Börjes barnbarn

föralltid

Pro One

Idag blev en seg dag på jobbet. Drivet var spårlöst borta. Tillfälligt hoppas jag. Eftersom jag jobbade en timme extra igår så tog jag ut den idag. Meningslöst att bara sitta och inte få något gjort. Hade tänkt spara den till fredag, men misstänker att jag kommer behöva jobba full tid då.
 
Åkte hem och tog det lugnt istället. När älskling kom hem åkte vi en sväng ner till ArenaReklam för att spana in lite kläder. De har modellen på vår gamla tränartröja. Pro One. En modell som jag gillar skarpt. Köpte ju en egen för ett tag sen, och den trivs jag riktigt bra att träna i (förutom mina sönderklippta "dans" t-shirtar). Tänkte köpa en eller några fler, men det verkade inte som de hade modellen kvar på hemsidan. Tack o lov så hade de kvar den. Enda nackdelen är att den måste beställas. Finns ej i butik. Men det får det nog vara värt? Fick med mig en katalog hem att kika i.
 
Åt mat och drog till Träningslagret för lite combat. Där hade jag desto mer driv. Det kändes grymt jävla bra idag. Trots något öm i vissa muskler efter pumpen, som för övrigt var helt underbart att få köra igen. Låta muskler få en omgång. Gött dä =P Stretchat, ätit och kollat på film. Dags för dusch och sängen. Hoppas att jag känner mig mer alert imorgon.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: