jag varit på lille Theos fina dop. Jag och syrran hade fått frågan om någon av oss kunde läsa en dikt på dopet. Vi bestämde att jag skulle läsa. Lite lätt nervös sådär, när jag väl kom till kyrkan. Det gick riktigt bra, även om prästen kom fram och stod precis bredvid mig med Theo, och jag fick ögonkontakt med sötnosen. Var rädd att tårarna skulle komma då, men jag lyckades läsa klart hela dikten utan snyftningar =)
 
Så kom du då till oss, du älskade barn,
och grep våra hjärtan med kraft.
Men ens fick allting mera mening,
långt mer än det någonsin haft.
 
Du ler så du strålar, din själ lyser klar,
du fångar all ömhet omkring.
Små fötter och fingrar, din hud och din doft,
så underbart skapat allting.
 
Ditt liv ska vi följa,
och dela din glädje och sorg.
När skuggorna hotar ditt solsken,
är vi din tryggade borg.
 
Idag vill vi visa för vänner och släkt,
den gåva vi fått att bevara.
Ett barn att få älska och skydda från ont,
en lycka för stor att förklara.
 
Jättefin dikt hade de valt. Det känns fortfarande lite konstigt och ovant att jag är faster till två fina pojkar. De passerade halvåret för bara några dagar sedan. Snacka om att tiden går fort.
 
Well well... Nu har jag käkat och kollat på delfinal 3 av Melodifestivalen. Mannen nördar vid datorn ikväll, så jag funderar på att ta någon chickflick och titta på med lite vin, brie och choklad. Tända lite ljus också =) Sound like a plan. Ska bara lyckas välja någon av alla filmerna.

Theos dop

Kategori:No action

Kategori: Dagbok

Oj vad mycket action det har varit. Not. Igår var jag vikarie för syrran på fm och på em veckohandlade jag och älskling. Dans på kvällen. Idag har jag inte gjort mycket alls. Pratat med mamma i telefon och tittat på play. Dansat mina tre timmar. Lovely. Vi hade mycket teknik på fyspasset, så det var skönt och behövligt. Raggan gjorde vi ett steg som jag ogillade skarpt, men när jag väl provade så gick det bättre än väntat. På streeten filmade dansläraren som jag fick se efteråt, och det ser bättre ut än vad det känns. Fick också höra att bilder från avslutningen är på gång. Yeaaahh!! Som jag väntat!!
 
Balance imorgon? Mjo. Varför ens tveka? Och så lite jobb på det. Sen är frågan hur jag löser lunchen. Kan ju inte äta på jobbet. Får höra om vi kan köpa in en micro och om vi får ha den på kontoret. Tycker inte om att få dagarna sönderhackade. Det blir ju strul om jag ska behöva ta mig hem för att äta och sen tillbaks igen. Ogilla.
 
Men något som jag definitivt gillar är att jag ska till frissan imorgon =D Woohoo! Äntligen. Har verkligen tröttnat på mitt fula hår de senast dagarna. Ska bli så gött att få det fixat.

+10?

Kategori: Dagbok

Det fick bli en hemma-dag idag. Lite halvdant jobbade med telefonsamtal. Kommande utbildning och föreläsning är mera uppstyrt nu. Tack för det. Blev lite irriterat och oroligt där ett tag. Sen fick jag ett samtal från chefen. Han undrade om jag kunde tänka mig att gå upp i tid. + 10 timmar och jobba 75% istället. Eh? Mjoo. Why not? Det fanns utrymme för det i budgeten, så han skulle ta upp det som förslag på styrelsemötet idag. Om jag var intresserad, vill säga. Och ja. Kör. Jag får ju fundera lite närmre sen om beslutet går igenom. Kul. Jag antar att jag får se det som positivt. Sysselsättning finns ju definitivt. Och om vi nu ska utveckla verksamheten så kommer det garanterat kräva mer tid av mig.
 
På em hade Simon bokat in ett infomöte med Sector Alarm. Kom igång sent pga missförstånd de två i mellan, men sen blev vi matade med information om deras larmtjänster. Inbrott-, brand- och tygghetslarm. Det lät riktigt bra faktiskt. Bättre än det vi har nu så vi hakade på.
 
Simon fick skjutsade ner mig till badhuset sen där jag skulle ha min äldre grupp. Härligt och lite större gäng börjar det bli. Skippade att simma själv idag eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Hann inte äta innan badhuset hellre, så jag var vrålhungrig. Har käkat och kollat på QX-galan på play. Dags för sängen.

Publicerat

Kategori: Dagbok

Idag publicerade jag föreningens facebook-sida. Nu är jag tillräckligt nöjd med andra ord. Det är flera bilder och jag hade två inlägg på gång. Ett som la dit direkt och ett som jag skrev nyss. Ca 1,5 timme efter publiceringen var sidan uppe i mer än 30 gilla-markeringar. Bra det =)
 
 
Barndans gick fint i vanlig ordning. Iväg direkt till badhuset för simtävling och så egen dans. Love love love. Börjat få lite mer flyt på den här koreografin. Det kändes riktigt bra. Sen var det en ny tjej med och tittade idag som troligtvis skulle börja. Något närmre mig i ålder. Trevligt.
 
Nu ska jag äta. Vrålhungrig! Och kolla på Melodifestivalen del 2 på vhs. Hör på den. VHS. Valde att kolla på Bones med älskling igår, men vill samtidigt inte missa delfinalen. Bidragen som går vidare går man ju inte se i efterhand på play. "Men spela in då?" säger älskling. Eh va? På vhs? Haha, men det funkar ju det med.

Lunch före tolv?

Kategori:

På pizzeria en söndag? Inte i den här stan uppenbarligen. Men Picasso fick + i kanten av mig igen, och öppnade lite tidigare för min skull.

Ska alltså käka lite nu innan barndans följt av simtävling för de små. Och egen dans såklart.

Gårdagen var det jobb och både fredag och lördagkväll har jag och älskling myst med god mat och underbara "Bones" <3

Morgonträning

Kategori: Dagbok

Forsatte vara trött under hela onsdagen. Det var först på fysträningen som jag fick lite energi, men sen dök det igen. Orkade inte riktigt ge allt på dansen.
 
Igår pallrade jag mig iväg på Body Balance på morgonen. Så underbart skönt att träna på morgonen. En pina att ta sig dit, men väl där och efter är det så värt det. Direkt till jobbet efter det. Hem och lagade köttfärssoppa. Och sen iväg till streeten. Hade mer energi och det gick riktigt bra.
 
Idag blev det segstartat. Pratade med mamma i 2,5 timme på morgonen. Länge sen vi pratade så det behövdes. Nu har jag ätit lunch och kollar på Trinny&Susannah. Ska ta mig iväg till jobbet sen och försöka få lite gjort.

Trött

Kategori: Dagbok

Riktigt trött har jag varit idag. Kom i säng lite för sent igår. Och när klockan ringde så orkade jag inte ta mig upp. Hann inte få i mig någon frukost. Lunchen blev i mindre variant så jag skulle hinna med bussen till blodgivningen.
 
När jag stod och väntade på Simon utanför lasarettet stod den en kvinna vid bankomaten och frågade om det fanns något swedbankkontor i stan. Bankomaten hade tagit kortet för henne. Stackarn. Hon berättade att hon precis hade skrivits hus från lasarettet. Hade inte en krona på sig och ingen mobil hade hon. Snacka om jobbig sits. Hennes dotter bodde en bra bit bort och hon visste att hon hade en vän som bodde på en gata i närheten, men hon visste inte vilken lägenhet. Jag hjälpte henne och ringa till banken. Telefonkö. Förstås. Sen tänkte jag att jag kunde lika gärna hjälpa henne in till stan med mitt busskort. Rentav följa med henne. I samma veva kom det en annan kvinna och skulle hämta ut pengar, och hon fick det hela förklarat för sig. Hon skulle åka in till stan, så den första kvinnan fick åka med henne.
 
Simon kom och vi åkte och handlade. När jag kom hem ringde mamma&pappa och berättade att pappa kraschat med bilen. Hela fronten i smulor, men pappa var hel <3 Tack och lov! Tur i oturen hade han, flera gånger om. Tur att det var lite trafik. Tur att det var halt, så bilen inte voltade, bara snurrade. Usch och fy.
 
Försökte hålla mig vaken, men tillslut gav jag upp och sov en stund innan dansen. Disco idag. Som gick sådär. Det var himla kul, men lite kluriga steg. Simpla egentligen, men det bara blev fel för oss allihop. Vi skrattade, suckade, svor och skakade på huvudet åt oss själva =P
 
Ska hoppa i säng nu och få mig ordentlig sömn. Ska försöka läsa några rader i en bok innan ögonen faller ihop.

Bokat

Kategori:

Sådär då. Idrottfritids start i em: nyckel och ledare är kirrat och klart. Blodgivning bokat imorgon. Frissan bokad torsdag nästa vecka. Två jobbdagar bokade som tentavakt.

Frissan

Kategori: Dagbok

Vanlig söndag. Inte så mycket mer att säga egentligen. Vaknade redan åtta imorse. Borde gått upp då och få lite gjort, men jag somnade om istället. Skönt det också iofs. Barndans, badhus och egen dans.
 
Imorgon och på tisdag blir det SFI igen. Sista två dagarna för den här gången. Skönt med lite omäxling. Annars är planen att jag ska sitta med Facebook i veckan med föreningsjobbet  =P Haha så sjukt.
 
MÅSTE boka tid hos frissan! Tränarkollegan, dansläraren  och en tjej på dansen har nyligen fixat sina frillor allihop. Och allihopa i någorlunda stil som jag gillar. Supersnygga alla tre!
 
Hepp. Duschen och sängen.

Melodifestivalen

Kategori: Dagbok

Jodå. Jag orkade kolla klart på filmen igår. Vaknade ganska tidigt imorse ändå. Blev inte så mycket jobb dock. Började plocka med tvätten. Det behövdes.
 
Nu på g hem från jobbet. Ska laga kyckling och mysa upp i soffan. Det är tydligen Melodifestivalen ikväll. Totalt missat att det början redan ikväll.

Facebook

Kategori: Dagbok

Det gick bra att ha två grupper idag. Knappast optimalt. Får dåligt samvete över att inte kunna hjälpa till så som det var tänkt. Det vet ju iofs inte eleverna, men det känns mindre bra. Kunde äta lunchen i lugn och ro idag, men då hade jag självklart inte en lika god matlåda.
 
Direkt ner till föreningsjobbet efter lunchen. Chefen dök oväntat och vältajmat upp. Jag satt precis med Facebook. Vilket jag får och ska göra =D Haha. Känns lite udda, men jag fick en arbetsuppgift igår som rätt och slätt heter "Facebook". Inte min egen, självklart. Jag ska, och har, fixat en sida till föreningen. Riktigt kul att pussla med sidan, men förjävla mycket att läsa om annonsering osv! Well well. Ska fortsätta fixa och trixa innan jag publicerar den. Vill ha mer innehåll. Chefen avslutade med ytterligare en skopa beröm innan han stack iväg. Käre nån. Blir ju generad.
 
Åkte med älsklingen hem sen och började laga tacogratäng ganska omgående. Nu har jag tittat ikapp på play: Top Model Sverige, Project Runway och Trinny&Susannah. Det börjar en film om 40 min som jag hade tänkt se. Det blir ju sent dock. Behöver jobba en del på fm innan simskolan drar igång. Får se om jag ens orkar hålla mig vaken. Börjar bli lite trött. Det har varit upp tidigt och i säng något för sent på kvällarna under veckan.